Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

BRC ή lovato

Ξέρουμε ότι σας αρέσουν - τις μαζέψαμε όλες μαζί λοιπόν!

BRC ή lovato

Δημοσίευσηαπό giorgos3924 » Παρ 04 Μάιος, 2012 21:43

Καλησπέρα στο φορουμ.
Πρόσφατα ξεκίνησα μια έρευνα αγοράς για τοποθέτηση υγραεριοκίνησης στο αυτοκίνητό μου.
Hyundai accent 2005 1350 κυβικα 85hp
Το σχετικό θέμα εδώ
Προσπαθώ να καταλήξω λοιπόν σε ένα συνεργείο. Βρήκα το lovato στην autoflash στα 1000 ευρώ πριν μερικές μέρες
και σήμερα το BRC στην autogasline πάλι στα 1000 ευρώ.
Στην autogasline μου πρότειναν BRC (προτείνετε για κορεάτικα όπως μου είπαν).
Το θέμα μου είναι πιο σύστημα να επιλέξω. Αν είναι ισόβαθμα τότε θα πρέπει να επιλέξω βάση συνεργείου, ποιός κάνει καλύτερη δουλειά.
Διαφορετικά είμαι ανάμεσα σ' αυτά τα δύο συστήματα.
Τί είναι καλύτερο;
Hyundai Accent 2005 1.3 - BRC Sequent 24
giorgos3924

Δημοσιευσεις: 304

Re: BRC ή lovato

Δημοσίευσηαπό labros » Τετ 09 Μάιος, 2012 14:39

Εχω ίδιο αμάξι του 2002 και έχω βάλει BRC χωρίς ως τώρα κάποιο πρόβλημα (19000χλμ). Νομίζω ότι το BRC είναι ανώτερο του LOVATO και συνήθως ακριβότερο. Η γνώμη μου είναι να επιλέξεις BRC με καλό εγκαταστάτη.
chevrolet cruze 1.6 του 2010
BRC seq 32 με obd
4000 LPG
135000 σύνολο
labros

Δημοσιευσεις: 827

Δημοσίευσηαπό LPGas » Πέμ 10 Μάιος, 2012 16:43

Κατά τη γνώμη μου δεν υπάρχει καμία ουσία σύγκρισης BRC με LOVATO. Όλα τα εξαρτήματα του BRC είναι ανώτερα από του Lovato. Η ποιότητα των μπεκ, η σταθερότητα του πνεύμονα, η ταχύτητα του εγκεφάλου, η ποιότητα της πλεξούδας, ακόμη και η πολυβαλβίδα της BRC είναι σαφέστατα ανώτερη. Με έναν σωστό εγκαταστάτη, απλά ξεχνάς ότι τι σύστημα υπάρχει στο αυτοκίνητο σου. ;)
LPGas - BRC Gas Service
210-4100025
lpgas.gr
υγραεριοκινηση
Άβαταρ μέλους
LPGas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 1281

Δημοσίευσηαπό ginakos » Κυρ 13 Μάιος, 2012 14:59

Oπα φιλε μετα απο τοσα χρονια τεχνογνωσιας των εργοστασιων παραγωγης συσκεων LPG-CNG κανενας δεν ειναι ικανος απο ολους εμας με πειρα οχι πανω απο 3 χρονια και με τρεις μηνες σεμιναρια του κολου να αποφασιση αν η μια συσκεη ειναι καλιτερη απο την αλλη.Τρεις μηνες εκπεδευση το 2001 στο εργοστασιο της ΒRC και αλλους δυο στην LOVATOτο2009 δεν εχω δει καμια διαφορα.ΟΟΟΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΤΗΗΗΗΗ!
ΑΦΟΙ ΧΑΪΔΟΥ Ο.Ε. - HLGAS
16ο χλμ. Λ.Λαυρίου, Παιανία
τηλ.: 210 6643490
ginakos
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 59

Δημοσίευσηαπό maevius » Κυρ 13 Μάιος, 2012 15:59

Το καλυτερο ειναι αυτο που πουλαει-περναει ο καθενας εγκαταστατης κατι σαν την ποιοτητα υγραεριου που πουλαει ο Φαρμακης. Ολοι οι υπολοιποι το κατηγορουν γιατι απλουστατα δεν μπορουν να το φτασουν σε τιμες και για να πουλησουν το ακριβοτερο δικο τους.........τυχαιο; Δε νομιζω
OPEL INSIGNIA 1,8 (2009) με Zavoli
ΟPEL CORSA C 1.4 (2003) με Prins silverline
Άβαταρ μέλους
maevius

Δημοσιευσεις: 928

Δημοσίευσηαπό BOURTZI » Κυρ 13 Μάιος, 2012 17:19

giorgos3924 έγραψε:Καλησπέρα στο φορουμ.
Πρόσφατα ξεκίνησα μια έρευνα αγοράς για τοποθέτηση υγραεριοκίνησης στο αυτοκίνητό μου.
Hyundai accent 2005 1350 κυβικα 85hp
Το σχετικό θέμα εδώ
Προσπαθώ να καταλήξω λοιπόν σε ένα συνεργείο. Βρήκα το lovato στην autoflash στα 1000 ευρώ πριν μερικές μέρες
και σήμερα το BRC στην autogasline πάλι στα 1000 ευρώ.
Στην autogasline μου πρότειναν BRC (προτείνετε για κορεάτικα όπως μου είπαν).
Το θέμα μου είναι πιο σύστημα να επιλέξω. Αν είναι ισόβαθμα τότε θα πρέπει να επιλέξω βάση συνεργείου, ποιός κάνει καλύτερη δουλειά.
Διαφορετικά είμαι ανάμεσα σ' αυτά τα δύο συστήματα.
Τί είναι καλύτερο;

Και τα δυο θα δωσουν το τελειο αποτελεσμα στο αυτοκινητο σου,διαλεξε με βαση το συνεργειο που θα σου το περασει και τις δουλειες τους.
Τα βασικα ειναι ο εγκεφαλος,τα μπεκ,ο μειωτηρας.Τα υπολοιπα βαλτα οτι μαρκα θελεις!Ακομη και την πολυβαλβιδα αν θελεις βαλτην απο ουγκαντα!
Accelerating engine science
Άβαταρ μέλους
BOURTZI
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 302

Δημοσίευσηαπό spyroskos » Τρί 15 Μάιος, 2012 21:39

ginakos έγραψε:Oπα φιλε μετα απο τοσα χρονια τεχνογνωσιας των εργοστασιων παραγωγης συσκεων LPG-CNG κανενας δεν ειναι ικανος απο ολους εμας με πειρα οχι πανω απο 3 χρονια και με τρεις μηνες σεμιναρια του κολου να αποφασιση αν η μια συσκεη ειναι καλιτερη απο την αλλη.Τρεις μηνες εκπεδευση το 2001 στο εργοστασιο της ΒRC και αλλους δυο στην LOVATOτο2009 δεν εχω δει καμια διαφορα.ΟΟΟΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΤΗΗΗΗΗ!

Δεν είναι όλα στον εγκαταστάτη. Ένα καλό σύστημα στα χέρια ενός καλού εγκαταστάτη λειτουργεί απροβλημάτιστα. Ένα μέτριο σύστημα στη δουλειά ενός μέτριου εγκαταστάτη δημιουργεί προβλήματα. Αν κάποιος παρακολουθεί τη στήλη ΄΄Αντιμετωπίζετε πρόβλημα΄΄ βλέπει ότι τα περισσότερα προβλήματα οφείλονται σε μέτριας ποιότητας συστήματα.
Τώρα στη διαφορά Lovatto - Brc, το Brc είναι ίσως η μόνη Ιταλική Εταιρία που φτιάχνει - βάζει τη φίρμα της σε ΟΛΟΚΛΗΡΟ το σύστημα. Η μεγάλη της διαφορά είναι στα μπεκ έναντι του Lovatto. Από εκεί και πέρα και η Lovatto έχει σύστημα με αντίστοιχο εγκέφαλο του Plug & Drive.
Προσωπικά, σε καινούριο αυτοκίνητο, και δεδομένου ότι η διαφορά τους είναι στα 200€, τοποθέτησα Brc. Αν είχα όμως παλιό αυτοκίνητο πιθανότατα θα έβαζα Lovatto.
spyroskos

Δημοσιευσεις: 51

Δημοσίευσηαπό none » Κυρ 27 Απρ, 2014 11:29

Εχω ένα Renault Megane 1600 μοντελο 2007 με 90.000χιλιομετρα σε αριστη κατασταση, εχω διαβασει πολλα στο ιντερνετ και ακουσει περισσοτερα από συζητήσεις του καφενείου, γενικα εκτος ιντερνετ κανεις δεν παραδεχεται πως εχει προβλήματα αλλα το καλυτερο και φθηνοτερο συστημα.
Σκέφτομαι να βαλω συστημα υγραερίου αν και ελεγα να περιμενω λιγο ακομη για φυσικο αεριο κατι που βλεπω να καθυστερει στην επαρχια, από αυτά που διαβασα ο brc plug&drive μου φαινεται καλη επιλογή όμως εχω έναν γνωστο εγκαταστατη στη περιοχη μου που είναι πολύ προσεκτικος αλλα βαζει μονο lovato, του ειπα αν μπορούσαμε να βαλουμε το καλο κιτ με μπεκ τυπου βενζίνης αλλα μου τα μασαει, στην αρχη ελεγε πως η εταιρια δεν εχει τετοια, του μιλησα μηπως βαζαμε αλλης πχ hana, μετα εκανε πως δεν καταλαβενε τι ηθελα και πως εννοουσα τα γρηγορα μπεκ της lovato οποτε ενταξει.. τι υπαρχει τελικα εκει εξω? τι να επιλεξω, το θεμα είναι πως θελουμε να κανουμε και στα 3αυτοκινητα της οικογενειας το ένα μετα το άλλο.
none

Δημοσιευσεις: 2

Δημοσίευσηαπό papoys » Κυρ 27 Απρ, 2014 17:11

Φίλε αν είσαι επαρχία και μακριά από επιλογές εγκαταστατών και πρόκειται να πας σε αυτόν της περιοχής σου,
η γνώμη μου να πας στο σύστημα που αυτός δουλεύει.

Ο λόγος απλός.Το δουλεύει ξέρει να το τοποθετεί,να το ρυθμίζει.Αν επειμείνης σε άλλο σύστημα ,το ποιό πιθανό για να μη
σε χάσει από πελάτη να το βάλει.Σε περίπτωση όμως που κάτι δεν πάει καλά τι γίνεται?? π.χ.αν δεν ξέρει να το ρυθμίζει
σωστά τι θα κάνης.Θα είσαι στο συνεργείο του συνέχεια για δοκιμές-ρυθμίσεις.?

Εάν θέλης να βάλης κάποιο άλλο από αυτό που ξέρει καλά και δουλεύει,το καλίτερο να ψάξης να βρεις κάποιον άλλο
εγκαταστάτη που να είναι γνώστης.
Να ξέρης ότι στο υγραέριο πρωτεύοντα ρόλο παίζει ο εγκαταστάτης και μετά το σύστημα.Το καλίτερο και ακριβότερο
σύστημα να βάλης αν ο εγκαταστάτης δεν το κατέχει το άθλημα άστα να πάνε.
opel vectra 1,6 με emmegas (πριν zanardi) 219.000 χιλ. με lpg και 347.000 στο κοντέρ
Άβαταρ μέλους
papoys

Δημοσιευσεις: 1960

Δημοσίευσηαπό none » Κυρ 27 Απρ, 2014 21:18

Ευχαριστω παππου αλλα θα ηθελα αν ξερεις κανεις πιο τεχνικες πληροφοριες για τα μπουζι περισσοτερο, στεναχωριέμαι που σε αυτή τη χωρα καλο θεωρείται το μετριο, αλλα το ψαρι βρωμάει απο το κεφαλι.. αν σε κυβερνουν χαζοι κλεφτες που δεν εχουν δουλεψει ποτε στη ζωη τους και τους ψηφίζουμε εμεις καλα μας κανουν γιατι αυτοι μας αξιζουν, ότι και να κανω είμαι αβοήθητος καταναλωτης, ότι και να γινει ξερω πως δεν θα βρω το δικιο μου, ακομη και με γραπτες διαβεβαιώσεις να με κοροιδεψουν θα πρεπει να ξοδεψω αρκετα χρηματα, χρονο και νευρα χωρις φυσικα να βρω ποτε το δικιο μου, ασε για τις κακοτεχνίες που μπορει να κανει ο κάθενας, βλεπω προφυλακτήρες με ταπα ακομη και σε πανάκριβα αυτοκίνητα όπως cayene και παθαινω πλακα, είναι αυτό δουλεια..??? γιατι να ειμαστε τοσο ασχετοι, κουτοπονηροι και τεμπελιδες, γιατι να μας ενδιαφερει μονο η λουφα και η αρπαχτη.
none

Δημοσιευσεις: 2

Επόμενο

Επιστροφή στο Συγκρίσεις συστημάτων

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google Adsense [Bot] και 13 επισκέπτες