Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Skoda octavia (Θεσ/νίκη)

Skoda octavia (Θεσ/νίκη)

Δημοσίευσηαπό GiwrgosOctavia » Παρ 20 Ιαν, 2012 17:02

Γεια σας και καλως σας βρηκα.Λοιπον εχω skoda octavia και σκεφτομαι να βαλω συστημα υγραεριου!Ηδη εχω παρει καποιες προσφορες,και ειμαι αναμεσα σε δυο:
-1100 ευρω για συστημα landirenzo 4ης γενιας με πνευμονα ,λαδιερα και 50lt( καθαρα) ρεζερβουαρ απο την Ks techic στο Ωραιοκαστρο.
Υπαρχει καποιος που να εχει κανει την εγκατασταση του σε αυτην την εταιρια ή εχει ακουσει κατι;Ειναι αξιοπιστοι ή θα εχω προβληματα ;
Τα landirenzo ειναι καλα συστηματα;
Η λαδιερα μπορει να δημιουργησει καποιο προβλημα; Ειναι απαραιτητη;
-1190 ευρω για συστημα Zavoli 4ης γενιας με πνευμονα χωρις λαδιερα και 38 lt ρεζερβουαρ απο autogas Theodorou .
Ta Ζavoli einai αξιοπιστα,και ποιο απο τα δυο συστηματα θεωρειται καλυτερο;Εσεις ποιο θα βαζετε ;
Συγνωμη για τις πολλες μαζεμενες ερωτησεις .
GiwrgosOctavia

Δημοσιευσεις: 6

Re: ΓΝΩΜΕΣ ΓΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΤΗ θΕΣ/ΝΙΚΗ

Δημοσίευσηαπό fokion » Παρ 20 Ιαν, 2012 17:07

Η μονη γνωμη που μπορω να σου πω στα ερωτηματα σου ( καθοτι δε ξερω τα συστηματα ) ειναι οτι νομιζο το 38 λιτρα ως ΠΟΛΥ μικρό...
ΚΙΑ SPORTAGE 1 - Σύστημα PLATINCA - 100.000 χλμ.
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσιευσεις: 2253

Δημοσίευσηαπό maevius » Παρ 20 Ιαν, 2012 19:14

Και τα 2 μια χαρά είναι, τα zavoli είναι φορεμένα σε όλη την Ελλάδα λόγω του δικτύου Autogas Θεοδώρου και αξιοπίστα (αυτό εκ πείρας).
OPEL INSIGNIA 1,8 (2009) με Zavoli
ΟPEL CORSA C 1.4 (2003) με Prins silverline
Άβαταρ μέλους
maevius

Δημοσιευσεις: 928

Δημοσίευσηαπό hpdra » Παρ 20 Ιαν, 2012 21:54

Και για τα δύο οι απόψεις που ακούγονται είναι θετικές νομίζω (ως χρήστης ακούω, όχι ως ειδικός). Εγώ στο δικό μου έχω Landi Renzo (χωρίς λαδιέρα) και είμαι αρκετά ικανοποιημένος. Το Zavoli είναι ίσως πιο πολυφορεμένο, τα 38lt είναι πολύ λίγα όμως. Εγώ στο 1000cc μου έχω 50ρα (40 καθαρά) και θα θελα να 'χα περισσότερα.
hpdra

Δημοσιευσεις: 37

Δημοσίευσηαπό GREGORI » Παρ 20 Ιαν, 2012 22:02

GiwrgosOctavia έγραψε:Γεια σας και καλως σας βρηκα.Λοιπον εχω skoda octavia και σκεφτομαι να βαλω συστημα υγραεριου!Ηδη εχω παρει καποιες προσφορες,και ειμαι αναμεσα σε δυο:
-1100 ευρω για συστημα landirenzo 4ης γενιας με πνευμονα ,λαδιερα και 50lt( καθαρα) ρεζερβουαρ απο την Ks techic στο Ωραιοκαστρο.
Υπαρχει καποιος που να εχει κανει την εγκατασταση του σε αυτην την εταιρια ή εχει ακουσει κατι;Ειναι αξιοπιστοι ή θα εχω προβληματα ;
Τα landirenzo ειναι καλα συστηματα;
Η λαδιερα μπορει να δημιουργησει καποιο προβλημα; Ειναι απαραιτητη;
-1190 ευρω για συστημα Zavoli 4ης γενιας με πνευμονα χωρις λαδιερα και 38 lt ρεζερβουαρ απο autogas Theodorou .
Ta Ζavoli einai αξιοπιστα,και ποιο απο τα δυο συστηματα θεωρειται καλυτερο;Εσεις ποιο θα βαζετε ;
Συγνωμη για τις πολλες μαζεμενες ερωτησεις .

Ο εγκαταστατης κάνει τήν διαφορά το καλύτερο όπλο να έχεις άμα δέν ξέρεις σημάδι άστα βράστα.
ψάξε στο showroom ,μην περιμένεις να σου πούν αυτό είναι το καλύτερο και αν στο πούν θα είναι αυτό που έχουν οι ίδιοι.
Jetta 1.6 mpi Ζavoli άνευ λαδιέρας - 55000 ++χλμ -1200 hour LPG/215 hour βενζινη/
GREGORI

Δημοσιευσεις: 263

Δημοσίευσηαπό GiwrgosOctavia » Σάβ 21 Ιαν, 2012 12:07

Σας ευχαριστω πολυ ολους ,η αναζητηση συνεχιζεται,ομολογω οτι οσο περισσοτερο το ψαχνω τοσο μπερδευομαι!
GiwrgosOctavia

Δημοσίευσηαπό tzanabetis » Σάβ 21 Ιαν, 2012 12:16

σκέψου μερικά πράματα για να τα βάλεις όλα σε μια τάξη:

1. Πόσα λεφτά θες να διαθέσεις;
2. Τι σύστημα θες ή τι ταιριάζει καλύτερα στο αυτοκίνητό σου; (υγρού ή αέριου ψεκασμού)
3. Διάλεξε εγκαταστάτη που έχει κάποια χρόνια πείρας και που ξέρεις ότι μπορεί να σε υποστηρίξει σε περίπτωση προβλημάτων. Ρωτάς, μαθαίνεις για όσους βρίσκονται στην περιοχή σου και αποφασίζεις.
4. Αν διαλέξεις να βάλεις ακριβό σύστημα σε φτηνό εγκαταστάτη υπάρχει περίπτωση να την πατήσεις. Κατά πρώτο λόγο πρέπει ο εγκαταστάτης να ξέρει καλά τη δουλειά του, από μόνο του το σύστημα όσο ακριβό και φημισμένο να είναι δεν θα δουλεύει σωστά αν αυτός που το εγκατέστησε-ρύθμισε ήταν κομπογιαννίτης.
5. Μη τσιγκουνευτείς τα 50-100€ παραπάνω που μπορεί να σου ζητάει κάποιος εγκαταστάτης αν εσύ τον θεωρείς καλό κι έμπιστο. Ζήτησε του να σου προτείνει κι εναλλακτική μάρκα συστήματος αν θες.
6. Για οτιδήποτε σου πουν και δεν το καταλάβεις έλα εδώ στο φόρουμ να στο εξηγήσουμε.
Zavoli χωρίς λαδιέρες, ξυδιέρες και τυροκαυτερές
70.000χλμ
Άβαταρ μέλους
tzanabetis

Δημοσιευσεις: 308

Δημοσίευσηαπό GiwrgosOctavia » Σάβ 21 Ιαν, 2012 12:34

tzanabetis έγραψε:σκέψου μερικά πράματα για να τα βάλεις όλα σε μια τάξη:

1. Πόσα λεφτά θες να διαθέσεις;
2. Τι σύστημα θες ή τι ταιριάζει καλύτερα στο αυτοκίνητό σου; (υγρού ή αέριου ψεκασμού)
3. Διάλεξε εγκαταστάτη που έχει κάποια χρόνια πείρας και που ξέρεις ότι μπορεί να σε υποστηρίξει σε περίπτωση προβλημάτων. Ρωτάς, μαθαίνεις για όσους βρίσκονται στην περιοχή σου και αποφασίζεις.
4. Αν διαλέξεις να βάλεις ακριβό σύστημα σε φτηνό εγκαταστάτη υπάρχει περίπτωση να την πατήσεις. Κατά πρώτο λόγο πρέπει ο εγκαταστάτης να ξέρει καλά τη δουλειά του, από μόνο του το σύστημα όσο ακριβό και φημισμένο να είναι δεν θα δουλεύει σωστά αν αυτός που το εγκατέστησε-ρύθμισε ήταν κομπογιαννίτης.
5. Μη τσιγκουνευτείς τα 50-100€ παραπάνω που μπορεί να σου ζητάει κάποιος εγκαταστάτης αν εσύ τον θεωρείς καλό κι έμπιστο. Ζήτησε του να σου προτείνει κι εναλλακτική μάρκα συστήματος αν θες.
6. Για οτιδήποτε σου πουν και δεν το καταλάβεις έλα εδώ στο φόρουμ να στο εξηγήσουμε.

Η αληθεια ειναι οτι το εχω ψαξει αρκετα. Εχω καταληξει οτι το συστημα θα ειναι αεριου ψεκασμου ,γιατι τα υγρου ψεκασμου ξεφευγουν πολυ σε τιμη .
Ειχα αρχισει να κλεινω προς την προσφορα της Ks technic γιατι διαβασα αρκετα καλα πραγματα για το Landirenzo αλλα με προβληματιζει το γεγονος οτι δεν εχω βρει καμια πληροφορια για τον εγκαταστατη, που οπως λετε και εσεις παιζει πολυ σημαντικο ρολο!
Παντως αν εχετε να προτεινεται εγκαταστατες με εμπειρια και αξιοπιστους ειμαι ανοιχτος σε προτασεις.Και για να μην θεωρηθει διαφημηση σε pm
GiwrgosOctavia

Δημοσίευσηαπό NoStress » Τρί 24 Ιαν, 2012 23:24

Με ποιον θεοδωρου μίλησες? Θερμη ή ΚΤΕΛ?
NoStress
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 40

Δημοσίευσηαπό NHZ » Τετ 08 Φεβ, 2012 00:25

Φίλε καλησπέρα. Εγώ έβαλα το δικό μου (lovato 4ης γενιάς) στην autostrada στην Παπάφη (δίπλα στην ΥΦΑΝΕΤ). Είμαι 110% ευχαριστημένος από την εγκατάσταση αλλά και από την εξυπηρέτηση γενικότερα. Μία φορά που χρειάστηκε ρύθμιση και μία φορά που χρειάστηκε συντήρηση η συμπεριφορά τους ήταν θερμή και όχι που σε είδα που σε ξέρω. Αν ξανάβαζα σε δεύτερο αυτοκίνητο, θα πήγαινα εκεί χωρίς να ρωτήσω αλλού. Σχετικά με την τιμή, το Μάιο που το έβαλα ήταν 100 ευρώ φθηνότερος από τον Θεοδώρου σε τιμές μετρητοίς. Για τώρα, δεν ξέρω.

Καλή τύχη σε ότι κάνεις.
lovato 4ης γενιάς χωρίς λαδιέρα σε Peugeot 307sw
NHZ

Δημοσιευσεις: 22

Επόμενο

Επιστροφή στο Skoda

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης