Διακόπτης εναλλαγής καυσίμου, και δείκτης στάθμης υγραερίου

Η Τάπα γεμίσματος έγινε σε καλό σημείο.

Δεξαμενή τύπου donat στη θέση της ρεζέρβας, στο χώρο αποσκευών, 48 lt (η οποία γεμίζει με 38.4 lt)

astragjtg έγραψε:Καλα χιλιομετρα και οικονομικα !!! Ξανατσεκαρε τις φωτο γιατι δεν ανεβηκαν σωστα.
dream21 έγραψε:astragjtg έγραψε:Καλα χιλιομετρα και οικονομικα !!! Ξανατσεκαρε τις φωτο γιατι δεν ανεβηκαν σωστα.
ευχαριστω πολύ. οι φωτογραφίες ειναι οκ τώρα; διότι τις βλέπω σωστά εγώ.
astragjtg έγραψε:dream21 έγραψε:astragjtg έγραψε:Καλα χιλιομετρα και οικονομικα !!! Ξανατσεκαρε τις φωτο γιατι δεν ανεβηκαν σωστα.
ευχαριστω πολύ. οι φωτογραφίες ειναι οκ τώρα; διότι τις βλέπω σωστά εγώ.
Καλη εγκατασταση φιλε !!! Η ρεζερβα παιζει αναλογα τι δινει η εταιρια αλλα πιστευω απο το χωρο που βλεπω οτι πρεπει να παίρνει τουλαχιστον την αμεσως επομενη. Καλα χλμ και παλι !!!!!!
dream21 έγραψε:Σε ευχαριστώ φίλε μου.Μια ερώτηση μόνο εαν γνωρίζεις.πως μπορώ να ξέρω τις διαστάσεις αλλα πιό πολυ το ύψος τις δεξαμενής τις αμέσως επόμενης απο την δικιά μου;
VasiliS3 έγραψε:Ελπίζω η φιάλη να είναι βιδωμένη στο σασί και όχι απλά στο πλαστκό πάτωμα - έχουμε δεί και τέτοια - γιατί αλλιώς σε μια ενδεχόμενη τράκα ή ανατροπή η φιάλη απλώς θα πετάξει...
Δες τι μάρκα είναι η φιάλη σου για να μάθεις και τις διαστάσεις.
Άντε καλορίζικο!
Υ.Γ.
Έχει επικρατήσει 5ης γενιάς να θεωρούνται τα υγρού ψεκασμού οπότε το 5ης γενιάς με πνεύμονα μου ακούγεται κάπως.
dream21 έγραψε: δεν την έχει βιδωσει στο πλαστικό αλλά έχει τρυπησει και έχει βάλει και λαμα απο κάτω και την έχει βιδωσει εκεί
dream21 έγραψε:.μάλιστα έχει αφήσει γύρω γύρω απο την φιαλη και 2 cm ώστε να μην έχω πρόβλημα το καλοκαίρι με τις συστολες-διαστολες και τους γνωστούς ήχους σε περίπτωση που ακουμπαγε περιμετρικά η φιαλη στο πλαστικό.
dream21 έγραψε:Όσο αναφορά για το κιτ δεν γνωρίζω εάν έχω κάνει λάθος στην διατύπωση 4ή ή 5η γενιά ,θα το μάθω και εάν χρειαστεί θα διορθώσω το αρχικό μου μήνυμα
dream21 έγραψε:Από την πρώτη στιγμή μου είπε ο εγκαταστατης ότι τη φιαλη δεν την έχει βιδωσει στο πλαστικό αλλά έχει τρυπησει και έχει βάλει και λαμα απο κάτω και την έχει βιδωσει εκεί.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες
|
|
|