ΓΙΩΡΓΟΣ από e-kapnisma .
Eπειδή περιμένω κάτι λεφτουδάκια , εντός των ημερών θα μπω και εγώ στο club των LPGκινητων .
!valsam έγραψε:36 χρονια καπνιστης (απο το δημοτικο ο μ@λακας!)εχω 92 μερες να καπνισω και δεν προκειτε ξανα,ατμιστης και μου αρεσει κι'ολας,ειχα προσπαθησει και παλαιοτερα να το γυρισω στον ατμο αλλα οχι χαλασε η μπαταρια οχι ρουφουσα υγρο οχι ερχοταν γευση καμενου λαστιχου και ξανακατρακυλισα στο τσιγαρο μολις μετα απο 20 μερες,τωρα με μυησε ο αδελφος και μου εδειξε τα κολπα,τι μπαταρια να παρω ,τι ατμοποιητη, και βρηκα και την γευση μου και δεν μου λειπει καθολου μα καθολου το τσιγαρο!
Μονο μην στησουν τιποτα κανα καρτελ και στο ηλεκτρονικο τσιγαρο και ετσι για αντιδραση το ξαναγυρισω στο τσιγαρο![]()
!
Aerios έγραψε:Το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι το άλλοθι του καπνιστή που νομίζει ότι έκοψε το κάπνισμα. Το θεωρώ ακόμη πιο ανόητη συνήθεια απο το κανονικό τσιγάρο. Είμαι 47 κάπνιζα απο τα 18 κατα μέσο όρο 30 τσιγάρα / ημέρα το έκοψα στα 32 μια κι έξω τέλος!. Οι δε τελευταίες έρευνες (σοβαρές) για το ηλεκτρονικό τσιγάρο δείχνουν ότι μόνο αθώο δεν είναι!
Επιστροφή στο Συζήτηση γενικού περιεχομένου – Εκφραστείτε ελεύθερα
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 17 επισκέπτες
|
|
|