qgas έγραψε:ilias4x4 έγραψε:..μπορω να σου αραδιασω και εγω αντιστοιχα παραδειγματα με prins. Αλλα ξερω...εκει φταιει η τοποθετηση, ενω στα αλλα συστηματα φταιει το κιτ...!!!!
ΥΓ. Κυριοι της qgas, αφου ο dathens δεν εχει αμεση σχεση με την εταιρια σας (οπως εκεινος λεει), γιατι δεν κανετε κατι? Δεν καταλαβαινεται οτι σας δυσφημει? Εγω προσωπικα και 5-6 ατομα που γνωριζω, ενας σημαντικος λογος που δεν εμπιστευτηκαμε εσας, ειναι η σταση του dathens, και οτι δεν εχετε διαχωρησει την θεση σας απεναντι του....
ΥΓ2. Προς admin. δεν καταλαβαινω την σταση σας... τα προηγουμενα post μου με τον dathens διαγραφηκαν...ελπιζω οχι και αυτα! Παρεπιπτοντως δεν βλεπετε οτι κανει εμμεση διαφημηση κατι που ειναι αντιθετο στους κανονες του forum?
Καλημερα σε ολους...
Σχετικά με το μέλος του φόρουμ που αναφέρεστε σας γνωρίζουμε ότι το μέλος είναι γνωστός μας και πελάτης μας με 2 δικά του αυτοκίνητα, μερικά άλλα της οικογενείας του και
τίποτα παραπάνω.
O καθένας γράφει ότι πιστεύει και δεν είναι δική μας δουλειά να κρίνουμε τι γράφει κάθε μέλος, γνωστό ή όχι, εφόσον δεν υπάρχει δυσφήμιση σε βάρος της εταιρία μας.
Το αντίθετο με εσάς που ισχυρίζεστε περί παραδειγμάτων με συστήματα της prins, γενικά και άοριστα και δεν θίγεται εμάς ως εταιρία αλλά μια μεγάλη ευρωπαϊκή εταιρία υγραεριοκίνησης με χιλιάδες ευχαριστημένους οδηγούς , την κορυφαία τεχνολογικά ετσιρία στον χώρο.
Εάν έχετε στοιχεία παρακαλούμε για τη δημοσίευση τους !!
Όσο αφορά την μαύρη λίστα της prins για το μοτέρ σας να σας ενημέρωσουμε ότι δεν υπάρχει ακόμα αυτοκίνητο με καμένες βαλβίδες που έχει το σύστημα λίπανσης valve care εγκαταστημένο.
Με εκτίμηση
Qgas[/quote]
Καταρχην καλημερα και χαιρομαι πραγματικα για την τοποθετηση σας!
Δεν νομιζω να εθιξα ουτε εσας αλλα και ουτε την Prins σαν εταιρια...(παρεπιπτοντως θεωρω οτι τα prins ειναι πολυ ποιοτικα κιτ).
Αυτο που λεω ειναι οτι δεν δεχομαι οτι τα μοναδικα κιτ που δουλευουν απροβληματιστα ειναι τα prins και ολα τα αλλα ειναι σκουπιδια, για πεταμα κλπ που θελει να μας παρουσιασει ο dathens...
Τα στοιχεια που ζητατε θα τα δημοσιευσω μολις βρω λιγο χρονο...
Τωρα αν ο dathens σας δυσφημει η οχι, ειναι δικο σας θεμα πως θα το εκλαβετε...εγω απλα την αποψη μου ειπα...
Στην μαυρη λιστα της Prins δεν ειδα πουθενα να αναφερει οτι με valve care λυνεται το θεμα με τις βαλβιδες για το μοτρερ μου...αν υπαρχει καπου και δεν το εχω δει παρακαλω να μου το κοινοποιησετε...
Σας ευχαριστω πολυ...
Φιλικα