Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Τιμη υγραεριου,αισχροκερδια η οχι?

Δημοσίευσηαπό hunter » Τρί 24 Ιαν, 2012 12:37

dathens έγραψε:

Που είναι ρε αυτο μετα τη διασταύρωση καλυβιων και ποσο ; Έχει εκει shell ? ένα ανώνυμο πρατήριο δεν έχει ;

Είναι 500m περίπου μετά τα φανάρια των Καλυβίων,
πηγαίνοντας προς Λαύριο.
Είναι Shell και είναι πριν το ελεύθερο πρατήριο.
Suzuki Jimny mod. 2000 + Mygas + Λαδιέρα υποπίεσης
hunter

Δημοσιευσεις: 12

Δημοσίευσηαπό glamor » Τρί 24 Ιαν, 2012 12:37

GREGORI έγραψε:οσα πρατηρια και να ανοιξουν το ιδιο ειναι οσον αφορα την τιμη αφου ολοι εχουν τους ιδιους προμηθευτες ,το πρωτο,δευτερο γεμισμα ενος νεου πρατηριου μπορει να ξεκινα με σχετικα χαμηλη τιμη ειναι για την γνωριμια μετα ερχετα στα ισα με τους αλλους ,οποτε προσωπικα μονο η χαμηλη τιμη με ενδιαφερει δε παν ανοιξουν ενα σε καθε γωνια το ιδιο μου κανει. Ειχα ξαναγραψει αλλου οσοι ειναι Β.Ελλαδα και θελουν να οργανωθει κονβοι για γεμισμα σε γειτονες χωρες να παμε για φουλαρισμα και για αναμνηστικη φωτο ολα τα οχηματα στην ουρα...και μετα θα τις μοιραζουμε στα ¨φτηνα¨ πρατηρια καθε βδομαδα αλλο γκρουπ τα ιδια..

δεν χρειάζεται. στα φώτα που ήμουν στην σαντασκυ Βουλγαρία τα 3 πρώτα βενζινάδικα (shell, eko, ταξίδι "μη γελάτε έχω ακόμα προσπέκτους για αυτό το βενζινάδικο" ήταν γεμάτα από ελληνικά αυτοκίνητα λέγοντας γεμισέτο....
yaris 99 1000cc Lovato χωρίς λαδιέρα
μέχρι τώρα πάνω από 105000km +....
Άβαταρ μέλους
glamor

Δημοσιευσεις: 187

Δημοσίευσηαπό Batfalcon » Τρί 24 Ιαν, 2012 13:43

Eίναι πασίγνωστο σε εμάς τους Νότιους ότι πολλοί Βόρειοι πηγαίνουν μια βόλτα μέχρι το πρώτο πρατήριο της Βουλγαρίας και γεμίζουν. Οπως επίσης υπάρχει και σκέψη πολλών να πάνε στην Βουλγαρία για εγκατάσταση. Απλά μετά πιθανά για μιά ρύθμιση να είσαι υποχρεωμένος να τρέχεις πολλά πολλά χιλιόμετρα. Ετσι τουλάχιστον ακούγεται.
Εγώ έχοντας αδειάσει πήγα κι έβαλα χτες 23/01/12 στον τύπο στην Μεταμόρφωση (Αττικής). Από την γέφυρα της Μεταμόρφωσης, λοξά δεξία στο στενάκι. Τιμή 0,89.
Αν θυμάμαι καλά προ ημερών έγραφε κάποιος ότι είχε 0,90. Είναι ΒΕΒΑΙΟ? Εριξε δλδ την τιμή;
Επί τι ευκαιρία, έχει κάποιος το τηλέφωνο του Φαρμάκη στα Γιάννενα, να μάθουμε ΠΟΣΟ ΠΟΥΛΑΕΙ ΣΗΜΕΡΑ?
Fiat Panda 4x4 Powered by LPG Lovato
Batfalcon

Δημοσιευσεις: 76

Δημοσίευσηαπό VITARAS » Τρί 24 Ιαν, 2012 14:58

VITARAS έγραψε:Συμφωνώ και εγώ με ότι αποφασίσουμε και μάλιστα καλό θα ήταν, όπως είπε και ένας φίλος, να βάλουμε κάποια σήμανση στο αυτοκίνητο ώστε όταν βάζουμε λίγο υγραέριο ή όταν θα τους την λέμε, να ξέρουν ότι γίνεται κάτι οργανωμένα. Ότι ξεκινάμε οργανωμένα είναι καλό και πιστεύω ότι θα προσελκύσουμε και άλλους. Ίσως μελλοντικά σκεφτούμε και κάτι ακόμα, όσα περισσότερα τόσο το καλύτερο, δεν είναι κακό.

