Καλημέρα σε όλους. Θέλω να βάλω LPG σε Focus II 1.6 Ti-VCT 115HP μοντέλο 2005. Τι εμπειρία υπάρχει για αυτό το αυτοκίνητο; Ποιες προτάσεις υπάρχουν;
Ευχαριστώ.
gasnek έγραψε:Καλημέρα σε όλους. Θέλω να βάλω LPG σε Focus II 1.6 Ti-VCT 115HP μοντέλο 2005. Τι εμπειρία υπάρχει για αυτό το αυτοκίνητο; Ποιες προτάσεις υπάρχουν;
Ευχαριστώ.

gasnek έγραψε:Καλημέρα σε όλους. Θέλω να βάλω LPG σε Focus II 1.6 Ti-VCT 115HP μοντέλο 2005. Τι εμπειρία υπάρχει για αυτό το αυτοκίνητο; Ποιες προτάσεις υπάρχουν;
Ευχαριστώ.
gianis1971 έγραψε:gasnek έγραψε:Καλημέρα σε όλους. Θέλω να βάλω LPG σε Focus II 1.6 Ti-VCT 115HP μοντέλο 2005. Τι εμπειρία υπάρχει για αυτό το αυτοκίνητο; Ποιες προτάσεις υπάρχουν;
Ευχαριστώ.
έχω icom σε mondeo mk4 1.6 2008 με 50000 χλμ ως τώρα κανένα πρόβλημα
mpakalisd έγραψε:gianis1971 έγραψε:gasnek έγραψε:Καλημέρα σε όλους. Θέλω να βάλω LPG σε Focus II 1.6 Ti-VCT 115HP μοντέλο 2005. Τι εμπειρία υπάρχει για αυτό το αυτοκίνητο; Ποιες προτάσεις υπάρχουν;
Ευχαριστώ.
σου εβαλαν και λαδιέρα? πόσο περίπου σου καίει ? με τισ βαλβίδες τι έκανες? τις ρύθμισες?
gianis1971 έγραψε:mpakalisd έγραψε:gianis1971 έγραψε:gasnek έγραψε:Καλημέρα σε όλους. Θέλω να βάλω LPG σε Focus II 1.6 Ti-VCT 115HP μοντέλο 2005. Τι εμπειρία υπάρχει για αυτό το αυτοκίνητο; Ποιες προτάσεις υπάρχουν;
Ευχαριστώ.
σου εβαλαν και λαδιέρα? πόσο περίπου σου καίει ? με τισ βαλβίδες τι έκανες? τις ρύθμισες?
αυτοί ήταν αρνητικοί για τη λαδιέρα, βάζουν ανά 10000χλμ Tunap κόστος 50 ευρώ.
για το φόβο των ιουδαίων έβαλα λαδιέρα στον Βρογχίδη ford ,οι βαλβίδες είναι αυτορυθμιζόμενες μού είπανε
με πυρόμετρο στην πολλαπλή εξαγωγής είδα μέχρι 700 βαθμούς με βενζίνη,
από βδομάδα θα μετρήσω και με υγραέριο, τώρα έχω ένα προβληματάκι με το υγραέριο
mpakalisd έγραψε:gianis1971 έγραψε:mpakalisd έγραψε:gianis1971 έγραψε:gasnek έγραψε:Καλημέρα σε όλους. Θέλω να βάλω LPG σε Focus II 1.6 Ti-VCT 115HP μοντέλο 2005. Τι εμπειρία υπάρχει για αυτό το αυτοκίνητο; Ποιες προτάσεις υπάρχουν;
Ευχαριστώ.
αυτοί ήταν αρνητικοί για τη λαδιέρα, βάζουν ανά 10000χλμ Tunap κόστος 50 ευρώ.
για το φόβο των ιουδαίων έβαλα λαδιέρα στον Βρογχίδη <a class="inlineAdmedialink" href="#">ford</a> ,οι βαλβίδες είναι αυτορυθμιζόμενες μού είπανε
με πυρόμετρο στην πολλαπλή εξαγωγής είδα μέχρι 700 βαθμούς με βενζίνη,
από βδομάδα θα μετρήσω και με υγραέριο, τώρα έχω ένα προβληματάκι με το υγραέριο
μερησες και με υγραέριο? τι θερμοκρασία είδες?
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες
|
|
|