gakost έγραψε:Άποψη μου να επιλέξεις όχι με βάση την τιμή αλλά με βάση καταλληλότητας τεχνολογίας κιτ για το αυτοκίνητο σου. Επίσης να εκτιμήσεις αυτό που σου είπε ο εγκαταστάτης που ανέφερες ότι σε παρέπεμψε αλλού και δεν σε είδε σαν €, έλα να στα πάρουμε και μετά αν δεν δουλεύει βλέπουμε. Κοίτα για ICOM όπως σου είπανε και Vialle αν υποστηρίζει τον κινητήρα σου επίσης κιτ της Prins αλλά και όποιο άλλο κιτ σου προτείνει κάποιος σοβαρός εγκαταστάτης όπως Zavoli BRC κλπ και όχι να βρεις το φθηνό AEB που ανέφερες. Σκέψου επίσης ότι υπάρχουν φθηνά συστήματα για αμέσου ψεκασμού που ψεκάζουν βενζίνη ρελαντί + χαμηλά, αέριο μεσαίες και γυρνάνε πάλι σε βενζίνη ψηλά, φαντάζομαι ότι δεν θα ήθελες κάτι τέτοιο.
gakost οτι παντα επιλεγω με κριτηρια τι ταιριαζει σωστα στο αμαξι πιο πολλυ και οχι το φθηνοτερο. ειδα και τον καταλογο ευχαριστω ναι το εχει οκ ,αυτο με τον μειγμα και βενζινης και υγραεριου μου το ειπε και ο παζαροπουλος(απο εκει το εχω παρει) ο οποιος βαζει με 1200€ +φπα.Κατι επειγον μολις χθες βραδυ διαβασα απο ενα σχολιο εδω εδω οτι τελικα θα γινει εξισωση με το κινησης ας μας πει σας παρακαλω καποιος γιατι ειναι η μοοναδικη μου ελπιδα στο να μην δωσω το αμαξι δεν με παιρνει αλλο και να παρω κατι σε υβριδικο η πετρελαιοpigasos9112 έγραψε:Σας ευχαριστω για την αμεση ανταποκριση σας εννοειται σαφεσταταgakost οτι παντα επιλεγω με κριτηρια τι ταιριαζει σωστα στο αμαξι πιο πολλυ και οχι το φθηνοτερο. ειδα και τον καταλογο ευχαριστω ναι το εχει οκ ,αυτο με τον μειγμα και βενζινης και υγραεριου μου το ειπε και ο παζαροπουλος(απο εκει το εχω παρει) ο οποιος βαζει με 1200€ +φπα.Κατι επειγον μολις χθες βραδυ διαβασα απο ενα σχολιο εδω εδω οτι τελικα θα γινει εξισωση με το κινησης ας μας πει σας παρακαλω καποιος γιατι ειναι η μοοναδικη μου ελπιδα στο να μην δωσω το αμαξι δεν με παιρνει αλλο και να παρω κατι σε υβριδικο η πετρελαιο
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες
|
|
|