Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Τιμη υγραεριου,αισχροκερδια η οχι?

Δημοσίευσηαπό fokion » Σάβ 17 Μαρ, 2012 20:49

panorano έγραψε:και ο καφες σε ολη την ελλαδα 3ευρω εχει δεν σημαινει οτι υπαρχει καρτελ του καφε...?

Φυσικά και υπαρχει - γι αυτο τον αγοραζω απο καντινα ή τον φτιαχνω σπιτι μου και παω στο βουνο ή στην παραλια να τον πιω...

panorano έγραψε:προφανως το πρατηριο προμηθευτηκε καυσιμα και ανπροσαρμοσε την τιμη του στα καινουρια δεδομενα...δεν θελει και πολυ μυαλο..
?

προμηθευτηκε ΔΥΟ φορες ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ αεριο????? Πρατηριο με μηδενικη κινηση???? ουτε ο Πανικιδης δεν περνει 2 φορες μεσα στην μερα.. Ημαρτον.....
ειπαμε "δε θελει και πολυ μυαλο" αλλα μην δουλευομαστε κι ολας.....
ΚΙΑ SPORTAGE 1 - Σύστημα PLATINCA - 100.000 χλμ.
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσιευσεις: 2253

Δημοσίευσηαπό fokion » Σάβ 17 Μαρ, 2012 20:52

Κι εξηγηστε μου και γιατι τα πρατηρια στην επαρχεια γενικώς ειναι φτυνωτερα απο Αθηνα????

Πριν 15 μερες περιπου ειμουν Περτουλι....
0,89κατι καρδιτσα τρικαλα
0,9κατι αθηνα....

ΑΥΤΟ κι αν "δεν θελει πολυ μυαλο"...........
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσίευσηαπό panorano » Σάβ 17 Μαρ, 2012 20:55

fokion έγραψε:ΠΡΕΠΕΙ να αστιευεστε αγαπητε....

εξηγηστε μου τουλαχιστον ΓΙΑΤΙ ενα πρατηριο που ΔΕΝ εχει και την τρελλη κινηση σε μια μερα αλλαξε ΔΥΟ φορες τιμη..

το πρωι την ειχε λιγο λιγοτερο απο τους "αλλους" που παντα εχει την ιδια ( ανατολικη αττικη μιλαμε κι οποιος καταλαβε καταλαβε ) και το μεσημερι την εφερε ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΑΚΡΙΒΩς ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΥς ΑΛΛΟΥΣ....
ασχετα αν καποιοι εχουν πετρογκαζ και καποιοι coral

εδω λες για μια αλλαγη...
panorano

Δημοσιευσεις: 291

Δημοσίευσηαπό fokion » Σάβ 17 Μαρ, 2012 20:57

panorano έγραψε:
fokion έγραψε:ΠΡΕΠΕΙ να αστιευεστε αγαπητε....

εξηγηστε μου τουλαχιστον ΓΙΑΤΙ ενα πρατηριο που ΔΕΝ εχει και την τρελλη κινηση σε μια μερα αλλαξε ΔΥΟ φορες τιμη..
το πρωι την ειχε λιγο λιγοτερο απο τους "αλλους" που παντα εχει την ιδια ( ανατολικη αττικη μιλαμε κι οποιος καταλαβε καταλαβε ) και το μεσημερι την εφερε ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΑΚΡΙΒΩς ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΥς ΑΛΛΟΥΣ....
ασχετα αν καποιοι εχουν πετρογκαζ και καποιοι coral

quote]
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσίευσηαπό panorano » Σάβ 17 Μαρ, 2012 21:00

fokion έγραψε:Κι εξηγηστε μου και γιατι τα πρατηρια στην επαρχεια γενικώς ειναι φτυνωτερα απο Αθηνα????

0,9κατι αθηνα....

και αυτο δεν θελει...στο περτουλι με 18αρα δεξαμενη εχει προιον εδω και ενα μηνα που οι τιμες ηταν 10 λεπτα κατω...
panorano

Δημοσίευσηαπό panorano » Σάβ 17 Μαρ, 2012 21:05

rogerius έγραψε:...για να χρησιμοποιείς μετρητή της αντλίας και όχι να ζυγίζεις το αυτοκίνητο πριν και μετά...

σωστος...αλλα γιατι τα διυλιστηρια και οι εταιρειες πουλανε με το τονο και οχι με το λιτρο??
το πρατηριο πως ζυγιζει το προιον που τιμολογειται σε κιλα και το πουλαει σε λιτρα???
panorano

Δημοσίευσηαπό fokion » Σάβ 17 Μαρ, 2012 21:06

( τα νουμρα τιμων τυχαια δεν τα θυμαμαι )

Ακριβως η φαση
ειναι διπλα απο την δουλεια μου οποτε περναω 2 φορές καθημερινα απεξω

το απογευμα φευγοντας εχει "την τιμη που εχουν ολοι" ας πουμε 0,85 και το λεω γιατι στην διαδρομη εχω και το 2ο πρατηριο της... τριανδρειας... κοντα στο σπιτι μου
την αλλη μερα το πρωι στην αναποδη διαδρομη το κοντινο μου εχει ακομα την χτεσινη τιμη, ο τυπος εχει αλλαξει κι εχει βαλει 0,89.. το πρωι ξανα λεω...
το απογευμα την εχει ανεβασει στο 0,91!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! οπου ειναι η τιμη που πλεον εχει και το αλλο πρατηριο.

και το καλυτερο???
στο gas prise βαζει την φτυνη τιμη με συνεπεια καθοτι μελος κανεις χρηστης να μην μπορει να την αλλαξει για καποιο διαστημα... καλο ε???
εβλεπες στο gasprice ας πουμε 0,89 και στην αντλια την ακριβωτερη...

αρχοντας....
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσίευσηαπό fokion » Σάβ 17 Μαρ, 2012 21:08

panorano έγραψε:
fokion έγραψε:Κι εξηγηστε μου και γιατι τα πρατηρια στην επαρχεια γενικώς ειναι φτυνωτερα απο Αθηνα????

0,9κατι αθηνα....

και αυτο δεν θελει...στο περτουλι με 18αρα δεξαμενη εχει προιον εδω και ενα μηνα που οι τιμες ηταν 10 λεπτα κατω...

και των τρικαλων??? και της καρδιτσας??? και αυτο στην εθνικη???? οοοοοοοοοοοοοοοολοι αυτοι εχουν μεγαλες δεξαμενες????
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσίευσηαπό panorano » Σάβ 17 Μαρ, 2012 21:12

fokion έγραψε:
panorano έγραψε:

0,9κατι αθηνα....

και των τρικαλων??? και της καρδιτσας??? και αυτο στην εθνικη???? οοοοοοοοοοοοοοοολοι αυτοι εχουν μεγαλες δεξαμενες????

ναι φιλε και ειναι και αυτο απολυτως φυσιολογικο!στην επαρχια δεν μπορεις να φορτωσεις μισο βυτιο η μικρο βυτιο.ειναι τεραστιο το κοστος μεταφορας.οποτε εχουν ολοι 18αρες και ψωνιζουν ενα ολοκληρο βυτιο μια φορα στις 15μερες γιατι αναγκαστικα θα ερθει απο αθηνα και θα εξυπηρετησει ενα πρατηριο
panorano

Δημοσίευσηαπό fokion » Σάβ 17 Μαρ, 2012 21:12

panorano έγραψε:
rogerius έγραψε:...για να χρησιμοποιείς μετρητή της αντλίας και όχι να ζυγίζεις το αυτοκίνητο πριν και μετά...

σωστος...αλλα γιατι τα διυλιστηρια και οι εταιρειες πουλανε με το τονο και οχι με το λιτρο??
το πρατηριο πως ζυγιζει το προιον που τιμολογειται σε κιλα και το πουλαει σε λιτρα???

Αληθεια γιατι ο συνδεσμος σας δεν ζηταει να αλλαξει αυτο???

ισως γιατι τελικά βολευει???

μια και τα Χ κιλα υπολογιζουμε οτι θα βγουν Ψ λιτρα γα να βγαλουμε τιμη λιτρου, αλλα οταν βγαινουν Ψ+++ αυτο ειναι κερδος καθαρο?? ( οκ μειων φορους)
Άβαταρ μέλους
fokion

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 33 επισκέπτες