Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Mercedes CLK 200

Δείξτε μας την εγκατάσταση υγραερίου στο αυτοκίνητο σας!

Mercedes CLK 200

Δημοσίευσηαπό dream21 » Παρ 18 Μαρ, 2011 11:09

Καλημέρα σ όλους, εδώ και η δίκη μου σύντομη παρουσίαση του κιτ υγραερίου της Stefanelli 5ης γενιάς με πνεύμονα σε Mercedes CLK 200 μοντέλο του 05' με 63.000 χλμ.

Εικόνα

Διακόπτης εναλλαγής καυσίμου, και δείκτης στάθμης υγραερίου

Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Η Τάπα γεμίσματος έγινε σε καλό σημείο.

Εικόνα
Εικόνα

Δεξαμενή τύπου donat στη θέση της ρεζέρβας, στο χώρο αποσκευών, 48 lt (η οποία γεμίζει με 38.4 lt)
Τελευταία επεξεργασία από dream21 και Παρ 18 Μαρ, 2011 20:48, έχει επεξεργασθεί 4 φορά/ες συνολικά
MERCEDES CLK 200 Μοντελο 05 STEFANELLI ΜΕ ΠΝΕΥΜΟΝΑ LPG GAS SYSTEM 4ης ΓΕΝΙΑΣ,ANEY ΛΙΠΑΝTΉΡΑ
ΔΙΑΝΥΘΕΝΤΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΜΕ LPG ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ : 1390χλμ
dream21

Δημοσιευσεις: 18

Re: Mercedes CLK 200

Δημοσίευσηαπό astragjtg » Παρ 18 Μαρ, 2011 12:07

Καλα χιλιομετρα και οικονομικα !!! Ξανατσεκαρε τις φωτο γιατι δεν ανεβηκαν σωστα. :thumbup:
ASTRA G 1.6 ΜΕ ICOM JTG LPG KIT
Άβαταρ μέλους
astragjtg

Δημοσιευσεις: 1470

Δημοσίευσηαπό dream21 » Παρ 18 Μαρ, 2011 12:18

astragjtg έγραψε:Καλα χιλιομετρα και οικονομικα !!! Ξανατσεκαρε τις φωτο γιατι δεν ανεβηκαν σωστα. :thumbup:

ευχαριστω πολύ. οι φωτογραφίες ειναι οκ τώρα; διότι τις βλέπω σωστά εγώ.
MERCEDES CLK 200 Μοντελο 05 STEFANELLI ΜΕ ΠΝΕΥΜΟΝΑ LPG GAS SYSTEM 4ης ΓΕΝΙΑΣ,ANEY ΛΙΠΑΝTΉΡΑ
dream21

Δημοσίευσηαπό astragjtg » Παρ 18 Μαρ, 2011 13:02

dream21 έγραψε:
astragjtg έγραψε:Καλα χιλιομετρα και οικονομικα !!! Ξανατσεκαρε τις φωτο γιατι δεν ανεβηκαν σωστα. :thumbup:

Καλη εγκατασταση φιλε !!! Η ρεζερβα παιζει αναλογα τι δινει η εταιρια αλλα πιστευω απο το χωρο που βλεπω οτι πρεπει να παίρνει τουλαχιστον την αμεσως επομενη. Καλα χλμ και παλι !!!!!!
Άβαταρ μέλους
astragjtg

Δημοσίευσηαπό dream21 » Παρ 18 Μαρ, 2011 16:02

astragjtg έγραψε:
dream21 έγραψε:

Καλη εγκατασταση φιλε !!! Η ρεζερβα παιζει αναλογα τι δινει η εταιρια αλλα πιστευω απο το χωρο που βλεπω οτι πρεπει να παίρνει τουλαχιστον την αμεσως επομενη. Καλα χλμ και παλι !!!!!!

Σε ευχαριστώ φίλε μου.Μια ερώτηση μόνο εαν γνωρίζεις.πως μπορώ να ξέρω τις διαστάσεις αλλα πιό πολυ το ύψος τις δεξαμενής τις αμέσως επόμενης απο την δικιά μου;
dream21

Δημοσίευσηαπό astragjtg » Παρ 18 Μαρ, 2011 16:33

dream21 έγραψε:Σε ευχαριστώ φίλε μου.Μια ερώτηση μόνο εαν γνωρίζεις.πως μπορώ να ξέρω τις διαστάσεις αλλα πιό πολυ το ύψος τις δεξαμενής τις αμέσως επόμενης απο την δικιά μου;

Aπο τον εγκαταστατη σου. Θα εχει σιγουρα λιστα με ακριβεις διαστασεις και λιτρα για καθε μπουκαλα. Δυστυχώς απ'οτι βλεπω, η εταιρια http://www.stefanelligroup.com/inglese/home.html δεν δινει μπουκαλες(!) για να δεις απο μονος σου.
Άβαταρ μέλους
astragjtg

Δημοσίευσηαπό VasiliS3 » Σάβ 19 Μαρ, 2011 22:06

Ελπίζω η φιάλη να είναι βιδωμένη στο σασί και όχι απλά στο πλαστκό πάτωμα - έχουμε δεί και τέτοια - γιατί αλλιώς σε μια ενδεχόμενη τράκα ή ανατροπή η φιάλη απλώς θα πετάξει...
Δες τι μάρκα είναι η φιάλη σου για να μάθεις και τις διαστάσεις.
Άντε καλορίζικο!

Υ.Γ.
Έχει επικρατήσει 5ης γενιάς να θεωρούνται τα υγρού ψεκασμού οπότε το 5ης γενιάς με πνεύμονα μου ακούγεται κάπως.
AUDI S3 600Ηp ICOM
Citroen C4 Picasso 1.6 VTI 110x.x. LOVATO
Jeep Cherokee 4.0 AC Stag
VasiliS3
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 79

Δημοσίευσηαπό dream21 » Κυρ 20 Μαρ, 2011 08:41

VasiliS3 έγραψε:Ελπίζω η φιάλη να είναι βιδωμένη στο σασί και όχι απλά στο πλαστκό πάτωμα - έχουμε δεί και τέτοια - γιατί αλλιώς σε μια ενδεχόμενη τράκα ή ανατροπή η φιάλη απλώς θα πετάξει...
Δες τι μάρκα είναι η φιάλη σου για να μάθεις και τις διαστάσεις.
Άντε καλορίζικο!

Υ.Γ.
Έχει επικρατήσει 5ης γενιάς να θεωρούνται τα υγρού ψεκασμού οπότε το 5ης γενιάς με πνεύμονα μου ακούγεται κάπως.

Καλημέρα Βασίλη και σε ευχαριστώ.Από την πρώτη στιγμή μου είπε ο εγκαταστατης ότι τη φιαλη δεν την έχει βιδωσει στο πλαστικό αλλά έχει τρυπησει και έχει βάλει και λαμα απο κάτω και την έχει βιδωσει εκεί.μάλιστα έχει αφήσει γύρω γύρω απο την φιαλη και 2 cm ώστε να μην έχω πρόβλημα το καλοκαίρι με τις συστολες-διαστολες και τους γνωστούς ήχους σε περίπτωση που ακουμπαγε περιμετρικά η φιαλη στο πλαστικό.
Όσο αναφορά για το κιτ δεν γνωρίζω εάν έχω κάνει λάθος στην διατύπωση 4ή ή 5η γενιά ,θα το μάθω και εάν χρειαστεί θα διόρθωσο το αρχικό μου μήνυμα ;)
dream21

Δημοσίευσηαπό astragjtg » Κυρ 20 Μαρ, 2011 12:55

dream21 έγραψε: δεν την έχει βιδωσει στο πλαστικό αλλά έχει τρυπησει και έχει βάλει και λαμα απο κάτω και την έχει βιδωσει εκεί

Προσωπικά θα ένιωθα πιο σίγουρος αν ηταν βιδωμένη στο σασι και οχι σε κατι που εχει ηλεκτροκολληθει. Μιλαμε για 50-60 κιλα(ρεζερβα+ καυσιμο) που κοπανιούνται ανελέητα...

dream21 έγραψε:.μάλιστα έχει αφήσει γύρω γύρω απο την φιαλη και 2 cm ώστε να μην έχω πρόβλημα το καλοκαίρι με τις συστολες-διαστολες και τους γνωστούς ήχους σε περίπτωση που ακουμπαγε περιμετρικά η φιαλη στο πλαστικό.

Με αυτα τα 2 και βαλε cm που εχεις περίσσια, θα μπορουσες να βαζεις 10 με 15lt παραπανω. Κριμα...
Στο αστρα, η φιάλη εφάπτεται και δεν εχω ακουσει το παραμικρο. Ισχυει αυτο με τις συστολες-διαστολες σε τετοιο βαθμο που περιγράφεται ? Εμενα μου φαίνεται πως ο μαστορας δεν εβαλε μεγαλύτερη ρεζερβα για να εχει μεγαλύτερο κερδος....

dream21 έγραψε:Όσο αναφορά για το κιτ δεν γνωρίζω εάν έχω κάνει λάθος στην διατύπωση 4ή ή 5η γενιά ,θα το μάθω και εάν χρειαστεί θα διορθώσω το αρχικό μου μήνυμα ;)

Ριξε μια ματια εδω
viewtopic.php?f=14&t=9
και εδω
viewtopic.php?f=14&t=123
Άβαταρ μέλους
astragjtg

Δημοσίευσηαπό VasiliS3 » Κυρ 20 Μαρ, 2011 20:14

dream21 έγραψε:Από την πρώτη στιγμή μου είπε ο εγκαταστατης ότι τη φιαλη δεν την έχει βιδωσει στο πλαστικό αλλά έχει τρυπησει και έχει βάλει και λαμα απο κάτω και την έχει βιδωσει εκεί.

:thumbup:
AUDI S3 600Ηp ICOM
Citroen C4 Picasso 1.6 VTI 110x.x. LOVATO
Jeep Cherokee 4.0 AC Stag
VasiliS3
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 79

Επόμενο

Επιστροφή στο Showroom

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες