dathens έγραψε:
Που είναι ρε αυτο μετα τη διασταύρωση καλυβιων και ποσο ; Έχει εκει shell ? ένα ανώνυμο πρατήριο δεν έχει ;
Είναι 500m περίπου μετά τα φανάρια των Καλυβίων,
πηγαίνοντας προς Λαύριο.
Είναι Shell και είναι πριν το ελεύθερο πρατήριο.
dathens έγραψε:
Που είναι ρε αυτο μετα τη διασταύρωση καλυβιων και ποσο ; Έχει εκει shell ? ένα ανώνυμο πρατήριο δεν έχει ;
GREGORI έγραψε:οσα πρατηρια και να ανοιξουν το ιδιο ειναι οσον αφορα την τιμη αφου ολοι εχουν τους ιδιους προμηθευτες ,το πρωτο,δευτερο γεμισμα ενος νεου πρατηριου μπορει να ξεκινα με σχετικα χαμηλη τιμη ειναι για την γνωριμια μετα ερχετα στα ισα με τους αλλους ,οποτε προσωπικα μονο η χαμηλη τιμη με ενδιαφερει δε παν ανοιξουν ενα σε καθε γωνια το ιδιο μου κανει. Ειχα ξαναγραψει αλλου οσοι ειναι Β.Ελλαδα και θελουν να οργανωθει κονβοι για γεμισμα σε γειτονες χωρες να παμε για φουλαρισμα και για αναμνηστικη φωτο ολα τα οχηματα στην ουρα...και μετα θα τις μοιραζουμε στα ¨φτηνα¨ πρατηρια καθε βδομαδα αλλο γκρουπ τα ιδια..
VITARAS έγραψε:Συμφωνώ και εγώ με ότι αποφασίσουμε και μάλιστα καλό θα ήταν, όπως είπε και ένας φίλος, να βάλουμε κάποια σήμανση στο αυτοκίνητο ώστε όταν βάζουμε λίγο υγραέριο ή όταν θα τους την λέμε, να ξέρουν ότι γίνεται κάτι οργανωμένα. Ότι ξεκινάμε οργανωμένα είναι καλό και πιστεύω ότι θα προσελκύσουμε και άλλους. Ίσως μελλοντικά σκεφτούμε και κάτι ακόμα, όσα περισσότερα τόσο το καλύτερο, δεν είναι κακό.
Batfalcon έγραψε:
Επί τι ευκαιρία, έχει κάποιος το τηλέφωνο του Φαρμάκη στα Γιάννενα, να μάθουμε ΠΟΣΟ ΠΟΥΛΑΕΙ ΣΗΜΕΡΑ?
valsam έγραψε:Εχω παρει 5 τηλεφωνα απ΄το πρωι ψαχνοντας να βρω την καλυτερη τιμη για συστημα για το αυτοκινητιο μου,με ολους τους εγκαταστατες πιανω και την συζητηση για την αισχροκερδια των πρατηριουχων και σε διασταυροση πληρωφοριων εχω ακουσει για συγκεκριμενο πρατηριο που βγαζει 6-8 χιλιαρικα κερδος την ημερα!!!!!!!!
Κατι πρεπει να γινει αμεσα!!!!!!!!!

Hyundai i30 1400cc BRC SEQUENT PLUG & DRIVE by LPGas

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 85 επισκέπτες
|
|
|