Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Τιμη υγραεριου,αισχροκερδια η οχι?

Δημοσίευσηαπό mpaglamas » Τετ 15 Φεβ, 2012 12:03

harry έγραψε:
mpaglamas έγραψε:Ελα ρε τσακάλια , μη σκαλώνετε στα 10λεπτα του φουλαρίσματος , απο αλλού μας πηδάνε και όλους μαζί!!
Δείτε το δάσος ,οχι τον θάμνο..
Σήμερα πήρα με κόστος 0,815 επαρχία και πουλάω 0,897.

@tommygan
Μη βάζεις όλους στο ίδιο καζάνι , όπως και σε όλα τα έπαγγέλματα παντού υπάρχουν τα λαμόγια αλλά υπάρχουν και σωστοί επιχειρήματίες.

καλημέρα,

τωρα τι να πω οτι εσυ εισαι το τσακαλι ? πριν απο 5 μηνες ποσο αγοραζες και ποσο πουλαγες ? πριν απο 1 χρονο για πες μας ?
οραια λογικη .. αφηστε εμενα τον "επαγγελματια" να κανω ότι θέλω και κοιταξτε τους αλλους ε ?? ευγε

Καλημέρα και σε εσένα.
Τι προτείνεις δηλαδή ,να δουλεύω χωρίς κέρδος για να είσαι ευχαριστημένος?
Το έχω ξαναγράψει οτι απο έξω απο τον χορό...
mpaglamas
Πρατηριούχος

Δημοσιευσεις: 22

Δημοσίευσηαπό GOLDWAGON » Τετ 15 Φεβ, 2012 12:09

Σήμερα το πρωί πήγα στον Άλιμο και έβαλα υγραέριο αναγκαστικά με 0,928 το λίτρο, επειδή μου τέλειωσε το υγραέριο και σε συζήτηση που έπιασα με τον υπεύθυνο εκείνη την ώρα για την αυξημένη τιμή , μεταξύ των άλλων μου είπε ότι αιτία της αύξησης είναι και η υπερβολική ζήτηση.Αυτή τη στιγμή λέει κυκλοφορούν 200,000 υγραεριοκίνητα και μέχρι τέλος του έτους
θα φτάσει στις 800,000 υγραεριοκίνητα.
Του λέω και εγώ , ίσα ίσα με τόση δουλειά που έχετε ,θα έπρεπε να ήταν φθηνότερο. Δεν μου είπε τίποτα.
Απο τι βλέπω , με αυτήν την φιλοσοφία και λογική που εφαρμόζουν , στο τέλος θα φτάσει στο αμήν το υγραέριο.
KIA SPORTAGE 2001 WAGON Romano HD Reducer Plug & Drive
http://www.go-lpg.co.uk/RomanoN.html
Άβαταρ μέλους
GOLDWAGON

Δημοσιευσεις: 74

Δημοσίευσηαπό rovral » Τετ 15 Φεβ, 2012 12:10

Αντί να "κοιτάμε" την ΕΛΠΕ και το ληστή - κράτος τα βάζουμε με τους επιτηδευματίες; Μην χάνετε την ουσία του προβλήματος.
Lovato άνευ "λαδιέρας"
rovral

Δημοσιευσεις: 20

Δημοσίευσηαπό GOLDWAGON » Τετ 15 Φεβ, 2012 12:21

rovral έγραψε:Αντί να "κοιτάμε" την ΕΛΠΕ και το ληστή - κράτος τα βάζουμε με τους επιτηδευματίες; Μην χάνετε την ουσία του προβλήματος.

Νομίζω ότι δεν έχεις δίκιο σε όλα , διότι να συμπληρώσω ότι οι επιτηδευματίες εκμεταλλεύονται στο έπακρο την ανοχή-ανυπαρξία του κράτους. Και αυτό φαίνεται επειδή πουθενά δεν βλέπεις ότι η κάθε αντλία έχει ελεγχθεί και ούτε βλέπεις και τα ειδικά μικρά αυτοκόλλητα όπως της βενζίνης ότι ελέγχθησαν και δουλεύουν σωστά και φυσικά και η ποιότητα και από εκεί και πέρα το χάος....
Άβαταρ μέλους
GOLDWAGON

Δημοσίευσηαπό vaxalis » Τετ 15 Φεβ, 2012 12:36

δεν ισχυει αυτο με την προσφορα και την ζητηση,στην ιταλια δηλαδη που υπαρχει τεραστιο ποσοστο αυτοκινητων σε σχεσης με εμας γιατι ειναι ποιο φτηνο?ελεος με τις παπαριες που λενε καθε φορα...
vaxalis

