paul έγραψε:εγω αυτο που δεν καταλαβα ειναι οτι οταν ψεκαζει βενζινη για λιπανση ψεκαζει κ υγραέριο μαζι?
labros έγραψε:paul έγραψε:εγω αυτο που δεν καταλαβα ειναι οτι οταν ψεκαζει βενζινη για λιπανση ψεκαζει κ υγραέριο μαζι?
Ποτέ δεν μπαίνουν μέσα στον κύλινδρο και τα δυο καύσιμα μαζί. Όταν το γκάζι ξεπερνάει κάποιο φορτίο που έχει επιλέξει ο εγκαταστάτης ή κάποιο αριθμό στροφών τότε μέσα στον κύλινδρο μπαίνει μόνο βενζίνη. Μπορεί αυτό να γίνεται για δευτερόλεπτα αλλά είναι μόνο βενζίνη. Αυτό σημαίνει πως όταν έχουμε ενεργποιήσει αυτή την επιλογή έχουμε και μια κατανάλωση βενζίνης που εξαρτάται καθαρά από το πόσο βαρύ είναι το πόδι μας. Στο δικό μου πχ είναι μηδαμινή.
hlias έγραψε:labros έγραψε:paul έγραψε:εγω αυτο που δεν καταλαβα ειναι οτι οταν ψεκαζει βενζινη για λιπανση ψεκαζει κ υγραέριο μαζι?
Ποτέ δεν μπαίνουν μέσα στον κύλινδρο και τα δυο καύσιμα μαζί. Όταν το γκάζι ξεπερνάει κάποιο φορτίο που έχει επιλέξει ο εγκαταστάτης ή κάποιο αριθμό στροφών τότε μέσα στον κύλινδρο μπαίνει μόνο βενζίνη. Μπορεί αυτό να γίνεται για δευτερόλεπτα αλλά είναι μόνο βενζίνη. Αυτό σημαίνει πως όταν έχουμε ενεργποιήσει αυτή την επιλογή έχουμε και μια κατανάλωση βενζίνης που εξαρτάται καθαρά από το πόσο βαρύ είναι το πόδι μας. Στο δικό μου πχ είναι μηδαμινή.
στα περισσοτερα ιταλικα συστηματα που υποστηριζουν μικτο ψεκασμο, ψεκαζουν αρα και μπαινουν και τα 2 μαζι.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 32 επισκέπτες
|
|
|