Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Κομπάσματα και χαμηλή απόδοση - Λύση μυστηρίου

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Re: Κομπάσματα και χαμηλή απόδοση - Λύση μυστηρίου

Δημοσίευσηαπό poisom » Τρί 21 Φεβ, 2012 19:13

Μα συγνώμη η μόνη εταιρεία που κάνει εισαγωγή στην Ελλάδα προϊόντα Lovato ώς επίσημος αντιπρόσωπος είναι η sime (http://www.sime-ygraeriokinisi.gr) οπότε όλοι όσοι πουλάνε ή εγκαθιστούν προϊόντα lovato ή είναι πελάτες της ή κάνουν παρεισαγωγή από Βουλγαρία/Τουρκία/Αλβανία(μακρυά και αγαπημένοι που λένε) κ.τ.λ.

Οπότε για ποίον εισαγωγέα της Lovato στη Θεσσαλονίκη αναφέρεσαι;!;!;!

Μπορείς να πας εδώ και να δεις τους επίσημους συνεργάτες/εγκαταστάτες της sime στην Ελλάδα http://www.sime-ygraeriokinisi.gr/after-sales/diktio-sinergatwn.html

Πέραν όλων των παραπάνω διαδικαστικών, εγώ έχω βάλει στη sime (τον επίσημο αντιπρόσωπο της Lovato στην Ελλάδα) 2 Κιτ υγραερίου, το ένα στο δικό μου αυτοκίνητο Toyota Corolla 1.6 και έχω κάνει 7.500χλμ και ένα κιτ ακόμα στου πατέρα μου Mercedes E200 Avantgarde Kompressor 192hp και έχει κάνει 9.000χλμ. και τα λόγια των μηχανικών στο ΚΤΕΟ (ήταν διαφορετικός στο δικό μου και διαφορετικός στον πατέρα μου) "Άφωνος το αμάξι είναι εργοστασιακό με LPG???" και "Τρομερή δουλεία είναι μετρημένες στα δάχτυλα αυτές που έχω δει και είναι έτσι".

Τα δικά μας αποτελέσματα είναι μείωση 40-45% όπως μας υποσχέθηκαν οι μηχανικοί και έως τώρα απροβλημάτιστα (φτου φτου σκόρδα!!!)

Δεν υπερασπίζομαι την sime αλλά τον κόπο μου και το διάβασμα/ψάξιμο που έριξα μέχρι να τους βρω.
Toyota Corolla 1.6 με Σύστημα Lovato μόλις 1.000 χλμ. και όλα καλά.
Πιστοποιημένος εγκαταστάτης Sime. Site της sime για υγραεριοκινηση και οι μετατροπες υγραεριοκινησης που έχει κάνει.
poisom

Δημοσιευσεις: 16

Δημοσίευσηαπό maevius » Τρί 21 Φεβ, 2012 20:28

Λοιπόν για όσους δεν ξέρουν ο Φαρμάκης εδώ Γιάννενα εκτός από prins βάζει και LOVATO (και σε αρκετές mercedes) και απ όσο ξέρω εδω και δεκάδες χιλιάδες χλμ. χωρίς προβλήματα. Τώρα πως βγαίνουν τα συμπεράσματα για τα κιτ αντιπρόσωπους κλπ ειλικρινά δεν καταλαβαίνω....... Τα υπόλοιπα είναι μάλλον για να πείσουν μερικοί τους εαυτούς τους ότι αυτοί έβαλαν το καλύτερο κιτ και ότι εμείς οι υπόλοιποι είμαστε κοροιδα.........:-ss :-ss :-ss
OPEL INSIGNIA 1,8 (2009) με Zavoli
ΟPEL CORSA C 1.4 (2003) με Prins silverline
Άβαταρ μέλους
maevius

