Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Τιμη υγραεριου,αισχροκερδια η οχι?

Δημοσίευσηαπό ChristoG » Κυρ 22 Ιαν, 2012 00:54

Κι εγώ μέσα είμαι για την αποχή και οποιασδήποτε μορφής αντίδραση.
Κάθε μέρα παπάκι, κι ας ψωφαω απ'το κρύο.
Mazda3, 1.6, του 2004, με σύστημα BRC Plug 'n' Drive, χωρίς λαδιέρα.
ChristoG

Δημοσιευσεις: 10

Re: Τιμη υγραεριου - Σεναρια

Δημοσίευσηαπό patouxas » Κυρ 22 Ιαν, 2012 01:05

οταν παει στο 1 ευρω το λιτρο..ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΕΘΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΥΓΡΑΕΡΙΟ!!Και μην μου πειτε αν η βενζινα εχει 2 ευρω συμφερει και αλλες τετοιες μπουρδες μετα συγχωρησεως!!!!Αλλα να μου πειτε σε αυτη τη μπανανια τι περιμεναμε?ενα προιον καθαρα ΥΠΕΡΤΙΜΗΜΕΝΟ λογω συγκυριων ειναι και το υγραεριο πλεον.σου λενε..''κουφαλες τα ακουμπησατε καλα στους εγκαταστατες τα τελευταια 2 χρονια???''φαγατε και το καροτο της χαμηλης τιμης..ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣΤΙΓΙΟ ΑΥΞΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΩΝ!!!!Δωωωωωωωσεεε αυξησεις καθε βδομαδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
toyota corolla sedan '99 1332 cc.zavoli kit με λαδιερα 50.000 km.ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΑ(5-1-2013)
patouxas

Δημοσιευσεις: 21

Δημοσίευσηαπό bebes » Κυρ 22 Ιαν, 2012 01:29

patouxas έγραψε:οταν παει στο 1 ευρω το λιτρο..ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΕΘΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΥΓΡΑΕΡΙΟ!!Και μην μου πειτε αν η βενζινα εχει 2 ευρω συμφερει και αλλες τετοιες μπουρδες μετα συγχωρησεως!!!!

σε απαντηση του υποθετικου σεναριου να σου κανω δυο ερωτησεις.

1€ φτηνότερο δεν σου αρκεί;

πότε αγόραζες το αέριο 1€ φτηνοτερο απο τη βενζίνη;

οι ερωτήσεις είναι στο πλαίσιο των προβληματισμών που έθεσες :lol:
SUZUKI WagonR 1.3 LPG atiker
bebes

Δημοσιευσεις: 77

Δημοσίευσηαπό taxtsom » Κυρ 22 Ιαν, 2012 02:08

0.93 ε/λτ στον .. . κο Χαρλαβάνη στη Χαλκίδα σήμερα!!!!!!
Και να θυμίσω στους πιο παλιούς .... τί εστί Χαρλαβάνης: Είναι ο τέως διαιτητής που μεσουρανούσε τη δεκαετία του '90 στο πλευρό του Γ. Βαρδινογιάννη.... την δεκαετία που ο ΠΑΟ έπαιρνε τα πρωταθλήματα... είτε τα άξιζε είτε οχι.
Α, και μια συμπτωση : Το 1ο του βενζιναδικο λειτούργησε σαν Ν Ι V A, ε, A V I N ηθελα να πω, τη δεκαετία του '90 φυσικά. Ο προσφέρων τις υπηρεσιες του αμοίβεται ...
Ο αντίστοιχος Σπαθας του ΦΡΥΔΙΑ στη δεκαετία που μας πέρασε.

