l3g3nd έγραψε: Ήδη λυπάμαι τα λεφτά που χρεώθηκα για να βάλω υγραέριο. Αρχές Νοέμβρη η τιμή ήταν στα 78 λεπτά (ο φθηνότερος) και αρχές Φλεβάρη η τιμή ξεπέρασε τα 90 λεπτά (91), δηλαδή μιλάμε για αύξηση το λιγότερο 20% σε ένα διάστημα τεσσάρων μηνών...
tsopirs έγραψε:Δεν θα συμφερει εαν φτάσει και περασει το 1.5ευρω..μην κλαιγεστε.η βενζινη η απλη εδω που ειμαι εχει 179.9και 20km πιο κατω 174.9....το υγραεριο το βαζω με 0.84 αλλα και 0.90απο εδω που βαζω 5-10€μεχρι να παω Δραμα.. μιλαω για απλη βενζίνη και οχι 100αρα.η τιμη ειναι μιση και με το+ 20% παλι η διαφορα ειναι σεβαστη.εκανα 450km με 34€ τωρα θα θελω 37-38?εχω συνάδελφό με Clio 1.5diesel επαγγελματικο που κανει 1000km με 75€ και εγω κανω 900 με την διάφορα οτι εχω 210αλογα σε ενα μεγαλο αμαξωμα,ανετο με ασφαλεια κτλ και αυτος 65αλογα για ενα αμαξι για 2.
Διάβασε τα χειροπιαστά δεδομένα που έχω στα χέρια μου, μπες στην θέση μου, έχοντας δώσει σχεδόν 2000 ευρώ μαζί με την επισκευή που έκανα και μετά πες μου αν θεωρείται ''κλάψιμο'' αυτό! Τι να το κάνω λοιπόν αν χρειάζεται 40.000 χιλιόμετρα η απόσβεση και τα έχω δώσει προκαταβολικά αυτά τα λεφτά? Δεν έπαιρνα κατευθείαν ένα χιλιάρι πετρέλαιο να τελειώνει η ιστορία και να έχω ένα πιο ασφαλές αυτοκίνητο (αφού θα είναι καινούργιο), από αυτό που έχω?