Δημοσιευσεις: 928

Δημοσίευσηαπό dathens » Τετ 22 Φεβ, 2012 00:02

maevius έγραψε:Λοιπόν για όσους δεν ξέρουν ο Φαρμάκης εδώ Γιάννενα εκτός από prins βάζει και LOVATO (και σε αρκετές mercedes) και απ όσο ξέρω εδω και δεκάδες χιλιάδες χλμ. χωρίς προβλήματα. Τώρα πως βγαίνουν τα συμπεράσματα για τα κιτ αντιπρόσωπους κλπ ειλικρινά δεν καταλαβαίνω....... Τα υπόλοιπα είναι μάλλον για να πείσουν μερικοί τους εαυτούς τους ότι αυτοί έβαλαν το καλύτερο κιτ και ότι εμείς οι υπόλοιποι είμαστε κοροιδα.........:-ss :-ss :-ss

Τα έβαζε πριν την prins και τώρα μόνο τα καρμπυρατερ της lovato που είναι τα κορυφαία σε ποιότητα και τιμη διότι τα μιξερ της prins είναι απλησίαστα σε τιμη !!! Η σιμε πάντως είναι κορυφαία εταιρία στο χώρο με πρατήριο που ανοίγει στην Αττική οδό !! Λοβατο stakco κτλ
ml 350 2005 w164 Prins αθάνατο 160.000 km LPG 227.000 συνολικά
dathens

Δημοσιευσεις: 1252

Δημοσίευσηαπό billisd » Τετ 22 Φεβ, 2012 09:42

[list=][/list]
kolokas έγραψε:μεγαλε μαλλον δεν ξερεισ οτι σ μιλαω για τον εισαγωγεα τησ lovato στη Θεσσαλονικη.

παλικαρι οταν εγω εκανα ερευνα για το που θα περασω αεριο στα αυτο/τα μου και ειχα γυρισει ολη την θεσσαλονικη(και οχι για να βρω τον πιο φθηνο[το audi το περασα με 1600.- και το Bmwμε 2200.-] αλλα καποιον που να κανει οντως καλη δουλεια,γιατι στην τελικη ο πιο φθηνος σου βγαινει ο πιο ακριβος)ειχα βρει 8 εισαγωγεις Lovato.οποτε εσυ για ποιον αποκλειστικο εισαγωγεα μιλας?????
και εκτος αυτου πιστευω οτι η ιδεα του φορουμ ειναι να βοηθαμε ο ενας τον αλλον για να μην δωσουμε τα λεφτακια μας σε ασχετους που το παιζουν οι μαστορες ολων των εποχων και μετα την εγκατασταση ειμαστε καθε μερα συνεργειο.Οποτε δεν χρειαζετε να κατηγορουμε μαρκες και να προσπαθει ο καθενας να βγαλει το "δικο του" συστημα το καλυτερο του κοσμου.
αν θες πες ποιος ειναι η προς τα που εχει το μαγαζι του αυτος ο μαστορας "εισαγωγεας" "αποκλειστικος" "μαματος" που δεν μπορει να βαλει ενα κιτ σε mercedes να ξερουν και αυτοι που θελουν να βαλουν σε ποιον να ΜΗΝ πανε.
Δεν θελω να σε βγαλω ψευτη φιλε μου οτι κατι τετοιο δεν εγινε(οτι δεν μπορουσε να φτιαξει το μερσεντες ο ασχετος) ειμαι σιγουρος οτι εγινε , οπως εισαι και εσυ σιγουρος οτι δεν εφταιγε το συστημα.Αλλα δεν ξερω για ποιον λογο κανεις τετοια επιθεση στην εν λογο μαρκα!!!!!
billisd

Δημοσιευσεις: 16

Δημοσίευσηαπό maevius » Τετ 22 Φεβ, 2012 10:11

billisd έγραψε:παλικαρι οταν εγω εκανα ερευνα για το που θα περασω αεριο στα αυτο/τα μου και ειχα γυρισει ολη την θεσσαλονικη(και οχι για να βρω τον πιο φθηνο[το audi το περασα με 1600.- και το Bmwμε 2200.-] αλλα καποιον που να κανει οντως καλη δουλεια,γιατι στην τελικη ο πιο φθηνος σου βγαινει ο πιο ακριβος)ειχα βρει 8 εισαγωγεις Lovato.οποτε εσυ για ποιον αποκλειστικο εισαγωγεα μιλας?????
και εκτος αυτου πιστευω οτι η ιδεα του φορουμ ειναι να βοηθαμε ο ενας τον αλλον για να μην δωσουμε τα λεφτακια μας σε ασχετους που το παιζουν οι μαστορες ολων των εποχων και μετα την εγκατασταση ειμαστε καθε μερα συνεργειο.Οποτε δεν χρειαζετε να κατηγορουμε μαρκες και να προσπαθει ο καθενας να βγαλει το "δικο του" συστημα το καλυτερο του κοσμου.
αν θες πες ποιος ειναι η προς τα που εχει το μαγαζι του αυτος ο μαστορας "εισαγωγεας" "αποκλειστικος" "μαματος" που δεν μπορει να βαλει ενα κιτ σε mercedes να ξερουν και αυτοι που θελουν να βαλουν σε ποιον να ΜΗΝ πανε.
Δεν θελω να σε βγαλω ψευτη φιλε μου οτι κατι τετοιο δεν εγινε(οτι δεν μπορουσε να φτιαξει το μερσεντες ο ασχετος) ειμαι σιγουρος οτι εγινε , οπως εισαι και εσυ σιγουρος οτι δεν εφταιγε το συστημα.Αλλα δεν ξερω για ποιον λογο κανεις τετοια επιθεση στην εν λογο μαρκα!!!!!

Μην αγχώνεσαι....αν ψάξεις στο φορουμ θα δεις ότι σε όποια μάρκα κιτ αναφέρεται πρόβλημα αρχίζουν (εκός από την δικιά τους....) κατευθείαν ειρωνία και ...''σιγά μη δουλέψει'' ή ''καλά έβαλες αυτό το κιτ στο τάδε αμάξι;;;;'' ή τύπου ''Χ κιτ σε τάδε μάρκα ανέκδοτο'' ή '' καλά δεν ήξερες δεν ρώταγες;'' κλπ κλπ. Οι τύποι είναι απίστευτοι και όποιος θέλει ας με διαψεύσει (άλλωστε εδώ είναι εδω μέσα όλα τα ποστ απλώς βαριέμαι να τα βρω για να το αποδείξω εύκολα), πρόχειρα θα γράψω μερικά κιτ που ακυρώθηκαν (TARTARINI, OMVL, ALDESA, LANDI RENZO, LOVATO,BRC κλπ, κλπ) Αυτό βέβαια που μου κάνει φοβερή εντύπωση είναι ότι οι συμφορουμίτες αντιδρούν μόνο όταν θίγεται το δικό τους κιτ αντι να τους την πέφτουν μόλις ''μοιράζουν'' τις γνώσεις τους επί παντός επιστητού. Μήπως είναι καιρός να αρχίσετε να μιλάτε μερικοί εδω μέσα εκτός από εμένα και κανα 2 άλλους γιατί όποιος νέος μπαίνει εδω μέσα βλέπει μόνο αυτο αντί για βοήθεια;;;;
Άβαταρ μέλους
maevius

Δημοσίευσηαπό kolokas » Τετ 22 Φεβ, 2012 11:38

maevius το οτι το zavoli λειτουργει στο opel δεν σημαινει οτι η mercedes ειναι opel.ειναι πολυ πιο ιδιαιτερα αυτοκινητα ειναι κομπρεσσορεσ με εντελωσ διαφορετικη τεχνολογια. και εγω δεν αναιρω κανενα κιτ.οχι ομωσ για mercedes .ναι σε opel ford και οτι αλλο αυτοκινητο και κυριωσ ατμοσφαιρικο βαλτε οτι θελετε . αλλα επειδη οι περισσοτεροι εδω δεν ξερετε για τα mercedes μπειτε στο mbclub Να δειτε και αλλα αυτοκινητα που ειχαν και zavoli και lovato και δεν λειτουργησανν σωστα.και τωρα λειτουργουν με prins. γιαυτο παλι ο μαστορασ φταιει????και να ναι σ ΄λεω πωσ στη μια περιπτωση ο μαστορασ ειναι ο ιδιοσ.
prin vsi , slk 200 r171 upgrade 204 hp.....
kolokas

Δημοσιευσεις: 172

Δημοσίευσηαπό maevius » Τετ 22 Φεβ, 2012 13:47

Ρε φίλε ξέρεις πόσα 5-10-50-100 αυτοκίνητα mercendes;;; Είσαι ο παντογνώστης;;; Είσαι εγκαταστάτης;;;; τι είσαι και γνωρίζεις και κρίνεις τους πάντες και τα πάντα;;; Ξέρεις όλους όσους φοράνε mercendes με υγραέριο;;;; και ολοι οι απροβλημάτιστοι φορανε prins;;; Μίλησα εγω για το zavoli και σε κάθε ποστ το γράφεις;;;;; Δεν προσπαθω να αποδείξω εγω το οτι το κιτ μου είναι το πιο μαμάτο εσύ το προσπαθείς απελπισμένα ακυρώνωντας τα άλλα. Εσυ αναφέρεις μάρκες συνεχώς και μάλιστα προσπαθείς να αποδείξεις απελπισμένα πράγματα........τα οποια δεν ισχύουν μέχρι να τα αποδείξεις (όχι με αερολογίες τύπου ''ο εισαγωγέας στην Θεσσαλονίκη και έγω το έβαλα σε αεροπλάνο κλπ) με ντοκουμέντα (στο mbclub που αναφέρεις το 80% δεν γράφει ούτε μπαίνει και κυρίως οι ευχαριστημενοι, μήπως μας περνάς για αστροναύτες;;;;;) Το έγραψα πριν ο φαρμάκης έχει βάλει σε 100 τουλαχιστον mercedes compressor LOVATO προ prins και πάνε μια χαρά (αυτό τι είναι θαύμα;;;;;;;) όχι φυσικά είναι εγκατάσταση και τεχνογνωσία που φυσικά και κατέχει πιο πολύ και από τον ''εισαγωγέα'' Aρα μήπως δεν τα ξέρεις όλα τελικα;;;;;;;;;;;;; ή μήπως αβαντάρεις;;;;;;;;
Άβαταρ μέλους
maevius

Δημοσίευσηαπό dathens » Τετ 22 Φεβ, 2012 15:05

100 compressor lovato προ prins ? μηπως υπερβαλεις λίγο ?
ml 350 2005 w164 Prins αθάνατο 160.000 km LPG 227.000 συνολικά
dathens

Δημοσιευσεις: 1252

Δημοσίευσηαπό tsopirs » Τετ 22 Φεβ, 2012 15:05

Τι το ιδιαίτερο εχει δηλαδη το mb βρε φιλε?κομπρεσορα εχει ουτε καν Turbo που ειναι πιο αποτομο..εγω εχω αλλο Ιταλικο και το αμαξι ειναι 2.0t με αρκετα προχωρημενυ τεχνολογια..το δουλευει αψογα παροτι απο της 1500στροφες με πληρη επιταχυνση το αμαξι απο τα 8κιλα ανεβαινει στις 1750στα 29...ο κομπρεσορας στα mb ειναι πολυ πιο ομαλος....στον κινητηρα τα merc δεν ειναι και μπροστά.. επειδη ο μαστορας ειναι γτπ δεν μπορουμε να ακυρωνουμε συστηματα που ειναι χρονια στο κουρμπετι και δουλευουν μια χαρά

Sent from my W6HD ICS using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
tsopirs

Δημοσιευσεις: 513

Δημοσίευσηαπό maevius » Τετ 22 Φεβ, 2012 15:10

dathens έγραψε:100 compressor lovato προ prins ? μηπως υπερβαλεις λίγο ?

Όχι και δεν είπα 100 είπα τουλάχιστον 100 και μιλάω για διάστημα 8 ετών περίπου
Άβαταρ μέλους
maevius

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 62 επισκέπτες