Και για να μην παρεξηγουμαι: ΒΑΖΕΛΟΣ είμαι αλλά οχι με πράσινες διόπτρες ...
ΒΜW 316 ti Compact LPG by Alfa Gas
taxtsom

Δημοσιευσεις: 260

Δημοσίευσηαπό VITARAS » Κυρ 22 Ιαν, 2012 02:53

Συμφωνώ και εγώ με ότι αποφασίσουμε και μάλιστα καλό θα ήταν, όπως είπε και ένας φίλος, να βάλουμε κάποια σήμανση στο αυτοκίνητο ώστε όταν βάζουμε λίγο υγραέριο ή όταν θα τους την λέμε, να ξέρουν ότι γίνεται κάτι οργανωμένα. Ότι ξεκινάμε οργανωμένα είναι καλό και πιστεύω ότι θα προσελκύσουμε και άλλους. Ίσως μελλοντικά σκεφτούμε και κάτι ακόμα, όσα περισσότερα τόσο το καλύτερο, δεν είναι κακό.
VITARAS

Δημοσιευσεις: 82

Δημοσίευσηαπό christoi » Κυρ 22 Ιαν, 2012 03:05

Αν είναι εφικτό, ας δημιουργήσει κάποιος με γνώσεις και προγράμματα γραφικών, κάτι. Και ας το προωθήσει και ο διαχειριστής.
Πας στο πρατήριο, βάζει 5-10-40 €, το μοιράζεις σε όσους είναι εκεί γύρω και περιμένουν στην ουρά για υγραέριο.
Και να έχει το φόρουμ κάπου στο ενημερωτικό, ώστε όσοι έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο, να γίνουν μέρος της κοινότητός μας.
Opel Astra H 1.4 Romano με περισσότερα από 80.000km και λιγότερα από 100.
Άβαταρ μέλους
christoi

Δημοσιευσεις: 600

Δημοσίευσηαπό hpdra » Κυρ 22 Ιαν, 2012 07:59

Κι εγώ συμφωνώ με μια τέτοια κίνηση, και θα συμμετάσχω. Το θέμα είναι να βρεθεί ένας τρόπος για να δοθεί δημοσιότητα, καθώς οι περισσότεροι υγραεριοκίνητοι δεν μπαίνουν στο forum και στο gasprice. Πρέπει να γίνει μαζί με προβολη από κάποια έστω μέσα μαζικής ενημέρωσης. Αν όχι τηλεόραση, τουλάχιστον τα "δημοσιογραφικά" blogs ευρείας απήχησης...
hpdra

Δημοσιευσεις: 37

Δημοσίευσηαπό panais79 » Κυρ 22 Ιαν, 2012 11:59

Για ρίξτε μια ματιά κι εδώ...

http://www.europarl.europa.eu/meetdocs/ ... 169_el.pdf
Αναζητώντας σύστημα για το αυτοκίνητό μου...
panais79

Δημοσιευσεις: 3

Δημοσίευσηαπό vaxalis » Κυρ 22 Ιαν, 2012 12:18

hpdra έγραψε:Κι εγώ συμφωνώ με μια τέτοια κίνηση, και θα συμμετάσχω. Το θέμα είναι να βρεθεί ένας τρόπος για να δοθεί δημοσιότητα, καθώς οι περισσότεροι υγραεριοκίνητοι δεν μπαίνουν στο forum και στο gasprice. Πρέπει να γίνει μαζί με προβολη από κάποια έστω μέσα μαζικής ενημέρωσης. Αν όχι τηλεόραση, τουλάχιστον τα "δημοσιογραφικά" blogs ευρείας απήχησης...

ετσι!!!!!εαν θα δωθει και δημοσιοτητα θα πονεσει πιο πολυ!!!εγω πιστευω το KONTRA CHANNEL ειναι καλη περιπτωση...και στα μπλοκ οποιος μπορει πολυ κραξιμο!!!!
vaxalis

Δημοσιευσεις: 297

Δημοσίευσηαπό Pap » Κυρ 22 Ιαν, 2012 12:32

Παιδιά σίγουρα πρέπει να υπάρχει αντίδραση, αλλά πλέον έχει ξεφύγει η κατάσταση στις τιμές που δίνουν τα ΕΛΠΕ. Είναι 25% πιο πάνω σε ένα χρόνο.

Από εκεί ξεκινάει η αισχροκέρδεια και καταλήγει στα πρατήρια που το ξεσκίζουν.
Pap

Δημοσιευσεις: 27

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 17 επισκέπτες