Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Ford s max 2000cc και τιμές για εγκατάσταση

Ford s max 2000cc και τιμές για εγκατάσταση

Δημοσίευσηαπό minotauros04 » Τρί 20 Μαρ, 2012 14:53

Παιδια καληπερα.
Ειμαι νεος στο φορουμ και ηδη εχω διαβασει πολλα αλλα θελω και την βοηθεια σας.
Εχω ενα ford s max 2000cc, μοντελο 2007 με μολις 52000 χλμ , εξαιτιας ενος 2 μικρου ιχ το οποιο ομως πουληθηκε για να κανω το s max υγραεριο(το ετρωγε επι 8 μηνες η σκονη)
Αυτα για την ιστορια.
Στην θεσσαλονικη που μενω εψαξα λιγο το θεμα και ειδα οτι οι τιμες στου αεριου ψεκασμου ειναι με μικρη αποκλιση κοντα στα 1000 ευρω.
Τωρα το τι γενειας ειναι και αν ισχυει αυτο δεν γνωριζω,
Οι εταιρειες που ειδα ειναι στον δρομο προς Χαλκιδικη η<<ΑΝΤΩΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΑΕ>>, κοντα στο κεντρο υγειας Θερμης η << gas service LALIAS>η οποια ειναι συνεργατης της αλλης ΘΕΟΔΩΡΟΥ GAS SERVICE.

Tωρα απο την αλλη μερια μιλησα με την FORD STΑΘΗΣ στην Χρυσαυγη Λαγκαδα(τηλεφωνικα), αυτος ομως εχει υγρο ψεκασμο της vialle με κοστολογιο κοντα στα 2000 ευρω,

Τωρα οσο αφορα τον υγρο η αεριο ψεκασμο τι προτεινεται.
Ειναι ο ακριβοτερος υγρος καλυτερος η απλα δινω για το ιδιο πραγμα 1000 παραπανω.
Ο υγρος ανεβαζει λιγοτερη θερμοκρασια στον κινητηρα η υπαρχει τροπος με τον αεριο ψεκασμο να κατεβαινει καπως η θερμοκρασια.
Αλλος μου ειπε οτι στον αεριο ψεκασμο δεν χρειαζεται λαδιερα και μονο ενας παλι στην Χρυσαυγη Σταθης και αυτος αλλα καμμια σχεση με την ford ΣΤΑΘΗΣ ειπε οτι ειναι απαραιτητη η Λαδιερα.(μικρη διαφορα στην τιμη,στο λιπαντικο )

Τι λετε να κανω.
Τα 2000 ειναι πολλα αν φυσικα κανω χωρις ζημια την δουλεια μου και με τα 1000.
Τωρα ομως λεω αν μετα απο 3 χρονια βγαλει ζημια ο αεριος ψεκασμους, να βαλω τον υγρο μηπως προλαβω καταστασεις.
Απο την αλλη βεβαια απο οτι εμαθα ο υγρος δεν ειναι ακομα πολυ δουλεμενος, αρα τι κανει?
Ευχαριστω.
Περιμενω απαντησεις σας για να δω τι θα κανω.
ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΕΣ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΔΙΝΟΥΝ?
ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΤΙ ΚΑΛΥΠΤΕΙ,ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Η ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΙΝΗΤΗΡΑ.
minotauros04

Δημοσιευσεις: 3

Re: Ford s max 2000cc και τιμές για εγκατάσταση

Δημοσίευσηαπό minotauros04 » Τρί 20 Μαρ, 2012 15:14

Μολις μιλησα τηλεφωνικα με την derveni gas και ο ανθρωπος ειπε απλα και χωρις πολλα λογια.
Εχω της ταδε εταιρειας(δεν συγκρατησα το ονομα της)κανει 1900 ευρω και ειναι υγρου ψεκασμου.
Στην ερωτηση μου γιατι υγρου και οχι αεριου ειπε τα εξης.
Εχω και αεριου αλλα δεν στο βαζω για να εχω το κεφαλι μου ησυχο,
Αυτα στην ford βγαζουν προβληματα.
Η τιμη του ειναι 1900 ευρω και τελος.
Προτιμω παιδια αυτη την συμπεριφορα, λιγα λογια και καθαρα παρα πολλα και τζουφια,
Τωρα ομως που μπορω να μαθω αν πραγματικα ο αεριος ψεκασμος βγαζει στην ford προβληματα?
minotauros04

Δημοσιευσεις: 3

Re: Ford s max 2000cc και τιμές για εγκατάσταση

Δημοσίευσηαπό maevius » Τρί 20 Μαρ, 2012 16:56

minotauros04 έγραψε:Μολις μιλησα τηλεφωνικα με την derveni gas και ο ανθρωπος ειπε απλα και χωρις πολλα λογια.
Εχω της ταδε εταιρειας(δεν συγκρατησα το ονομα της)κανει 1900 ευρω και ειναι υγρου ψεκασμου.
Στην ερωτηση μου γιατι υγρου και οχι αεριου ειπε τα εξης.
Εχω και αεριου αλλα δεν στο βαζω για να εχω το κεφαλι μου ησυχο,
Αυτα στην ford βγαζουν προβληματα.
Η τιμη του ειναι 1900 ευρω και τελος.
Προτιμω παιδια αυτη την συμπεριφορα, λιγα λογια και καθαρα παρα πολλα και τζουφια,
Τωρα ομως που μπορω να μαθω αν πραγματικα ο αεριος ψεκασμος βγαζει στην ford προβληματα?

Τα ford είναι ευαίσθητα γενικά στο υγραέριο και όχι στο υγρό ή τον αέριο ψεκασμό. Αν είναι να παρουσιάσει πρόβλημα θα παρουσιάσει και με τα 2 άντε με τον υγρό να καθυστερήσει μερικές χιλιάδες χλμ. Και τώρα τελευταία με υγρό άρχισαν να καιγονται βαλβίδες, αυτές γιατί δεν σώθηκαν; Επίσης στον υγρό η vialle τουλάχιστον έχει αυτοκίνητα στα οποία προτείνει valve protector (λαδιέρα δηλαδή) ή ψεκασμό βενζινης στις ψηλές άρα παραδέχεται οτι και με υγρό υπάρχει θέμα στους ευαίσθητους κινητήρες.
OPEL INSIGNIA 1,8 (2009) με Zavoli
ΟPEL CORSA C 1.4 (2003) με Prins silverline
Άβαταρ μέλους
maevius

Δημοσιευσεις: 928

Επιστροφή στο Ford

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες