Μετα απο 25000 χιλιόμετρα σήμερα το εργαλείο δουλειάς μου ένα ford connect 1,8 2004 παρέδωσε πνεύμα βολβιδα καμένη στον 1ο κυλινδρο , και συνεβει 10 μέρες μετα το προγραμματισμένο σέρβις των 110.000 χιλιομέτρων ... Μόλις είχα αλλάξει λάδια μπουζι ( LPG Bosch ) φίλτρα τακακια κτλ δεν πρόλαβα να το πάω στο Χαϊδάρι ( εγκαταστατης brc ) να το ρυθμίσει γιατι για μια ακόμα φορα απο τις πολλές είχε μια αρυθμια ψηλα !!! Η ford στο παλαιό Φάληρο αμφιθεας είναι σίγουρη οτι είναι απο το υγραεριο και ζητήθηκε χαρτί για να πάρω τον εγκαταστατη με την νομική προστασία απο τα μούτρα για αποζημίωση , με μεγάλη δυσκολία θα μου χορηγηθεί χαρτί επίσημο απο την ford για το τις πταίει όταν κατέβει το καπάκι και διαπιστωθεί η βλάβη και παει στον καπακά !!! Το ποσο της ζημιάς θα ξεπεράσει την εγκατάσταση την οποία πληρωνω ακόμα με δόσεις και αποφάσισα να τράβηξω λόγω νομικής προστασίας μέχρι εκει που δεν παει τον εγκαταστατη και μετα τη BRC για αποζημιωση αν και ο εγκαταστατης φιλοτιμήθηκε να στείλει mail στην Ιταλία για το συμβαν.... χεσε ψηλα και αγνάντευε !!!!
Δεν με έσωσε η Λαδιερα της πλάκας ( σαμπουαν ) που μου έβαλε ούτε το λάδι της flash lube