Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Passat cc 1.8 tsi k04

Re: Passat cc 1.8 tsi k04

Δημοσίευσηαπό dathens » Κυρ 05 Φεβ, 2012 01:04

FastGmN έγραψε:Λοιπόν παιδιά .. πρόβλημα έχω και εγώ.
Έβαλα σύστημα απο την Europe gas (Πολωνία) στην Ηλιούπολη
Έχω το Octavia 1800 με ήπιο πρόγραμμα γύρω στα 193ΗP
πριν την τοποθέτηση τους είπα οτι είναι Turbo με αυτά τα άλογα ..μου απάντησαν θα σου βάλουμε μεγάλο πνεύμονα και δεν θα έχεις πρόβλημα .Τελικά μόλις πατήσεις λίγο γρήγορα το γκάζι και αναιβάσει πίεση γυρνάει σε βενζίνη.
οταν το πηγαίνεις μαλακά δεν έχει κανένα πρόβλημα
Προ ημερών είχε έρθει απο Πολωνια τεχνικός ο οποίος το πάλευε 2 ώρες και τελικά απεφάνθει οτι χρειάζεται δεύτερο πνεύμονα στα ψηλά.

Εμένα δεν χρειάζεται να με πείσει καποιος , ο κάτοχος του αυτοκινήτου που είναι ; Να μας πει το συνεργείο στην ηλιουπολη που το εγκατέστησε και αν του είπε ο μάστορας οτι θα δουλεύει μια χαρα (αν θελει) και τι έγινε τελικά αφού δεν μας λέει η εταιρία εισαγωγής για το πρόβλημα που αντιμετώπισε και την λύση αυτου τόσο απλά ....
ml 350 2005 w164 Prins αθάνατο 160.000 km LPG 227.000 συνολικά
dathens

Δημοσιευσεις: 1252

Δημοσίευσηαπό antonis8via » Τρί 07 Φεβ, 2012 13:47

DaKancho έγραψε:(Στον Ολλανδό αναφερόμουν, αν καταφέρεις να πείσεις αυτόν, πας για βραβείο...)

Περί κοροϊδίας τώρα, αυτό κυρίως συμβαίνει από τους διάφορους ανίδεους που παριστάνουν τους "ειδικούς" εγκαταστάτες, και που δεν θα έπρεπε να τους επιτρέπεται να ακουμπάνε αυτοκίνητο ούτε με τα μάτια, όχι με τα χέρια...

Οι διάφοροι κατασκευαστές των συστημάτων υγραερίου κάνουν ότι μπορούν, γνωρίζοντας τι επιπέδου "μάστορες" θα εγκαταστήσουν τα συστήματά τους, έτσι επινόησαν, μεταξύ άλλων, τις "αυτόματες" ρυθμίσεις, ώστε το αυτοκίνητο τουλάχιστον να λειτουργεί όταν το παραλαμβάνει ο πελάτης.

Όμως η αγορά στο Ελλαδιστάν είναι έτσι και πρέπει ο καθένας να προφυλαχθεί όπως μπορεί από τους ανίδεους, αν και συνήθως το αντιλαμβάνεται κατόπιν εορτής.

είσαι ΘΕΟΣ αγαπητέ κύριε DaKancho!!! :clap: :clap: :clap:

Μόνο να είχα διαβάσει αυτό το topic...και θα είχα γλιτώσει κάποιες ημέρες στενοχώρια, απογοήτευση και τσακωμούς!

Εμένα είχανε και το θράσσος να μου πουν (όχι και πολύ ευγενικά) να φύγω να μην είμαι στα πόδια τους διότι "σιγά τη δυσκολία, εδώ έχουμε φτιάξει τόσα και τόσα 8via..και αμάξια 500 άλογα.. αν είναι να κάτσεις και να μας κάνεις υποδείξεις...πάρτο και φύγε τώρα".
Και εγώ, σα ψάρι, είπα "πω...πω...εμπειρία!" και τους το άφησα.
Βέβαια...στη πρώτη ερώτηση "που θα βάλετε τη πλήρωση;".... η απάντηση του έμπειρου αρχι-μηχανικού που είχε φτιάξει χιλιάδες τέτοια αμάξια ήτανε "ε...θα δω όταν έρθει η ώρα....μη με απασχολείς τώρα!"

