cowboy έγραψε:Σημερα γεμισα πρώτη φορα την 90αρα δεξαμενη μου και πηρε 74.5 λιτρα.Περιμενα παραπάνω!!!Ειναι καλά λέτε?
billisdim έγραψε:πολυ μεγαλη δεξαμενη εβαλες. τζαμπα βαρος στο οχημα. μια 50αρα σου βγαζει περι τα 500 χλμ ανετα, και πλεον εχει πρατηρια υγραεριου παντου, δεν υπαρχει περιπτωση να μεινεις καπου. ασε που οταν ειναι μισογεματη ''παιζει'' το υγραεριο δεξια αριστερα στις στροφες-χαλαει η γεωμετρια του αυτοκινητου.
φιλικα Δημητρης
qgas έγραψε:billisdim έγραψε:πολυ μεγαλη δεξαμενη εβαλες. τζαμπα βαρος στο οχημα. μια 50αρα σου βγαζει περι τα 500 χλμ ανετα, και πλεον εχει πρατηρια υγραεριου παντου, δεν υπαρχει περιπτωση να μεινεις καπου. ασε που οταν ειναι μισογεματη ''παιζει'' το υγραεριο δεξια αριστερα στις στροφες-χαλαει η γεωμετρια του αυτοκινητου.
φιλικα Δημητρης
Υπάρχουν πλέον νέου τύπου δεξαμενές με 40% λιγότερο βάρος απο τις υπόλοιπες χωρίς καμία παραχώρηση στην ασφάλεια και την ποιότητα ..
cowboy έγραψε:Μενω Γιαννενα και πηγαινω και φουλαρω Αλβανια παιδια γι'αυτο και πηγα σε 90αρα.Εχω κερδος συνολικα 20 ευρω στο αεριο και 25 στη βενζινη = 45!!!Καλη φαση!!Καιω 10ευρω για πηγαινε ελα ,περναω και απ'' το χωριο και φορτωνω κανα κουτσουρο για τζακι και αντε γεια!!!![]()
Επειδη τη βενζινη δεν προλαβαινω να την καψω την κανω μεταγγηση στο Panda της γυναικας.Της την πουλαω 1,60 και βαζω και στην τσεπη!!χαχαχα!!
![]()
![]()
![]()
![]()
dathens έγραψε:cowboy έγραψε:Μενω Γιαννενα και πηγαινω και φουλαρω Αλβανια παιδια γι'αυτο και πηγα σε 90αρα.Εχω κερδος συνολικα 20 ευρω στο αεριο και 25 στη βενζινη = 45!!!Καλη φαση!!Καιω 10ευρω για πηγαινε ελα ,περναω και απ'' το χωριο και φορτωνω κανα κουτσουρο για τζακι και αντε γεια!!!![]()
Επειδη τη βενζινη δεν προλαβαινω να την καψω την κανω μεταγγηση στο Panda της γυναικας.Της την πουλαω 1,60 και βαζω και στην τσεπη!!χαχαχα!!
![]()
![]()
![]()
![]()
glamor έγραψε:dathens έγραψε:cowboy έγραψε:Μενω Γιαννενα και πηγαινω και φουλαρω Αλβανια παιδια γι'αυτο και πηγα σε 90αρα.Εχω κερδος συνολικα 20 ευρω στο αεριο και 25 στη βενζινη = 45!!!Καλη φαση!!Καιω 10ευρω για πηγαινε ελα ,περναω και απ'' το χωριο και φορτωνω κανα κουτσουρο για τζακι και αντε γεια!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
να ξέρεις ότι στην Αλβανία έχουν χάλια καύσιμα.
καλύτερα να πας Σκόπια

Επιστροφή στο Γενική συζήτηση για το LPG
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 25 επισκέπτες
|
|
|