tsopirs έγραψε:Δεν θα συμφερει εαν φτάσει και περασει το 1.5ευρω..μην κλαιγεστε.η βενζινη η απλη εδω που ειμαι εχει 179.9και 20km πιο κατω 174.9....το υγραεριο το βαζω με 0.84 αλλα και 0.90απο εδω που βαζω 5-10€μεχρι να παω Δραμα.. μιλαω για απλη βενζίνη και οχι 100αρα.η τιμη ειναι μιση και με το+ 20% παλι η διαφορα ειναι σεβαστη.εκανα 450km με 34€ τωρα θα θελω 37-38?εχω συνάδελφό με Clio 1.5diesel επαγγελματικο που κανει 1000km με 75€ και εγω κανω 900 με την διάφορα οτι εχω 210αλογα σε ενα μεγαλο αμαξωμα,ανετο με ασφαλεια κτλ και αυτος 65αλογα για ενα αμαξι για 2.
Sent from my W6HD ICS using Tapatalk
Και εγώ συμφωνώ με το φίλο,
κάνω 370-450 χλμ (ανάλογα την όρεξή μου και το πόδι μου) με αμάξι 250-260 άλογα τουρμπο,
μεγάλο καρότσι 1300+ κιλά, και καίω με το ζόρι 40 ευρώ για τα παραπάνω χλμ, αυτές οι καταναλώσεις είναι...
για ντεσεβο, ή τρικύλινδρο daihatsu...
Υπόψιν εγώ δεν έχω +20% κατανάλωση με το αέριο, μη πω και λιγότερο ελαφρώς καίω με το Icom...όσο και αν φαίνεται απίστευτο, και όσο για βενζίνα έχω κάνει 1200+ χλμ και ζήτημα αν έχει κατέβει 2 βελονιές και αυτό επειδή έκανα αρχικά όλο συγκριτικά ανοίγματα βενζίνα-αέριο να βγάλω συμπεράσματα...ειδάλλως μόνο 50'' το πρωί καίω βενζίνα και μετά τέλος ή σε κάθε μιζιά για 20'' μέχρι να γυρίσει, δηλαδή...με το ζόρι 3 λίτρα βαριά βαριά...να έχω κάψει μέχρι στιγμής!
Και το κάθε cent αξίζει.... και 1.20-1.30 να μου το πάνε το αέριο αρκει που απαλλάχθηκα απο τη shell racing!!!
(μιλάω αποκλειστικά για τη δική μου περίπτωση)