Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Τιμη υγραεριου,αισχροκερδια η οχι?

Δημοσίευσηαπό VITARAS » Δευτ 26 Μαρ, 2012 16:29

Καλησπέρα σε όλους. Εγώ συνεχίζω και στέλνω mail με παράπονα. Όχι ότι μου απάντησε κανείς, αλλά δεν μπορεί θα βαρεθούνε και κάποια στιγμή θα βγάλει το χεράκι του από την μύτη ή μην πω που αλλού το έχει ο υπεύθυνος και θα απαντήσει. Τα mail είναι τα παρακάτω,
kataggelies@sdoe.gr
polites@ypoian.gr
και θα έλεγα όλοι μας να στείλουμε και να στέλνουμε συνέχεια. Δυο λόγια, για την αυξημένη τιμή, για τον έλεγχο που είναι υποχρεωμένοι να κάνουν και δεν κάνουν, νομίζω ότι φτάνει. Δεν μπορεί, αν βλέπουν κάθε βδομάδα δεκάδες mail από εμάς, κάτι μπορεί να γίνει.
Συνεχίζουμε βέβαια και το κράξιμο στα πρατήρια :o)
VITARAS

Δημοσιευσεις: 82

Δημοσίευσηαπό VITARAS » Δευτ 26 Μαρ, 2012 16:35

Και κάτι που ξέχασα. Ο Φαρμάκης στα Ιωάννινα από 0,88 πήγε 0,85.
Ντροπή του που κατέβασε την τιμή 8-}
VITARAS

Δημοσιευσεις: 82

Δημοσίευσηαπό christoi » Δευτ 26 Μαρ, 2012 17:24

VITARAS έγραψε:Και κάτι που ξέχασα. Ο Φαρμάκης στα Ιωάννινα από 0,88 πήγε 0,85.

Του Φαρμάκη του τα έχω μαζεμένα. Επανειλημμένως τους έχω παρατηρήσει τηλεφωνικώς, γιατί δεν ανοιγουν ένα πρατήριο στην Θεσσαλονίκη; Γιατί κύριε Φαρμάκη να μας έχεις στην απέξω; Γιατί μόνο οι Ηπειρώτες; Γιατί; Γιατί;
ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΦΘΗΝΟ ΥΓΡΑΕΡΙΟ!!
Opel Astra H 1.4 Romano με περισσότερα από 80.000km και λιγότερα από 100.
Άβαταρ μέλους
christoi

Δημοσιευσεις: 600

Δημοσίευσηαπό maevius » Δευτ 26 Μαρ, 2012 17:28

VITARAS έγραψε:Και κάτι που ξέχασα. Ο Φαρμάκης στα Ιωάννινα από 0,88 πήγε 0,85.

Οχι ρε γμτ και φουλαρα με 0,88 Σαβατο απογευμα. Ποτε το μειωσε?

Sent from my Carl using Tapatalk
OPEL INSIGNIA 1,8 (2009) με Zavoli
ΟPEL CORSA C 1.4 (2003) με Prins silverline
Άβαταρ μέλους
maevius

Δημοσιευσεις: 928

Δημοσίευσηαπό tsopirs » Δευτ 26 Μαρ, 2012 21:37

Εγώ έβαλα εχθες 15ευρω και το έχει καρφωμένο στο 91,9 εδώ και 3μηνες. του λέω θα πέσει πότε, λέει το θέμα είναι ότι να μην ανέβει και άλλο, λέει βλέπεις την βενζίνη ;;τι με νοιάζει του λέω.. έπεσε πάνω από 70ευρω ο μετρικος τόνος.. αυτός λέει αν ανεβαίνει η βενζίνη θα ανεβαίνει και αυτό.. λέω στην Δράμα το ρίξανε από 0.86 σε 0,83..εκεί είπε ότι αυτό το πουλάνε τόσο γιατί έχουν να βάλουμε πολύ καιρό στην δεξαμενή του. του λέω η δράμα με αερίο πόσα χρόνια με πόσα πρατήρια και 100000κοσμο και βάζουν πιο σπάνια απο εσένα μου είσαι μόνος και εξυπηρετεις 10000 κόσμο

Sent from my W6HD ICS using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
tsopirs

Δημοσιευσεις: 513

Δημοσίευσηαπό dathens » Δευτ 26 Μαρ, 2012 22:57

panorano έγραψε:
dathens έγραψε:@ panorano Aegean - petrogas χλωρο το βλέπω !! Μάλλον για εξαγορά τριγώνης gas πάμε !!

100% quarantee αυτο που σου λεω

Και γω στο λέω μέχρι να πείσεις τον ενα αδερφο με το ονομα απο Ι....δεν παίζει αν δεν γίνει με την τριγώνης γκας θα γίνει η Aegean gas αλλιώς η πετρογκσζ θα πρέπει να κατεβάσει παντελόνια και να πουλα κατω σπο το κόστος !!!
ml 350 2005 w164 Prins αθάνατο 160.000 km LPG 227.000 συνολικά
dathens

Δημοσιευσεις: 1252

Δημοσίευσηαπό panorano » Τρί 27 Μαρ, 2012 08:05

dathens έγραψε:
panorano έγραψε:
dathens έγραψε:@ panorano Aegean - petrogas χλωρο το βλέπω !! Μάλλον για εξαγορά τριγώνης gas πάμε !!

100% quarantee αυτο που σου λεω

Και γω στο λέω μέχρι να πείσεις τον ενα αδερφο με το ονομα απο Ι....δεν παίζει αν δεν γίνει με την τριγώνης γκας θα γίνει η Aegean gas αλλιώς η πετρογκσζ θα πρέπει να κατεβάσει παντελόνια και να πουλα κατω σπο το κόστος !!!

εγω δεν μιλησα για καμια εξαγορα.μιλησα για συμφωνια off the record για να εξυπηρετει τα πρατηρια με το σημα της μεχρι να ασχοληθει και αυτη.και βεβαια η πετρογκαζ δεν κτεβαζει την τιμη αλλα την ανεβαζει για να πληρωσει την προμηθεια.
απο εκει και περα τα πραματα ειναι απλα παιρνεις το 2104586000 ζητας τον επιθεωρητη πωλησεων της περιοχης σου και πες του οτι ανοιγεις πρατηριο+υγραεριο και θελεις να συνεργαστεις με την aegean να δεις τι θα σου πει.(αν δν τον βρεις στειλε μου pm να στον βρω εγω)
οχι τιποτα αλλο αλλα δεν μου αρεσει να μιλαω για πραματα που δεν αποδυκνυονται
panorano

Δημοσιευσεις: 291

Δημοσίευσηαπό vaxalis » Τρί 27 Μαρ, 2012 08:19

το εκο στο ρεντυ ειδα ερηξε απο 0,949 στο 0,919 αντε να δουμε...
vaxalis

Δημοσιευσεις: 297

Δημοσίευσηαπό BOURTZI » Τρί 27 Μαρ, 2012 08:59

Το παραξενο ειναι πως ενω στις τιμες της βενζινης απο ΕΛ.ΠΕ μεχρι το πρατηριο βλεπουμε διαφορα απο 0,08λ μεχρι 0,15 στο υγραεριο βλεπουμε διαφορα συνηθως γυρω στα 0,35λ.
Εμενα μου μυριζει μονοπωλιο γιατι αρνουμαι να δεχτω οτι ολη αυτη τη διαφορα την καρπωνεται ο πρατηριουχος!
Σιγουρα μεχρι να κανει αποσβεση ο επιχειρηματιας θα σπρωχνει το κερδος του αλλα και παλι ειναι πολλα τα λεφτα.
Μηπως υπαρχουν ασταθμητοι παραγοντες στην παραλαβη που τους κανει να φοβουνται οτι χανουν?
Μηπως δεν ζυγιζουν πριν και μετα την παραλαβη?
Accelerating engine science
Άβαταρ μέλους
BOURTZI
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 302

Δημοσίευσηαπό anastasis1 » Τρί 27 Μαρ, 2012 09:47

Δε μπορω να καταλαβω τη λογικη των πρατηριουχων που λενε οτι οσο ανεβαινει η βενζινη θα ανεβαινει και το υγραεριο.
Δηλαδη αν φτασει τα 2 ευρω η βενζινη ενω το υγραεριο συνεχιζει να πεφτει εκεινοι θα συνεχιζουν να μας κοπανανε με 50λεπτα κερδος ανα λιτρο στο LPG :?:
Κατι παιζει παιδια και δεν ειναι τυχαια η αδιαφορια των αρμοδιων ελεγκτων.
anastasis1

Δημοσιευσεις: 30

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google [Bot] και 105 επισκέπτες