Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Διακοπες μετα απο επιταχυνση σε MAZDA TRIBUTE 2.3

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Διακοπες μετα απο επιταχυνση σε MAZDA TRIBUTE 2.3

Δημοσίευσηαπό kavasilas » Παρ 24 Φεβ, 2012 14:25

παιδια καλημερα.νεος στην παρεα κι εγω λογω προβληματος.Εχω απο τον ιουνιο του 2011 συστημα της europgas χωρις προβλημα μεχρι την περασμενη βδομαδα. Ξαφνικα οταν επιταχυνω αποτομα,με γυριζει σε βενζινη και αλλες στιγμες μετα απο ομαλη επιταχυνση μεχρι 2500-3000 στροφες , μολις φρεναρω σβηνει η μηχανη.εχω ραντεβου την τριτη 28-2 απλα ηθελα να ακουσω αν υπαρχει καποιο παρομοιο προβλημα ή καποια συμβουλη.ευχαριστω.
kavasilas

Δημοσιευσεις: 6

Re: Διακοπες μετα απο επιταχυνση σε MAZDA TRIBUTE 2.3

Δημοσίευσηαπό Giannis » Παρ 24 Φεβ, 2012 15:51

kavasilas έγραψε:παιδια καλημερα.νεος στην παρεα κι εγω λογω προβληματος.Εχω απο τον ιουνιο του 2011 συστημα της europgas χωρις προβλημα μεχρι την περασμενη βδομαδα. Ξαφνικα οταν επιταχυνω αποτομα,με γυριζει σε βενζινη και αλλες στιγμες μετα απο ομαλη επιταχυνση μεχρι 2500-3000 στροφες , μολις φρεναρω σβηνει η μηχανη.εχω ραντεβου την τριτη 28-2 απλα ηθελα να ακουσω αν υπαρχει καποιο παρομοιο προβλημα ή καποια συμβουλη.ευχαριστω.

Σε ποιον το έβαλες?
Fiat Panda100HP powered by EUROPEGAS 4ης Γενιάς Αερίου Ψεκασμού άνευ λαδιέρας..
Άβαταρ μέλους
Giannis

Δημοσιευσεις: 290

Δημοσίευσηαπό dim63 » Παρ 24 Φεβ, 2012 23:14

γεια και απο μενα,

ελπιζω και πιστευω ουι θα λυθει με μια καλη και προσεκτικη ρυθμιση.
Mazda tribute 2.3 bigas-geartech αεριου χωρις λαδια-ξυδια
dim63

Δημοσιευσεις: 279

Δημοσίευσηαπό BOURTZI » Σάβ 25 Φεβ, 2012 17:46

kavasilas έγραψε:παιδια καλημερα.νεος στην παρεα κι εγω λογω προβληματος.Εχω απο τον ιουνιο του 2011 συστημα της europgas χωρις προβλημα μεχρι την περασμενη βδομαδα. Ξαφνικα οταν επιταχυνω αποτομα,με γυριζει σε βενζινη και αλλες στιγμες μετα απο ομαλη επιταχυνση μεχρι 2500-3000 στροφες , μολις φρεναρω σβηνει η μηχανη.εχω ραντεβου την τριτη 28-2 απλα ηθελα να ακουσω αν υπαρχει καποιο παρομοιο προβλημα ή καποια συμβουλη.ευχαριστω.

Εαν μιλαμε για 2,3 αμεσου ψεκασμου μαλλον βιαστηκες να το βαλεις.Το προβλημα σου θα λυθει ευκολα αλλα τα συστηματα αμεσου ψεκασμου βενζινης αρα υγρου ψεκασμου lpg δεν εχουν φτασει ακομη σε αποδεκτο επιπεδο λειτουργιας!Πιστευω οτι μεχρι το καλοκαιρι θα εχουμε το δοκιμασμενο πλεον συστημα υγρου lpg!
Για να μην ανησυχεις σου λεω οτι αν αλλαξει κατι δραματικα στα συστηματα αυτα θα ειναι πολυ ευκολο αλλαζοντας ενα μονο εξαρτημα να ακολουθησεις την τεχνολογια χωρις μεγαλο κοστος!
Accelerating engine science
Άβαταρ μέλους
BOURTZI
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 302

Δημοσίευσηαπό dim63 » Σάβ 25 Φεβ, 2012 18:05

δεν ειναι direct inj τα 2,3 της mazda.direct ειναι μονο τα τουρμπιζμενα της
dim63

