maevius έγραψε:Μήπως lpg ενννοείς τα εκατοντάδες μαστόρια εξπερ στο υγραέριο με τριήμερο σεμινάριο και σε κάθε νομό βάζουν αβέρτα σε γνωστούς με ευκολίες πληρωμής ακόμα και αντιπροσωπείες (που πριν λίγους μήνες σε απέτρεπαν όπως πχ εμένα και τώρα βάζουν;;;;;;;;;; Γιατι αν εννοείς αυτούς θα συμφωνήσω μαζί σου). Αν εννοείς την υγραεριοκίνηση σαν επιλογή δεν φταίει αυτη για τους άσχετους εγκαταστάτες αρπαχτάκηδες ούτε για τα θύματα οδηγούς. Και μη μου πεις ότι δεν γίνεται έτσι γιατί ολοι ζούμε στην Ελλάδα.
Aν θες το πιστεύεις έχω φίλο με seat ibiza μοντέλο 2003 νε 130.000 χλμ με υγραέριο.....και φυσικά αλλους με προβλήματα αλλά αν τους ρωτήσεις τότε καταλαβαίνεις (πχ όταν ανάβει το λαμπάκι του κινητήρα συνεχώς και είναι αισθητηρας λ που διαβάζει λάθος το μίγμα το πας στον μάστορα και σου λεει δεν είναι τίποτα μετά απο 2-3 αποτυχημένες προσπάθειες να το ρυθμίσει σωστά αφού δεν ξέρει......... και μετά καιει πολλαπλασιαστη και καταλύτη ποιος φταίει;;;; το σύστημα....δεν νομίζω...........
συμφωνώ απόλυτα. όμως μού έχεις δημιουργίσει μιά απορία, σχετικά με τον πολλαπλασιαστή, πώς-γιατί καίγεται, λογο κακής ρύθμισης ?