σε δεύτερη ερώτηση "ο συνεταίρος σου μου είχε πει ότι σε όλα το βάζετε μέσα στο πορτάκι βενζίνης αλλα εγώ βλέπω ότι το χωνί είναι πλαστικό, αντέχει ή να μπει στο προφυλακτήρα καλύτερα;"

η απάντηση με ύφος κάποιου που έβλεπε πρώτη φορά το εν λόγω σημείο του octavia, "μμμ, έχεις δίκιο! συνήθως σε μεταλικά μέρη το βιδώνουμε διότι το ανταπτοράκι ασκεί δύναμη και αν ο βενζινάς είναι άτσαλος μπορεί να έχουμε θέμα"

Αυτά απο το έμπειρο συνεργειο που δε με ήθελε να βλέπω τι κάνουν...μιας και ήτανε "χειρουργοί" και εγώ ο αδαής θα τους ενοχλούσαν όταν κάνανε το χειρουργείο τους.

Ετσι, καλά τα λες, οι περισσότεροι εγκαταστάτες που ξεφυτρώσανε πρόσφατα, δουλεύουν με τη νοοτροπια ΟΛΑ ΤΑ ΣΦΑΖΩ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΩΝΩ...... ο dealer μου δίνει πνεύμονα για 1.000.000 HP
και εγώ θα το βάλω στον οποιονδήποτε... και... αν δε δουλέψει...έχουμε το software να μπαλώσουμε το πρόβλημα με παράλληλη έγχυση "που προστατεύει και τις βαλβίδες"...και το 99% των πελατών θα το φάει μια χαρά το παραμυθάκι.
τα ίδια ακριβως έπαθα εγώ...αλλα ευτυχώς....το ξυλώσανε και μου δώσανε τα λ7 πίσω μετά απο ταλαιπωρία κάποιων ημερων βέβαια... και με λίγο κανιβαλισμό του αυτοκινήτου (ευτυχώς λίγο...)

Επίσης... οι πνεύμονες χαλάνε όταν ζορίζονται σε θέμα παροχής και μετά να τα 100ρικα-150άρια... (για το καθένα εννοω...)

κάθε χρόνο ή 2 χρόνια... (ήδη χάλασε σε γνωστό μου και στο παραμικρό γκάζωμα που φουσκώνει η τουρμπίνα του γυρίζει σε βενζίνα και μιλάμε για 180 άλογα αμάξι όχι για κανένα θηρίο
antonis8via

Δημοσιευσεις: 362

Δημοσίευσηαπό Alekos » Τρί 07 Φεβ, 2012 16:51

Ετσι όπως τα λες είναι τα πράγματα.
Και εγώ αντιμετωπίζω προβλήματα καθημερινά, από εγκαταστάστατες που δεν έχουν κάνει σωστή δουλειά.Να τους ελέγχεις όλους είναι αδύνατον.Αυτό που μπορεί να κάνει ο ιδιώτης είναι να ζητάει από τον εγκαταστάτη τηλέφωνα πελατών του και αν είναι αποκλειστικά εγκαταστάτης συστημάτων υγραεριοκίνησης, ακόμα και να διαλέξει από το βιβλίο εισερχομένων.
Επίσης καλό είναι να ενημερώνεται και η κεντρική αντιπροσωπεία για το που και το πως τοποθετήθηκε κάποιο σύστημα που εμφανίζει πρόβλημα.Τουλάχιστον έτσι να βελτιωνόμαστε όλοι.
Alekos
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 14

Δημοσίευσηαπό FastGmN » Τετ 08 Φεβ, 2012 17:58

Τί έγινε ρε παιδιά ....χαμός
Εδώ είναι ο κάτοχος του Octavia μόλις αυτή τη στιγμή μπήκα δεν ήξερα τι είχε συμβεί και έπαθα.
Τελικά το πρόβλημα μου παραμένει ως έχει, παραμένει όμως χωρίς να ευθύνεται ο εγκαταστάτης.... εγώ ήθελα να κάνω κάποια χμ για να έχω σαφή θέση.
Τουλάχιστον τούτη τη στιγμή δεν θα πάρω θέση.
Το καλό είναι οτι οι άνθρωποι ποτέ δεν έπαψαν να το ψάχνουν και εδώ να πω πρέπει να τους δοθεί κάποιος χρόνος για είμαι και δίκαιος και μετά ......το συζητάμε
Ήδη κλείστηκε νέο ραντεβού.
FastGmN

