Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Τιμη υγραεριου,αισχροκερδια η οχι?

Δημοσίευσηαπό panorano » Παρ 18 Μάιος, 2012 12:34

tommygun έγραψε:επειδη οι μανανηδες κλεβουν περισσοτερο, πρεπει για τους γκαζαδες να μη μιλαμε?

εκτος απο τους μεσαζοντες/κλεφτες, η αλλη αληθεια αυτου του τοπου ειναι οτι ολοι κλεβουν και ολοι για δικαιολογια εχουν το "μα ο αλλος κλεβει περισσοτερο"

δεν ειπα κατι τετοιο πουθενα!ισα ισα που λεω οτι δεν πρεπει να φωναζουμε μονο για ενα προιον αλλα για ολα!
panorano

Δημοσιευσεις: 291

Δημοσίευσηαπό fokion » Παρ 18 Μάιος, 2012 12:38

panorano να αγιασει το πληκτρολογιο σου....

Προσθεσε στην λιστα σου και τη φρατζολα το ψωμι..... τις πατατες, τα καθημερινα δηλαδη...

οι "στρογγυλοποιησεις" μας πηδηξαν.... και κυριως η ΜΗ αισθηση της αξιας του ευρω τοτε... ποιος πχ αφηνε 1 και 2 ευρω πουρμπουαρ σε ταβερνα ( 680 δραχμες δηλαδη??)

Θεψρουσαμε τον καφε πανακριβο στις 700 δραχμες σε High καφετερια??? ( 2 ευρω....) θα παταγαμε αν τον χρεωναν 1500 δραχμες?? ( 4 ευρω που εχει σημερα)

αλλα βεβαια "τοτε" συνεπεσε να "εχουμε λεφτα" βλεπε εορτοδανεια διακοποδανεια και δε συμαζευεται οποτε δεν το ψαχναμε....

τωρα που "εσφιξαν οι ...... ποποι" και τα ψαχνουμε κοιτα πως περιεργως πως αρχιζουν να πεφτουν ( ή να μην ανεβενουν εστω ) κι εδω για μενα ειναι η πραγματική αξια του ιντερνετ.

το ευκολο "ψαξιμο" την καλυτερης τιμης....

εκτός θεματος μεν... αλλα.... τελικά ισως και οχι....
ΚΙΑ SPORTAGE 1 - Σύστημα PLATINCA - 100.000 χλμ.
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσιευσεις: 2253

Δημοσίευσηαπό chrisd » Παρ 18 Μάιος, 2012 15:41

Το 679 ευρω σημερα το ειδε κανεις?
Corolla G6 1.8 153ps
Με σχεδον 150.000χλμ.Θελω να καψω βαλβιδες αλλα το ICOM δεν με αφηνει.......
chrisd

Δημοσιευσεις: 392

Δημοσίευσηαπό fokion » Παρ 18 Μάιος, 2012 15:47

Ε και??? ( τροπος του λεγειν )
οι εταιρειες το ειδαν ??
οι εμποροι το ειδαν?
για να το δουν και οι βενζιναδες...
και να το δουμε κι εμεις...

να μη ρεφαρει ολο το κυκλωμα????

οταν καθε φορα που παω μα θες 2 μα θες οσα αυτοκινητα ΟΛΑ λενε "γεμισε το" και με κοιτανε σαν αρειανό οταν λεω.. 10 ή 15 ευρω...

ε απο κει και περα ΤΙ θες????

πες μου γιατι να διαμαρτυρηθει ο βενζινας οτι του σπανε τα ....... στον εμπορο ο οποιος θα διαμαρτυρηθει στην εταιρεία???

Παγεντε και φουλαρετε και βγαζετε το μενος σας στα φορουμ....

( Οχι εσυ προσωπικά... αντιλαμβανεσαι...)
ΚΙΑ SPORTAGE 1 - Σύστημα PLATINCA - 100.000 χλμ.
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσιευσεις: 2253

Δημοσίευσηαπό stargazer » Παρ 18 Μάιος, 2012 18:35

Φόρουμ για υγραεριοκίνηση είναι για το υγραέριο θα γκρινιάζω, σε φόρουμ με άλλα θέματα κράζω άλλους. Η σύγκριση φυσικά έχει σκοπό να δείξει πώς μια χώρα που συνορεύει με την δική μας έχει τόσο μεγάλη διαφορά σε τιμή , δεν μπορεί να είναι μόνο φόροι και φυσικά είναι χαζό να θέλω τις ίδιες τιμές εδώ αλλά ΑΠΑΙΤΏ όπως έριξα και εγώ τα έσοδα μου να τα ρίξουν όλοι και οι βενζινάδες, 5 λεπτά το λίτρο κέρδος έπρεπε να τους αρκεί όπως και με την βενζίνη αλλά από την στιγμή που δεν φιλοτιμούνται να διευκολύνουν τους πελάτες τους έτσι και μεις πρέπει να είμαστε ανελέητοι μαζί τους αλλά και με τους εγκαταστάτες όχι όλους αλλά εκείνους που θέλουν να πληρώνονται 80 και 100 ευρό την εργατοώρα ενώ οι συνάδελφοι τους στην αεροπορία να πληρώνονται 800ε/μήνα για πλήρες 8ωρο μαμίσι αυτά
Δείτε τις μετατροπές μου για οικονομία:
http://ecomodder.com/forum/em-fuel-log. ... cleid=6595
stargazer

Δημοσιευσεις: 121

Δημοσίευσηαπό tommygun » Παρ 18 Μάιος, 2012 18:55

ετσι.

ειπαμε, μονο ο ανταγωνισμος και τα περισσοτερα πρατηρια μπορει να δωσουν μια λυση στο θεμα του υγραεριου.

προς το παρον, στην Αθηνα οι αλλοι με τα 0,90 δεν προκειται να δουν ουτε 1 ευρω απο μενα.
tommygun

Δημοσιευσεις: 194

Δημοσίευσηαπό georta » Παρ 18 Μάιος, 2012 19:28

Η τιμη παντως εχει πεσει αλλα δε ξερουμε μεχρι ποτε.Μηπως ειναι και αυτο προεκλογικο τρικ ;) Στη Κλαλαμπακα 0.825 το LPG της CORAL και το αυτοκινητο πεταει.Τελος τα μικροκομπιασματα του κινητηρα :ymapplause:
georta

Δημοσιευσεις: 11

Δημοσίευσηαπό christoi » Παρ 18 Μάιος, 2012 20:10

tommygun έγραψε:ετσι.

ειπαμε, μονο ο ανταγωνισμος και τα περισσοτερα πρατηρια μπορει να δωσουν μια λυση στο θεμα του υγραεριου.

προς το παρον, στην Αθηνα οι αλλοι με τα 0,90 δεν προκειται να δουν ουτε 1 ευρω απο μενα.

Πλούσιο προσκήνιο με φτωχό παρασκήνιο, δεν μου κάνει για ανταγωνισμός.
Opel Astra H 1.4 Romano με περισσότερα από 80.000km και λιγότερα από 100.
Άβαταρ μέλους
christoi

Δημοσιευσεις: 600

Δημοσίευσηαπό panorano » Σάβ 19 Μάιος, 2012 10:22

stargazer έγραψε:Φόρουμ για υγραεριοκίνηση είναι για το υγραέριο θα γκρινιάζω, σε φόρουμ με άλλα θέματα κράζω άλλους. Η σύγκριση φυσικά έχει σκοπό να δείξει πώς μια χώρα που συνορεύει με την δική μας έχει τόσο μεγάλη διαφορά σε τιμή , δεν μπορεί να είναι μόνο φόροι και φυσικά είναι χαζό να θέλω τις ίδιες τιμές εδώ αλλά ΑΠΑΙΤΏ όπως έριξα και εγώ τα έσοδα μου να τα ρίξουν όλοι και οι βενζινάδες, 5 λεπτά το λίτρο κέρδος έπρεπε να τους αρκεί όπως και με την βενζίνη αλλά από την στιγμή που δεν φιλοτιμούνται να διευκολύνουν τους πελάτες τους έτσι και μεις πρέπει να είμαστε ανελέητοι μαζί τους αλλά και με τους εγκαταστάτες όχι όλους αλλά εκείνους που θέλουν να πληρώνονται 80 και 100 ευρό την εργατοώρα ενώ οι συνάδελφοι τους στην αεροπορία να πληρώνονται 800ε/μήνα για πλήρες 8ωρο μαμίσι αυτά

Υπαρχει και η τουρκια που συνορευει μααζι μας και η τιμη ειναι 1,05ευρω,σε περιπου 7000 πρατηρια υγραεριου ,και ο μισθος ειναι 700 λιρες τουρκιας (280 ευρω δλδ)
μιας και το εφερε η συζητηση!
το θεμα ειναι οτι οι συγκρισεις μεταξυ κρατων με διαφορετικο νομισμα,διαφορετικους μισθους,διαφορετικους εφκ και φπα ειναι ακυρες και δεν οδηγουν σε κανενα συμπερασμα.οποιος μπορει και το εκμεταλευεται ειναι μεν τυχερος αλλα η συγκριση ειναι παντελως ακυρη.
και σκεψου οτι στις χωρες που αναφερομαστε τα πρατηρια εχουν τοσα κερδη που οι πρατηριουχοι δεν δουλευουν ποτε και οι αδειες τους πωλουνται με "μαυρο χρημα" στην αγορα...
panorano

Δημοσίευσηαπό panorano » Σάβ 19 Μάιος, 2012 10:23

panorano έγραψε:
stargazer έγραψε:Φόρουμ για υγραεριοκίνηση είναι για το υγραέριο θα γκρινιάζω, σε φόρουμ με άλλα θέματα κράζω άλλους. Η σύγκριση φυσικά έχει σκοπό να δείξει πώς μια χώρα που συνορεύει με την δική μας έχει τόσο μεγάλη διαφορά σε τιμή , δεν μπορεί να είναι μόνο φόροι και φυσικά είναι χαζό να θέλω τις ίδιες τιμές εδώ αλλά ΑΠΑΙΤΏ όπως έριξα και εγώ τα έσοδα μου να τα ρίξουν όλοι και οι βενζινάδες, 5 λεπτά το λίτρο κέρδος έπρεπε να τους αρκεί όπως και με την βενζίνη αλλά από την στιγμή που δεν φιλοτιμούνται να διευκολύνουν τους πελάτες τους έτσι και μεις πρέπει να είμαστε ανελέητοι μαζί τους αλλά και με τους εγκαταστάτες όχι όλους αλλά εκείνους που θέλουν να πληρώνονται 80 και 100 ευρό την εργατοώρα ενώ οι συνάδελφοι τους στην αεροπορία να πληρώνονται 800ε/μήνα για πλήρες 8ωρο μαμίσι αυτά

Υπαρχει και η τουρκια που συνορευει μααζι μας και η τιμη ειναι 1,05ευρω,σε περιπου 7000 πρατηρια υγραεριου ,και ο μισθος ειναι 700 λιρες τουρκιας (280 ευρω δλδ)
μιας και το εφερε η συζητηση!
το θεμα ειναι οτι οι συγκρισεις μεταξυ κρατων με διαφορετικο νομισμα,διαφορετικους μισθους,διαφορετικους εφκ και φπα ειναι ακυρες και δεν οδηγουν σε κανενα συμπερασμα.οποιος μπορει και το εκμεταλευεται ειναι μεν τυχερος αλλα η συγκριση ειναι παντελως ακυρη.
και σκεψου οτι στις χωρες που αναφερομαστε τα πρατηρια εχουν τοσα κερδη που οι πρατηριουχοι δεν δουλευουν ποτε και οι αδειες τους πωλουνται με "μαυρο χρημα" στην αγορα...
panorano

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 63 επισκέπτες