Δημοσίευσηαπό BOURTZI » Σάβ 25 Φεβ, 2012 21:16

dim63 έγραψε:δεν ειναι direct inj τα 2,3 της mazda.direct ειναι μονο τα τουρμπιζμενα της

SORRY δεν ηξερα!!
Δεν μου εχει συμβει κατι παρομοιο,παντως εφ'οσον σε πεταει εκτος οταν γκαζωνεις μαλλον για καποιο λογο <<μενει>> απο αεριο.Μια βολτα με συνδεση στο προγραμμα θα δειξει αμεσως.
Accelerating engine science
Άβαταρ μέλους
BOURTZI
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 302

Δημοσίευσηαπό dim63 » Σάβ 25 Φεβ, 2012 22:02

ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ

ΤΟ πιο δυσκολο θεμα στη ρυθμηση ειναι απο σχεδον τερμα ανοικτο γκαζι σε κατασταση ρελαντι

για αυτο του εγραψα προσεκτικη ρυθμηση και οχι με το ΑΥΤΙ.
dim63

Δημοσίευσηαπό Panosl » Κυρ 26 Φεβ, 2012 23:02

Οι διακοπές αυτές και το σβήσιμο κατά το φρενάρισμα, αν δεν συνοδεύονται από διαρροές η κάποιο πρόβλημα στην συνδεσμολογία του πνεύμονα με το ψυκτικό υγρό, θα λυθούν με έναν επαναπρογραμματισμό. Μιας και θα πας στον εγκαταστάτη ζήτα του να σου κάνει έναν πλήρη έλεγχο στο σύστημα.
Panosl

Δημοσιευσεις: 10

Δημοσίευσηαπό ginakos » Δευτ 27 Φεβ, 2012 13:15

ΑΦΟΥ ΣΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΕΣ ΣΤΟΝ ΜΑΣΤΟΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΟ ΦΙΛΤΡΟ ΣΤΗΝ ΒΑΛΒΙΔΑ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ.ΓΙΑ ΤΟ ΣΒΗΣΙΜΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΘΑ ΠΡΑΙΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΕΧΕΙΣ ΞΑΝΑ ΡΥΘΜΗΣΗ ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΗ.
ΑΦΟΙ ΧΑΪΔΟΥ Ο.Ε. - HLGAS
16ο χλμ. Λ.Λαυρίου, Παιανία
τηλ.: 210 6643490
ginakos
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 59

Δημοσίευσηαπό kavasilas » Πέμ 08 Μαρ, 2012 11:40

Παιδια καλημερα! Σας ευχαριστω ολους για την προθημεια σας.Την περασμενη τριτη 6/3 πηγα στον τεχνικο ,το προβλημα το δημιουργουσε ο πνευμονας (TOMASETTO).Απ'οτι μου ειπε ο τεχνικος το μοντελο που ειχαμε βαλει ηταν για μηχανες εως 130 ιππους(το εμαθαν κι αυτοιμετα απο επισημανσεις και αλλων).Το TRIBUTE 2.3 ΕΙΝΑΙ 150 και γι'αυτο εκανε τα μπουκωματα κι εσβηνε στο φρεναρισμα.Βαλαμε το επομενο μοντελο που ειναι για μεχρι 200 ιππους .Το ιδιο προβλημα το παρουσιασαν και αλλα αυτοκινητα για τον ιδιο λογο.Βεβαια θα το δειξει η πορεια αν οντως ειναι ετσι.Παντως απο την τριτη δεν το ξανα εκανε.Γι τον φιλο που ρωτησε σε ποιον εκανα την εγκατασταση λεω η εταιρεια ειναι η ANIP και τωρα ειναι στο Μοσχατο .τα εξαρτηματα που βαλαμε :Εγκεφαλος EUROPGAS,Πολυβαλβιδα και πνευμονας TOMASETTO,και τα μπεκ HANA.Εκεινο που με εξυπηρετησε αφανταστα ειναι η μεγαλη δεξαμενη ATTIKER 75 lt 720χ225 mm που εκατσε τελεια στο κατω μερος εξωτερικα του αυτοκινητου στην θεση της ρεζερβας.Εξυπηρετησε και απο χωρο και απο αυτονομια λογω ογκου.Αυτα λοιπον και σας ευχαριστω και παλι!
kavasilas

Δημοσιευσεις: 6

Επόμενο

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 76 επισκέπτες