Δημοσιευσεις: 297

Δημοσίευσηαπό harry » Τετ 15 Φεβ, 2012 13:15

harry έγραψε:
tommygun έγραψε:
harry έγραψε:παιδια ασχετο ... εχετε παρει ποτε τηλεφωνο τον τυπο στην μεταμρφωση για να σας πει ποσο εχει το γκαζι πριν πατε να βαλετε ? ΕΑΝ ΟΧΙ ΠΡΟΣΟΧΗ !!!! περνω τηλεφωνο στισ 9 το πρωι ... ποσο εχει το γκαζι του λεω ?? 088 !!!! ΠΟΣΟ ???? δεν εχει 0,91 ?? (που ειχα δει στο gas price??) ... μου λεει επεσε η τιμη .... επειδη ομως την εχω πατησει ξανα με τον τυπο περνω τηλεφψνο πριν απο 30 λεπτα .... απανταει μια κοπελα και οχι ο "μαγκας" ...ποσο εχει το γκαζι ?? 0,91 μου απανταει ...

τι του λες τωρα ?? αντε και *&%^%#& κλεφτη η οχι ?

0,88 ποτε δεν ειχε, 0,89 ηταν η προηγουμενη τιμη του
και αν ειχες δει στο gasprice 0,91 παει να πει οτι η αλλαγη ειχε ηδη γινει δεν εγινε αργοτερα την ιδια μερα.
και για ποια μερα λες? σημερα? 0,91 το εχει παει εδω και πολλες μερες αυτος.

ακου λεει επεσε η τιμη....
η αλητεια παει συνεφο, τελικα δεν υπαρχει ουτε ενας για δειγμα βενζινας της προκοπης. Ολοι τους λαμογια ειναι.

αυτο λεω και εγω φιλε μου οτι ειναι αλητης .. ειχα βαλει πριν 5 μερες με 0,89 και ειχα δει στο gas price ότι το ειχε παει 0,91 ..εγω πηρα τηλεφωνο σημερα επειδη ειναι κοντα μου και λεω κατσε να ειμαι σιγουρος ... και να μου πει 0,88?? το θεμα ειναι ότι πηγα το απογευμα απο εκει και του την ειπα ότι μου ειπε καποιος ψευτικη τιμη και οτι κακο κανει παρα καλο και μου τα μασαγε .. οτι και καλα δεν το πιστευει και τετοια ... για αυτο το εγραψα και εγω εδω ωστε εαν θελει καποιος να παει να βαλει να εχει το νου του και παντα να περνει τηλεφωνο 2 φορες!!

mpaglamas έγραψε:
harry έγραψε:
mpaglamas έγραψε:Ελα ρε τσακάλια , μη σκαλώνετε στα 10λεπτα του φουλαρίσματος , απο αλλού μας πηδάνε και όλους μαζί!!

@tommygan
Μη βάζεις όλους στο ίδιο καζάνι , όπως και σε όλα τα έπαγγέλματα παντού υπάρχουν τα λαμόγια αλλά υπάρχουν και σωστοί επιχειρήματίες.

καλημέρα,

τωρα τι να πω οτι εσυ εισαι το τσακαλι ? πριν απο 5 μηνες ποσο αγοραζες και ποσο πουλαγες ? πριν απο 1 χρονο για πες μας ?
οραια λογικη .. αφηστε εμενα τον "επαγγελματια" να κανω ότι θέλω και κοιταξτε τους αλλους ε ?? ευγε

Καλημέρα και σε εσένα.

δεν εχεις καταλαβει μαλλον τι θελω να πω ..
εγω δεν ειπα να μην το εχει 0,91 ο τυπος στην μεταμορφωση ... ειπα οτι αλλη τιμη μου εδωσε εμενα στο τηλεφωνο και αλλη τιμη εχει οταν πηγα εκει στην αντλια ... οποτε για αυτο ειπα να προσεχει ο κοσμος εαν παρει τηλεφωνο εκει ... οτι δεν ειναι σωστο σαν λογικη ... και φυσικα σαν κινηση για να τραβηξει πελατες για αυτο και τον ειπα κλεφτη μην πω τιποτα χειροτερο ...

απο εκει και περα εσυ αναφερες ποσο αγοραζεις και ποσο πουλας και σου απαντησα οτι τωρα μπορει να εχεις μικροτερο κερδος αλλα σιγουρα δεν ειχες ιδιο ποσοστο κερδους πριν απο 6 μηνες η ενα χρονο .. αλλα αυτο φυσικα ειναι αλλη κουβεντα
harry

Δημοσιευσεις: 41

Δημοσίευσηαπό GOLDWAGON » Τετ 15 Φεβ, 2012 13:22

Μιάς και το ξεκίνησα να γράφω στο παρόν θέμα , διαβάστε και αξιολογείστε και κρίνετε...

http://www.depa.gr/content/article/002003003/11.html

Και ειδικά αυτό το σημείο.

