fokion έγραψε:MITSOS έγραψε:Μου έκανε διακοπές στο ρελαντί με αέριο σχεδόν από την δεύτερη βδομάδα και εντάθηκε το πρόβλημα με τα πρώτα κρύα.
Μια από τις αιτίες που υποπτεύθηκε ο εγκαταστάτης (τις απόψεις του παραθέτω, χωρίς απαραίτητα να τις συμμερίζομαι) ήταν εξ αρχής και η αντλία βενζίνης.
Την παραμονή της πρωτοχρονιάς η αντλία με άφησε χρόνους. Την άλλαξα χθες. Αναμένω να δω από εδώ και μπρος αν ξαναέχω διακοπές στο ρελαντί και κυρίως στις επιβραδύνσεις των φαναριών, με τη νέα αντλία.
Επειδη απο τις μικρές μηχανολογικές γνωσεις που εχω δεν μπορω να βρω την "συνδεση" μεταξυ αντλιας ΒΕΝΖΙΝΗΣ και διακοπές ρελαντι ΑΕΡΙΟΥ, μπορει να μου το εξηγησει καποιος????
το μονο που βλεπω ειναι λογω επικειμενου κολληματος να τραβαει το μοτερ της ΕΞΟΦΡΕΝΙΚΑ αμπερ απαιτοντας απο το δυναμο ΠΟΛΥ ρευμα οποτε το δυναμο ζοριζεται και ριχνει το ρελαντι.
Κατι αλλο δεν μου ερχεται...
Θα ευχόμουν να μπορούσα να σου απαντήσω...

. Μετα απο αρκετές επισκέψεις στο μάστορα ,τη μια για ρυθμήσεις την άλλη για το πορτοκαλί λαμπάκι check της μηχανης , καθε φορά εφευγα με το αμαξι σε σωστή κατασταση
αλλα κάθε φορά μου εβγαζε μετα από λίγο το ίδιο πρόβλημα. Το αμάξι πλέων μώλις πατάω το συμπλέκτη να βάλω νεκρά η να κατεβάσω ταχύτητα στο κιβώτιο σβήνει ακόμα και εν κινήση, μου εχουν σπάσει τα νεύρα και πλέων κυκλοφορώ με βενζίνη και το αμάξι παει απροβλημάτιστα.Εχει κανείς καμία ιδέα για το τι μπορεί να φταιεί ?