Τελικά θα καταλήξω στο icom jtg.Αν κάποιος το έχει βάλει κάπου πιο φθηνά από 2500€ και δεν είχε προβλήματα
ας το αναφέρει γιατί μέχρι τώρα αυτή την προσφορά έχω.
theomech έγραψε:Τελικά θα καταλήξω στο icom jtg.Αν κάποιος το έχει βάλει κάπου πιο φθηνά από 2500€ και δεν είχε προβλήματα
vaxalis έγραψε:εαν ειναι δυνατον με τετοια κριση και με τετοια τιμη πλεον το lpg να ζηταει 2500 ευρω...ελεος....![]()
dathens έγραψε:theomech έγραψε:Τελικά θα καταλήξω στο icom jtg.Αν κάποιος το έχει βάλει κάπου πιο φθηνά από 2500€ και δεν είχε προβλήματα
Στο Facebook https://www.facebook.com/groups/172633742806080/ θα δεις ένα Octavia με prins 1.8 και προγράμμα στα 240 άλογα , και ένα seat Leon 1,8 tfsi κανείς δεν έχει πρόβλημα με τα συστηματα διότι είναι τα μοναδικά που ΔΟΥΛΕΟΥΝ σωστα με προγραμματισμό απο την Ολλανδία γιατι άραγε δεν τα βγάζει η vialle η κορυφαία εταιρία υγρού ψεκασμού ; Ακόμα ρώτα τη σκοντα στο Μοσχάτο τον Παύλο ( synergy ) να σου πει γιατι
Prins, παλεύουν με ένα Octavia 2 μήνες τώρα τι 2 πνεύμονες τι εγκέφαλους τι μπεκ δεν γίνεται τίποτα !!
Έχεις ίδιαιτερο μοτέρ μην το ρισκαρεις δες σε άλλο πόστ πόσοι εγκέφαλοι icom καίγονται και πόσες αντλίες αντικαθίστανται καθημερινά !! Απλα δες γιατι δε το έχει στη λίστα η vialle !!
antonis8via έγραψε:vaxalis έγραψε:εαν ειναι δυνατον με τετοια κριση και με τετοια τιμη πλεον το lpg να ζηταει 2500 ευρω...ελεος....![]()
Καμμία σχέση το οποιδήποτε πνευμονάκι με τα μπεκ-ηλεκτροβαλβιδάκια που στοιχίζει σαν αξία το πολύ 500-600 ευρώ (και βγάζουν 700-1000 ευρώ αέρα κέρδος) με το Icom που σαν υλικά κοστίζει υπερδιπλάσιο κόστος!
Και ειδικά για tfsi έχει άλλη φιλοσοφία διότι περνάει το ΥΓΡΟ ΥΓΡΑΕΡΙΟ μέσα απο τα εργοστασιακά Μπεκ απο όσο ξέρω!!!
Μη συγκρίνεις με τα δικά σου δεδομένα.
antonis8via έγραψε:δε διαφωνώ μαζί σου,
απλά απο αυτά που έχω διαπιστώσει το περιθώριο κέρδους στους πνεύμονες και στα συστήματα αέριου ψεκασμού είναι τρελλό σε σχέση με του υγρού.
Το μεγάλο πρόβλημά μου είναι η παραπληροφόρηση ότι "προς Θεού, μη βάλετε icom χαλάει, κάνει, ράνει, καίει εγκέφαλους" ενώ για όλα τα άλλα συστήματα...δεν έχω ακούσει το παραμικρό!
Εχω 2 περιπτώσεις ανθρώπων καταταλαιπωρημένων με zavoli, εδώ όμως...δεν ακούω κιχ εκτός των κατηγοριών για υγρό ψεκασμό και κυρίως Icom.
tsopirs έγραψε:Δηλαδη στα 4ης βγαζουν λιγοτερα περισσότερα απο της 5ης...εγω δεν πιστευω πως το παραπάνω σύστημα κοζτιζει πανω απο 1100τελικη με ΦΠΑ..στο κατω κατω εχει και λιγοτερα εξαρτήματα..
Sent from my W6HD ICS using Tapatalk
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 20 επισκέπτες
|
|
|