Giannis έγραψε:Πήγα σήμερα για σπάσιμο!
Μπαίνω, βιδώνω τον αντάπτορα και περιμένω..
Ακολουθεί ο εξής διάλογος:
-Πόσο να βάλω?
-Πόσο το έχεις?
-0,88.
-Πόσο??????????? Γιατί τόσο ακριβά φίλε?
-Γιατί τόσο έχει!
-Τι λες ρε μεγάλε, τόσο έχει? Στο Ρέντη έχει 0,79!
-Εμείς εδώ το έχουμε πάντα 2 λεπτά παραπάνω από τους άλλους!
-Αυτό δεν είναι 2 λεπτά! Είναι 9!!
-Ακρίβυνε..
-Καλά.. Βάλε τώρα 5 ευρώ και την επομενή φορά που θα έρθω αν δεν το έχεις χαμηλώσει, θα έρχομαι κάθε μέρα και θα βάζω 2ευρα!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mazda323F έγραψε:Giannis έγραψε:Πήγα σήμερα για σπάσιμο!
Μπαίνω, βιδώνω τον αντάπτορα και περιμένω..
Ακολουθεί ο εξής διάλογος:
-Πόσο να βάλω?
-Πόσο το έχεις?
-0,88.
-Πόσο??????????? Γιατί τόσο ακριβά φίλε?
-Γιατί τόσο έχει!
-Τι λες ρε μεγάλε, τόσο έχει? Στο Ρέντη έχει 0,79!
-Εμείς εδώ το έχουμε πάντα 2 λεπτά παραπάνω από τους άλλους!
-Αυτό δεν είναι 2 λεπτά! Είναι 9!!
-Ακρίβυνε..
-Καλά.. Βάλε τώρα 5 ευρώ και την επομενή φορά που θα έρθω αν δεν το έχεις χαμηλώσει, θα έρχομαι κάθε μέρα και θα βάζω 2ευρα!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μάγκας!
VaggelisS έγραψε:Έβαζα πάντα υγραέριο στη shell με 0,829 (Μπίρμπος) στο Ρέντη... προχτές έβαλα στο ΕΚΟ με 0,799 (Κρητικός) που είναι 500 μέτρα παραπέρα. Μιά χαρα μου φαίνεται το μιγμα του δεν έχω παρατηρήσει καμμιά δυσλειτουργία στον κινητήρα... δηλαδή εσείς που είχατε προβλήματα τι ακριβώς γινότανε?
Θα αφήσω και τη μπουκάλα να αδειάσει να δω πόσα χιλιόμετρα βγάζει και αν είναι εντάξει θα βάζω μόνο απ αυτόν... δεν είναι για τα 3 λεπτά της διαφοράς αλλά ο φθηνότερος πρέπει να επιβραβεύεται...
dti έγραψε:Η BP πρέπει να έχει μείγμα από την Coral. Τίποτε το ιδιαίτερο, ούτε τίποτε για ν' ανησυχεί κανείς. Και πάντα ίδιες τιμές όλοι τους στον άξονα Χαλάνδρι, Γέρακας, Πικέρμι, Παιανία, κλπ.
SteliosProCeed έγραψε:τεινω να βαζω τελικα ειναι η ΕΚΟ του Ανδρεου στην Παιανια...
εκει βαζω κι εγω σχεδον συνεχεια η τιμες πλεον ειναι σχεδον παντα ιδιες εκει και στον απνικιδη απο τη βαρης κορωπιου στη σελ δεν ειμαι ευχαριστημενος μικροπροβληματακια στην αποδοση σχετικα λιγοτερα χμ κακη εξυπηρετηση και σχεδον παντα λιγο πιο ακριβη για το αεροδρομιο ουτε συζητησηSteliosProCeed έγραψε:Ναι Φωκ αυτη...ειναι οκ πιστευω.....Παλιοτερα τσιμπαγε ενα λεπτο την τιμη σε σχεση με την jetoil Πριν,αλλα ειναι καλυτερη θεωρω...
Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 20 επισκέπτες
|
|
|