DimZig έγραψε:Γειά σας σε όλους! Έχω ένα VW Tiguan 1,4 TSi και σκέφτομαι να το βάλω υγραέριο. Έχω διαβάσει στο φόρουμ διάφορα, και θα ήθελα τη γνώμη σας. Σκέφτομαι γιά σύστημα υγρού ψεκασμού και καταλήγω μάλλον στο σύστημα της VIALLE (το προτείνει και η kosmocar).
dti έγραψε:DimZig έγραψε:Γειά σας σε όλους! Έχω ένα VW Tiguan 1,4 TSi και σκέφτομαι να το βάλω υγραέριο. Έχω διαβάσει στο φόρουμ διάφορα, και θα ήθελα τη γνώμη σας. Σκέφτομαι γιά σύστημα υγρού ψεκασμού και καταλήγω μάλλον στο σύστημα της VIALLE (το προτείνει και η kosmocar).
Εφόσον είσαι εντός εγγύησης και θες:
- να συνεχίσει να ισχύει η εγγύηση Παρανόμως και μόνο στην Ελλάδα η χώρα των νταβατζηδων αντιπροσώπων που αν τους στείλεις στα δικαστήρια χορεύουν Τσάμικο, όταν η εγκατάσταση είναι απο πιστοποιημένο εγκαταστατη και το κιτ με CE εγκεκριμένου δεν ισχύει νομικά η θέση κάθε αντιπροσώπου πχ cosmocar viamar κτλ λέγεται αθέμιτος ανταγωνισμός εάν πχ viamar δεν είχε την viagas θα το δεχόταν το δικαστήριο ....
- να έχεις πρόσθετη εγγύηση κινητήρα κλπ. από το σύστημα υγραεριοκίνησης. Έχεις και απο άλλους με ασφαλιστικό προγράμμα διαφόρων εταιριών πιάσε το αυγό και κουρεφτο εφόσον και ενω θα πρέπει να έχετε κτλ κτλ ο όρος τάδε κτλ κτλ
- να αποφύγεις τρυπήματα της πολλαπλής εισαγωγής. Και αλλού με ανταπτορες διακλαδωτες βενζίνης υγραεριου!!
- να έχεις εκπομπές καυσαερίων Euro5 Έχεις και με αλλα συστηματα direct injection εκπομπές €5 αρκεί να το έχει το αμάξι σου
- να έχεις στο ακέραιο τις επιδόσεις του αυτοκινήτου σου. Έχεις σαφώς καλύτερες επιδόσεις απο το αυτοκίνητο σου με βενζίνη όταν εγκαθιστάς και ένα άλλο σύστημα όχι μόνο ακεραιες επιδόσεις
- να έχεις οικονομία στις μετακινήσεις σου όλες τις εποχές και να μην βλέπεις οτι το χειμώνα καις αρκετή βενζίνη...
η απάντηση είναι Vialle (από τη kosmocar). Συμφωνώ είναι ένα πολυ καλο σύστημα απο την kosmocar το vialle αλλα δεν υστερούν τα αλλα ούτε καίνε τόσο πολυ βενζίνη και έχουν το πλεονέκτημα οτι δούλευουν με οτι προγράμματα ενδυνάμωσης φοράνε και όσα άλογα τους έχουμε προσθέσει !!
Αν είσαι εκτός εγγύησης, μπορείς να επιλέξεις ελεύθερα σύστημα (εγώ θα πρότεινα σε κάθε περίπτωση υγρού ψεκασμού) αλλά αν σταθμίσεις όλα τα παραπάνω, πάλι σε Vialle θα καταλήξεις (ενδεχομένως με κάπως μικρότερο κόστος, αν πας εκτός kosmocar).
DimZig έγραψε:Σας ευχαριστώ όλους σας γιά το ενδιαφέρον σας. Σήμερα πήρα τηλέφωνο στην Kosmocar και ρώτησα γιά το σύστημα της Vialle. Όμως επειδή ο κωδικός κινητήρα είναι BWK δεν υπάρχει ακόμη συμβατό ΚΙΤ για το αμάξι μου. Ξέρει κάποιος κάτι περισσότερο;
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες
|
|
|