3 βενζιναδικα στα 200 και πλεον αποτελουν καρτελ???
panorano έγραψε:sonid έγραψε:Και πως λέγεται όταν τα 3 βενζινάδικα της ΒΑ Αττικής εδώ και 1,5 χρόνο αλλάζουν τιμή ταυτόχρονα? ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ????
3 βενζιναδικα στα 200 και πλεον αποτελουν καρτελ???
fokion έγραψε:Ενω εμφανως εχεις δικιο γενικά μιλωντας, αυτο το τελευταιο "σχεδον" ειναι που σου τα "χαλαει" ολα...
γιατι οταν εχω 2 βενζιναδικα με ιδια τιμη το ενα με coral το αλλο με pertogaz, δειχνει ξανα λεω δειχνει οτι εχεις αδικο κι οτι ολα διηλιστηρια εταιρειες κ.λ.π. εχουν τελικά την ιδια τιμη....
Απο κει και περα??
ε δε με πειθεις ευκολα οτι τα μεταφορικά για την ημαθια ειναι λιγοτερα απο αυτα για το Γερακα..... κι απο την σιγμη που καλως ή κακως ΞΕΡΟΥΜΕ την τιμη δηιλιστηριου....
ή πως γινεται (ή μαλλον ποσο επειρεαζει το νοικι ) τρια πρατηρια του ιδιου ανθρωπου να εχουν σημαντικές διαφορές....

christoi έγραψε:Απλά υπάρχει μια μικρή διαφορά. Το παπούτσι αυτό δεν το επιλέγεις και ή παίρνεις κάτι με 10€ (μια χαρά παπουτσακια, εγώ συνέχεια αγοράζω τέτοια, επώνυμες μάρκες κιόλας!!) ή περνας σε κάποια άλλη χώρα (κάποια στιγμή) και το αγοράζεις μισή τιμή. Και στην τελική, δική σου επιλογή είναι να πάρεις 150€ παπούτσι.
Βρες μου έναν που θα έχει το υγραέριο σε λογική τιμή και δεν θα κλέβει την τσέπη μου, και θα επιλεξω αυτόν.
Αλλά, τι μαλακιες λέω; Αν γλυκαθεί η μύγα, φεύγει;
Once in shit, always in shit, που έλεγαν και οι φίλοι μου οι Άγγλοι.
Σε ρωτάω ευθέως. Αυτοί οι 3 έχουν φτιάξει καρτέλ ναι ή όχι?
Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 16 επισκέπτες
|
|
|