Τιμή Φ.Α. :1,116€ / kg, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.
Η ανωτέρω τιμή ισχύει για την εβδομάδα από Τρίτη 14/02/2012 και ώρα 08:00, έως Τρίτη 21/02/2012 και ώρα 08:00.
Σταθμός Ανεφοδιασμού Ανθούσας

Υποτίθεται είναι και δημόσιος φορέας που το δίνει τόσο σε τιμή λιανική...δεν πάμε καλά...καθόλου καλά...
Άβαταρ μέλους
GOLDWAGON

Δημοσίευσηαπό rovral » Τετ 15 Φεβ, 2012 13:30

thanasis έγραψε:
GOLDWAGON έγραψε:Σήμερα το πρωί πήγα στον Άλιμο και έβαλα υγραέριο αναγκαστικά με ............Αυτή τη στιγμή λέει κυκλοφορούν 200,000 υγραεριοκίνητα και μέχρι τέλος του έτους
θα φτάσει στις 800,000 υγραεριοκίνητα.

Πες του,οτι επειδη μας ριξανε οικονομικα σε επιπεδα τριτοκοσμικης χωρας,το νοητικο και μορφωτικο μας επιπεδο δεν ειναι αναλογο.Αν οντως ειναι 200.000 τα υπαρχοντα LPG αυτοκινητα,αντε και με πολυ ζορι να φτασουν τις 300.000.Πηγε ο Αλιμιοτης στα συνεργεια να δει τι γινεται?Απο κανενα αυτοκινητο εως 1-2 και αυτοι κατα 80% ειναι επιδιορθωσεις προηγουμενων εγκαταστασεων.Αντε γεια πες του.

mpaglamas έγραψε:
Καλημέρα και σε εσένα.

Βρε καλως τον mpaglama.........Εμφανιστηκες παλι να προκαλεσεις τον κοσμο?Δεν σου εφτασε το κραξιμο την προηγουμενη φορα και ξαναβγηκες να κλαφτεις?
Λες οτι δεν βγαινεις με 7 λεπτα κερδος στο λιτρο.Οταν εβγαζες 15+ λεπτα ηταν καλα τοτε?Η δεν ειχες τοτε ακομα υγραεριο και τωρα βλεπεις οτι δεν θα προλαβεις να κανεις ουτε αποσβεση και βγηκες να μας τι?Τι?Να λεμε και δοξα τον θεο που δεν το πηγατε ηδη στο 1 ευρω?Και με τα 3-4 λεπτα κερδους της βενζινης πως ζουσατε τοσα χρονια?Απο την τρελλη καταναλωση που ειχατε?Ναι,καποια βενζιναδικα ειχαν(και εχουν,αλλα λογω γεωγραφικης θεσης)τρελλα κερδοι.Αλλα ποσα ειναι αυτα?Οι υπολοιποι πως επιβιωνατε?
Με την αρπαχτη νοοτροπια που εχετε το 99% των πρατηριουχων,παιζετε το παιχνιδι των πολυεθνικων.Χρησιμοποιουν την νοοτροπια σας εναντιον σας,εξαναγκαζοντας σε λιγο καιρο να βαλετε λουκετο,μιας και η κινηση εχει πεσει και θα πεσει και αλλο με τα μυαλα που κουβαλατε,ωστε να παρουν το ετοιμο δικτυο πρατηριων στα χερια τους(ειναι γυρω στα 160+ τα πρατηρια μονο του υγραεριου).Αν παραμεινετε υπαλληλοι οι πρατηριουχοι στις πρωην ιδιοκτησιες σας τυχεροι θα ειστε.Το τσιβι δεν το τρωμε μονο οι καταναλωτες αλλα πλεον φανηκε ξεκαθαρα οτι θελουν παντου να βαλουν τους δικους τους ιδιωτες.

(Δειτε Enegra,Hellas Power.Για υπαιξερη των χρηματων του χαρατσιου κατηγορηθηκαν οι ιδιωτες,ωστε να τους παρουν τις αδειες λειτουργιας το κρατος πισω.Τωρα ζητανε οι ιδιωτες και 300 τοσα εκατομυρια αποζημιωση απο το κρατος.Γιατι ολο αυτο?Γιατι δεν τα εβρισκαν οι πολιτικοι μας με τα αφεντικα των δυο εταιριων.Θα παρουν τα φραγκα τους οι πρωην παροχοι ρευματος,που εμεις θα τα πληρωσουμε παλι,και μετα θα εμφανιστουν οι καινουργιοι,προσκυμενοι, επενδυτες).
Κατι τετοιο θελουν να κανουν και με τα (οσα) πρατηρια εχουν μεινει σε ιδιωτες.Τυχαιο που τα περισσοτερα φιλετα πρατηρια ειναι των ΕΚΟ,SHELL,BP?

Σταματα λοιπον mpaglama να κλαιγεσαι και να λες διαφορα κουλα και κοιτα να διορθωθεις εσυ πρωτα(και οι υπολοιποι με την νοοτροπια την δικη σου) και μετα ο καταναλωτης αυτοματως θα σε ανταμειψει-υποστηριξει.
Σταματα ομως να προκαλεις,την προηγουμενη φορα που εμφανιστηκες το ιδιο εκανες και τα ψιλοακουσες.Τωρα που εχουμε ζοριστει πολυ περισσοτερο θα τα χοντροακουσεις,αφορμες ψαχνει ο κσμος για να ξεσπασει.......

Δεν σε πειράζει που έχουν ακριβές τιμές τα διυλιστήρια αλλά οι πρατηριούχοι που παλεύουν για μια αξιοπρεπής ζωή ;
Δηλαδή με πόσο κέρδος θα ήσουν ικανοποιημένος να πουλάνε το καύσιμο;
Κυνήγημα και ΞΕΣΠΑΣΜΑ προς το ληστρικό κράτος και όχι προς τον κοσμάκη.Η μόνη ευθύνη του είναι που τους ψηφίζει και επανατροφοδοτεί τη λαμογιά και τις πελατειακές σχέσεις. Δεν θέλω να επεκταθώ παρά πέρα για να μην βγω εκτός θέματος.
Lovato άνευ "λαδιέρας"
rovral

Δημοσιευσεις: 20

Δημοσίευσηαπό harry » Τετ 15 Φεβ, 2012 13:42

mpaglamas έγραψε:
harry έγραψε:

@tommygan

καλημέρα,

Καλημέρα και σε εσένα.

δεν εχεις καταλαβει μαλλον τι θελω να πω ..
εγω δεν ειπα να μην το εχει 0,91 ο τυπος στην μεταμορφωση ... ειπα οτι αλλη τιμη μου εδωσε εμενα στο τηλεφωνο και αλλη τιμη εχει οταν πηγα εκει στην αντλια ... οποτε για αυτο ειπα να προσεχει ο κοσμος εαν παρει τηλεφωνο εκει ... οτι δεν ειναι σωστο σαν λογικη ... και φυσικα σαν κινηση για να τραβηξει πελατες για αυτο και τον ειπα κλεφτη μην πω τιποτα χειροτερο ...

απο εκει και περα εσυ αναφερες ποσο αγοραζεις και ποσο πουλας και σου απαντησα οτι τωρα μπορει να εχεις μικροτερο κερδος αλλα σιγουρα δεν ειχες ιδιο ποσοστο κερδους πριν απο 6 μηνες η ενα χρονο .. αλλα αυτο φυσικα ειναι αλλη κουβεντα

μια που εισαι επαγγελματιας για πες μας ... γιατι τα μαθηματικα που ξερω εγω δεν βγαζουν σωστα νουμερα
χτες στις 13:00 τριτη στον αλιμο ειχε 0,91 ...
εαν δεις στα παρακατω
http://oil.gge.gov.gr/?p=1132 τιμη χτες τριτη 859,870
http://oil.gge.gov.gr/?p=1141 τιμη σημερα τεταρτη 863,560 ...

πως λοιπον χτες το βραδυο τυπος πουλαγε το πρωι 0,91 και το βραδι 0,928 ?????

ΕΕΕΕΕΕ κυριε επαγγελματια ???

μην βιαστεις να μου πεις οτι το ειχε μερες ...
Τιμές αγοράς υγραερίου από Σάββατο 11/02/2012 μέχρι & Δευτέρα 13/02/2012 858,920 !!!!

για εξηγησε μου τα μαθηματικα σας ???
harry

Δημοσιευσεις: 41

Δημοσίευσηαπό tsopirs » Τετ 15 Φεβ, 2012 13:45

Κοιτα αν επαθες κα ζημια αλλάζει το θεμα..ειδικα ζημια πού κοστιζει ακριβα...εγω που δεν εχω παθει σε 3000km κανω αποσβεση και συνεχιζω...ακομα και με αυτες της τιμες κερδισμενος ειμαι..και ολα αυτα σε 7μηνες που εχω το αμαξι...η διαφορα ειναι σεβαστη ακομα και με μεση τιμη 1.65(που δεν υπάρχει) και λαμβάνοντας τιμη 0.899υγραεριου την ακριβοτερη στην περιοχη που κινουμε.. βαλε το+15%που καιω
Πες 1€,αντε σου βαζω 1,05€...60λεπτα διαφορα..για μια διαδρομη 100 κερδιαζω 6,5-7€..τουλαχιστον..

Sent from my W6HD ICS using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
tsopirs

Δημοσιευσεις: 513

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες