Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Ψεκασμός Βενζίνης

Αέριος ή υγρός ψεκασμός; Ποιο σύστημα να επιλέξω για μεγάλου κυβισμού κινητήρες; Τα Turbo δουλεύουν με υγραέριο; Σύστημα λίπανσης βαλβίδων

Re: Ψεκασμός Βενζίνης

Δημοσίευσηαπό labros » Πέμ 08 Νοέμ, 2012 18:30

Λογικά διατηρούνται. Αν δε διατηρούνταν θα θέλαμε επαναπρογραματισμό μετά από κάθε αλλαγή της μπαταρίας. Και εγώ έχω accent και έχω αλλάξει μπαταρία. Δεν είδα καμιά διαφορά. Νομίζω ότι το μόνο που σβήνεται είναι οιβλάβες που κρατάει ο εγκέφαλος.
chevrolet cruze 1.6 του 2010
BRC seq 32 με obd
4000 LPG
135000 σύνολο
labros

Δημοσιευσεις: 827

Δημοσίευσηαπό giorgos3924 » Πέμ 08 Νοέμ, 2012 18:34

Ευχαριστώ για την ενημέρωση! :-)
Hyundai Accent 2005 1.3 - BRC Sequent 24
giorgos3924

Δημοσιευσεις: 304

Δημοσίευσηαπό paul » Τετ 19 Δεκ, 2012 16:23

εγω αυτο που δεν καταλαβα ειναι οτι οταν ψεκαζει βενζινη για λιπανση ψεκαζει κ υγραέριο μαζι?
skoda οctavia 4 gt με zavoli αεριου ψεκασμου χωρις λαδιερα
paul

Δημοσιευσεις: 46

Δημοσίευσηαπό labros » Τετ 19 Δεκ, 2012 22:17

paul έγραψε:εγω αυτο που δεν καταλαβα ειναι οτι οταν ψεκαζει βενζινη για λιπανση ψεκαζει κ υγραέριο μαζι?

Ποτέ δεν μπαίνουν μέσα στον κύλινδρο και τα δυο καύσιμα μαζί. Όταν το γκάζι ξεπερνάει κάποιο φορτίο που έχει επιλέξει ο εγκαταστάτης ή κάποιο αριθμό στροφών τότε μέσα στον κύλινδρο μπαίνει μόνο βενζίνη. Μπορεί αυτό να γίνεται για δευτερόλεπτα αλλά είναι μόνο βενζίνη. Αυτό σημαίνει πως όταν έχουμε ενεργποιήσει αυτή την επιλογή έχουμε και μια κατανάλωση βενζίνης που εξαρτάται καθαρά από το πόσο βαρύ είναι το πόδι μας. Στο δικό μου πχ είναι μηδαμινή.
BRC seq 32 με obd
4000 LPG
135000 σύνολο
labros

Δημοσίευσηαπό hlias » Τετ 19 Δεκ, 2012 22:39

labros έγραψε:
paul έγραψε:εγω αυτο που δεν καταλαβα ειναι οτι οταν ψεκαζει βενζινη για λιπανση ψεκαζει κ υγραέριο μαζι?

Ποτέ δεν μπαίνουν μέσα στον κύλινδρο και τα δυο καύσιμα μαζί. Όταν το γκάζι ξεπερνάει κάποιο φορτίο που έχει επιλέξει ο εγκαταστάτης ή κάποιο αριθμό στροφών τότε μέσα στον κύλινδρο μπαίνει μόνο βενζίνη. Μπορεί αυτό να γίνεται για δευτερόλεπτα αλλά είναι μόνο βενζίνη. Αυτό σημαίνει πως όταν έχουμε ενεργποιήσει αυτή την επιλογή έχουμε και μια κατανάλωση βενζίνης που εξαρτάται καθαρά από το πόσο βαρύ είναι το πόδι μας. Στο δικό μου πχ είναι μηδαμινή.

στα περισσοτερα ιταλικα συστηματα που υποστηριζουν μικτο ψεκασμο, ψεκαζουν αρα και μπαινουν και τα 2 μαζι.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Δημοσίευσηαπό paul » Τετ 19 Δεκ, 2012 23:17

στα περισσοτερα ιταλικα συστηματα που υποστηριζουν μικτο ψεκασμο, ψεκαζουν αρα και μπαινουν και τα 2 μαζι.[/quote]

εγω που εχω zavoli ξερεις αν εχει μικτο ψεκασμο?
skoda οctavia 4 gt με zavoli αεριου ψεκασμου χωρις λαδιερα
paul

Δημοσιευσεις: 46

Δημοσίευσηαπό labros » Πέμ 20 Δεκ, 2012 10:45

hlias έγραψε:
labros έγραψε:

στα περισσοτερα ιταλικα συστηματα που υποστηριζουν μικτο ψεκασμο, ψεκαζουν αρα και μπαινουν και τα 2 μαζι.

Ιταλικό έχω και εγώ BRC seq24. Ap;o ;oso Από όσο ξέρω και από ότι μου έχει πει ο εγκαταστάτης δεν μπαίνουν ποτέ ταυτόχρονα. Το σύστημα γυρνάει από μόνο του από το ένα στο άλλο ανάλογα με την υποπίεση του γκαζιού ή τις στροφές. Οι αλλαγές μπορεί να είναι της τάξης του ms. αλλά ποτέ δεν μπαίνουν και τα δυο μαζί. Κάτι τέτοιο θα τρέλενε τους αισθητήρες του αυτοκίνήτου.
BRC seq 32 με obd
4000 LPG
135000 σύνολο
labros

Δημοσίευσηαπό Qgas » Παρ 21 Δεκ, 2012 00:25

Στα ΑΕΒ βασισμένα συστήματα ο ψεκασμός γίνετε ταυτόχρονα στην εισαγωγή γιαυατο και αυτα τα σύστηματα μπορούν να χειριστούν αυτοκίνητα με μεγαλύτερη υποδυναμη σπο την υποδυναμη του κιτ , απλα οτι λείπει γίνετε με προσθήκη βενζίνης , ΑΕΒ , landi , landi rentzo , zavoli, went gas, omvl, ταρταρινι και αλλα πολλά
QGAS LPG CENTER ATHENS
http://www.qgas.gr
210 9420594
Αμφιθεας και Ορφέως 45 Παλαιό Φάληρο
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2696

ψεκασμός βενζίνης

Δημοσίευσηαπό valsam » Τρί 04 Ιουν, 2013 15:20

Το πηρα τα αυτοκινητο κατα της 12 σημερα και το εχω κανει 50 χλμ μεχρι στιγμης,με υγραεριο δουλευει αρκετα καλυτερα απ'οτι με βενζινη,και το λεω αυτο γιατι μου παρουσιαζε μια πολυ ψιλη αριθμια στο ρελαντι και ειχα την υποψια οτι οφειλοταν στα μπεκ γιαυτο και τα ειχα καθαρισει 2 φορες περυσι,στο αεριο τωρα εξαφανιστηκε η αριθμια εντελος!
Απο αποκριση ακριβος το ιδιο με την βενζινη απο θορυβο μου φαινεται και πιο ησυχο τωρα με αεριο,ισος τα hana τα αξιζουν τα λεφτα τους και με το παραπανω!
Ο μαστορας δεν το ρυθμισε να ψεκαζει καθολου βενζινη πουθενα εκτος της εκινησης,μου ειπε να κανω 1000 χλμ και μετα θα το ρυθμισουμε για αυτη την λειτουργια,ετσι γινεται?
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Re: Europe Gas-BRC

Δημοσίευσηαπό splitapsou » Τρί 04 Ιουν, 2013 18:00

Πολλά ασφαλή και οικονομικά χιλιόμετρα!

Γιατί να σου ανοίξει τον ψεκασμο βενζίνης μετά από 1000 χλμ και όχι από τώρα; Στο αιτιολόγησε;

Τα πρώτα 1000 ή 1500 όταν γίνουν πας για έναν τυπικό έλεγχο ( μιας και τότε στρώνει η μεμβράνη του πνεύμονα) και συνήθως δεν πειράζουν κάτι εκτως αν έχεις κάποια παρατήρηση και θες μια μικρή βελτίωση σε κάποιο φάσμα στροφών ή στο ρελαντί...
splitapsou

Δημοσιευσεις: 194

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τεχνικά θέματα

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 30 επισκέπτες