Θα επαναλάβω τα παραπάνω, νομίζω πως πρέπει να γίνει ως κίνηση. Αν υπάρχει κάποιος που γνωρίζει και που να μπορεί να σχεδιάσει ένα σήμα, ας γίνει συνεννόηση με διαχειριστή ή υπεύθυνο του FORUM. Δεν ξέρω αν συμφωνείτε.

Σχετικά με την Μεταμόρφωση, εγώ πριν 3, 4 μέρες που έβαλα ήταν πάλι 0,89.
VITARAS

Δημοσιευσεις: 82

Δημοσίευσηαπό astragjtg » Τρί 24 Ιαν, 2012 16:09

Χθες εβαλα στο Αγρινιο (http://gasprice.gr/main/showgasstation. ... ionid=5848 ) με 0.91 (αν και στο gasprice λεει 0,89)ενα 20αρικο και να πω την αμαρτια..μου κακοφανηκε. Την τελευταια φορα ειχα βαλει στο Λουρο με 0,75 (τωρα το εχει 0,84 !!) και στη Λευκαδα 0,84(τωρα μαλλον 0,90). Την εχει ακουσει και η φθηνη επαρχια πλεον....

Batfalcon έγραψε:
Επί τι ευκαιρία, έχει κάποιος το τηλέφωνο του Φαρμάκη στα Γιάννενα, να μάθουμε ΠΟΣΟ ΠΟΥΛΑΕΙ ΣΗΜΕΡΑ?

Αν και στο gasprice λεει οτι το εχει 0,78 αν θες το τηλ ειναι εδω http://www.prins-fgas.eu/kontakt

Αν δεν πεσει η τιμη του πετρελαιου, την μαμησαμε...
ASTRA G 1.6 ΜΕ ICOM JTG LPG KIT
Άβαταρ μέλους
astragjtg

Δημοσιευσεις: 1470

Δημοσίευσηαπό valsam » Τρί 24 Ιαν, 2012 17:45

Εχω παρει 5 τηλεφωνα απ΄το πρωι ψαχνοντας να βρω την καλυτερη τιμη για συστημα για το αυτοκινητιο μου,με ολους τους εγκαταστατες πιανω και την συζητηση για την αισχροκερδια των πρατηριουχων και σε διασταυροση πληρωφοριων εχω ακουσει για συγκεκριμενο πρατηριο που βγαζει 6-8 χιλιαρικα κερδος την ημερα!!!!!!!!
Κατι πρεπει να γινει αμεσα!!!!!!!!!
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Δημοσίευσηαπό axis » Τρί 24 Ιαν, 2012 20:13

ΦΑΡΜΑΚΗΣ 0.80 σημερα τριτη.
axis

Δημοσιευσεις: 11

Δημοσίευσηαπό Apotrip » Τρί 24 Ιαν, 2012 20:30

valsam έγραψε:Εχω παρει 5 τηλεφωνα απ΄το πρωι ψαχνοντας να βρω την καλυτερη τιμη για συστημα για το αυτοκινητιο μου,με ολους τους εγκαταστατες πιανω και την συζητηση για την αισχροκερδια των πρατηριουχων και σε διασταυροση πληρωφοριων εχω ακουσει για συγκεκριμενο πρατηριο που βγαζει 6-8 χιλιαρικα κερδος την ημερα!!!!!!!!
Κατι πρεπει να γινει αμεσα!!!!!!!!!

Δυστυχώς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να ζητάμε οπωσδήποτε την απόδειξη ούτως ώστε να πληρώνουν και κάνα φόρο στα κέρδη... Ή να ανοίξουμε δικό μς πρατήριο και να κονομάμε εμείς :D :D :D
Apotrip

Δημοσιευσεις: 46

Δημοσίευσηαπό villasg » Τρί 24 Ιαν, 2012 22:04

Εγκεφαλικο σημερα στην Αγ Αννης που πηγα 0,894 ΗΜΑΡΤΟΝ ρε παιδια
ΕικόναHyundai i30 1400cc BRC SEQUENT PLUG & DRIVE by LPGas
Άβαταρ μέλους
villasg

Δημοσιευσεις: 249

Δημοσίευσηαπό christoi » Τρί 24 Ιαν, 2012 22:26

5 € σε κέρματα κι απόδειξη!
Θανατηφόρος συνδυασμός!! :)) :)) =)) =))
Opel Astra H 1.4 Romano με περισσότερα από 80.000km και λιγότερα από 100.
Άβαταρ μέλους
christoi

Δημοσιευσεις: 600

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 85 επισκέπτες