Δημοσιευσεις: 10

Δημοσίευσηαπό nikoathsun » Παρ 10 Φεβ, 2012 00:45

dathens έγραψε:- :ymcowboy:

;) Δεν έχω κόντρα ούτε εμπάθεια με κανένα σύστημα ούτε θέλω να πειστώ απο κανένα [-( , δώστε τη λύση :idea: σαν αντιπροσωπεία στον άνθρωπο μέσω του συνεργαζόμενου συνεργείου σας απλα :thumbup: . Τα υπόλοιπα είναι για λαϊκή κατανάλωση !!!
[/quote] :clap: :clap: :clap:
****************ΛΟΓΊΑ ΣΤΑΡΆΤΑ***************************+άπειρο .
nikoathsun

Δημοσιευσεις: 34

Δημοσίευσηαπό cjgeorgio » Κυρ 12 Φεβ, 2012 20:03

Άντε να πας το αμάξι σου μετά να γίνει καμιά στραβή και να τρέχεις να βγάλεις άκρη
cjgeorgio

Δημοσιευσεις: 44

Δημοσίευσηαπό antonis8via » Κυρ 12 Φεβ, 2012 22:22

cjgeorgio έγραψε:Άντε να πας το αμάξι σου μετά να γίνει καμιά στραβή και να τρέχεις να βγάλεις άκρη

;) ποτέ δε θα βγάλεις άκρη φίλε....
εδώ καλά καλά με την αντιπροσωπεία σε απείραχτο αμάξι έτσι και κάνει μπαμ δε βγάζεις εύκολα άκρη και
θα ψάχνουν αφορμές να σου πουν αν έφταιγε το διαφορετικό λαδάκι ή το φίλτρο αέρος.
Σιγα μη σπάσει μοτερ με υγραέριο και βγάλεις άκρη...

εγώ το έχω αποδεχτεί ευκολότερα διότι το έχω πειραγμένο οπότε έχω συνηθήσει με την ιδέα ότι είμαι μονάχος μου και με τα ρίσκα μου.

Ο λόγος που έβαλα υγραέριο είναι οτι δε παλευότανε η 100άρα την οποία καίω αποκλειστικά λόγω επιθετικού προγράμματος.

αν τώρα ήτανε να πάρω αμάξι καινούργιο θα κοίταζα να πάρω ένα που να καίει ελάχιστα και δε θα έμπαινα σε διαδικασίες υγραερίου.

1 αντιπροσωπεία ή ένα εξουσιοδοτημένο είναι ήδη αρκετός πονοκέφαλος....βάλε να έχεις νταλαβέρια και με τον υγραεριατζή και να σε κάνουν μπαλάκι με τη πρώτη στραβή και άντε να βρεις ποιός φταίει...άσε που παίζει να είναι αθροιστικό το πρόβλημα και να φταίνε και οι 2 μαζι! =)) X(
antonis8via

Δημοσιευσεις: 362

Δημοσίευσηαπό FastGmN » Δευτ 13 Φεβ, 2012 16:46

Λοιπόν παιδιά
το πρόβλημα τελικά λύθηκε
Όπως σας είπα το πήγα.. τοποθετήθηκε και δεύτερος πνεύμονας κι έτσι τώρα ανεβάζει αρκετή πίεση χωρίς να γυρνά σε βενζίνη
τέλος καλά όλα καλά.
FastGmN

Δημοσιευσεις: 10

Δημοσίευσηαπό dathens » Δευτ 13 Φεβ, 2012 18:48

Ωραίος μια χαρά σε βρίσκω με δυο πνευμονια. Φσντσζομαι η εταιρία το έλυσε και όχι ο εγκαταστατης τεσπα όταν υπάρχει υποστήριξη όλα πανε καλα !!
ml 350 2005 w164 Prins αθάνατο 160.000 km LPG 227.000 συνολικά
dathens

Δημοσιευσεις: 1252

Δημοσίευσηαπό cjgeorgio » Τρί 14 Φεβ, 2012 00:08

Κομένες οι άσκοπες βόλτες. Τεράστια διάφορα στο πορτοφόλι.
cjgeorgio

Δημοσιευσεις: 44

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Volkswagen

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες