Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Turbo κινητήρες και LPG

Αέριος ή υγρός ψεκασμός; Ποιο σύστημα να επιλέξω για μεγάλου κυβισμού κινητήρες; Τα Turbo δουλεύουν με υγραέριο; Σύστημα λίπανσης βαλβίδων

Re: Turbo κινητηρες και LPG

Δημοσίευσηαπό theomech » Τρί 21 Φεβ, 2012 23:47

Τελικά θα καταλήξω στο icom jtg.Αν κάποιος το έχει βάλει κάπου πιο φθηνά από 2500€ και δεν είχε προβλήματα
ας το αναφέρει γιατί μέχρι τώρα αυτή την προσφορά έχω.
theomech

Δημοσιευσεις: 6

Δημοσίευσηαπό dathens » Τετ 22 Φεβ, 2012 00:43

theomech έγραψε:Τελικά θα καταλήξω στο icom jtg.Αν κάποιος το έχει βάλει κάπου πιο φθηνά από 2500€ και δεν είχε προβλήματα

Στο Facebook https://www.facebook.com/groups/172633742806080/ θα δεις ένα Octavia με prins 1.8 και προγράμμα στα 240 άλογα , και ένα seat Leon 1,8 tfsi κανείς δεν έχει πρόβλημα με τα συστηματα διότι είναι τα μοναδικά που ΔΟΥΛΕΟΥΝ σωστα με προγραμματισμό απο την Ολλανδία γιατι άραγε δεν τα βγάζει η vialle η κορυφαία εταιρία υγρού ψεκασμού ; Ακόμα ρώτα τη σκοντα στο Μοσχάτο τον Παύλο ( synergy ) να σου πει γιατι
Prins, παλεύουν με ένα Octavia 2 μήνες τώρα τι 2 πνεύμονες τι εγκέφαλους τι μπεκ δεν γίνεται τίποτα !!

Έχεις ίδιαιτερο μοτέρ μην το ρισκαρεις δες σε άλλο πόστ πόσοι εγκέφαλοι icom καίγονται και πόσες αντλίες αντικαθίστανται καθημερινά !! Απλα δες γιατι δε το έχει στη λίστα η vialle !!
ml 350 2005 w164 Prins αθάνατο 160.000 km LPG 227.000 συνολικά
dathens

Δημοσιευσεις: 1252

Δημοσίευσηαπό antonis8via » Τετ 22 Φεβ, 2012 11:41

vaxalis έγραψε:εαν ειναι δυνατον με τετοια κριση και με τετοια τιμη πλεον το lpg να ζηταει 2500 ευρω...ελεος.... :wtf: @-)

Καμμία σχέση το οποιδήποτε πνευμονάκι με τα μπεκ-ηλεκτροβαλβιδάκια που στοιχίζει σαν αξία το πολύ 500-600 ευρώ (και βγάζουν 700-1000 ευρώ αέρα κέρδος) με το Icom που σαν υλικά κοστίζει υπερδιπλάσιο κόστος!

Και ειδικά για tfsi έχει άλλη φιλοσοφία διότι περνάει το ΥΓΡΟ ΥΓΡΑΕΡΙΟ μέσα απο τα εργοστασιακά Μπεκ απο όσο ξέρω!!!

Μη συγκρίνεις με τα δικά σου δεδομένα.
antonis8via

Δημοσιευσεις: 362

Δημοσίευσηαπό antonis8via » Τετ 22 Φεβ, 2012 11:55

dathens έγραψε:
theomech έγραψε:Τελικά θα καταλήξω στο icom jtg.Αν κάποιος το έχει βάλει κάπου πιο φθηνά από 2500€ και δεν είχε προβλήματα

Στο Facebook https://www.facebook.com/groups/172633742806080/ θα δεις ένα Octavia με prins 1.8 και προγράμμα στα 240 άλογα , και ένα seat Leon 1,8 tfsi κανείς δεν έχει πρόβλημα με τα συστηματα διότι είναι τα μοναδικά που ΔΟΥΛΕΟΥΝ σωστα με προγραμματισμό απο την Ολλανδία γιατι άραγε δεν τα βγάζει η vialle η κορυφαία εταιρία υγρού ψεκασμού ; Ακόμα ρώτα τη σκοντα στο Μοσχάτο τον Παύλο ( synergy ) να σου πει γιατι
Prins, παλεύουν με ένα Octavia 2 μήνες τώρα τι 2 πνεύμονες τι εγκέφαλους τι μπεκ δεν γίνεται τίποτα !!

Έχεις ίδιαιτερο μοτέρ μην το ρισκαρεις δες σε άλλο πόστ πόσοι εγκέφαλοι icom καίγονται και πόσες αντλίες αντικαθίστανται καθημερινά !! Απλα δες γιατι δε το έχει στη λίστα η vialle !!

συγνώμη... αλλά αν ο Παυλος προσπαθεί να το φτιάξει...τότε...δε θα δουλέψει ούτε σε 2 δεκαετίες, όχι σε 2 μήνες :lol:
ΑΠο πότε ο Παύλος έμαθε απο υγραέριο;

εδώ το παληκάρι πριν 1 χρόνο δεν ήξερε ποια η διαφορά του να σφίξεις wg και να αλλάξεις wg με forge και μου τα μάσαγε... :mrgreen:

και μόνο που λες ότι παλεύουν να φτιάξουν octavia2 με πνεύμονα 2 μήνες...ειναι... γελοίο αν όχι θλιβερο.
Σχετικά με το Icom,
Πόσες αντλίες αντικαθίστανται καθημερινά ρε φίλε;;;
έτσι όπως τα λες στο παιδί, θα πρέπει να πάει στο Μπίρμπο να πάρει χαρτί προτεραιότητας και θα βρει μία ουρά απο το μαγαζι....μέχρι έξω απο το στενάκι!!
ΕΛΕΟΣ...πια....αυτά στα είπανε ή έχεις ιδία άποψη;

Εγώ έχω κάνει ήδη 2000 χλμ σκισμένο το αμάξι, και ούτε εγκέφαλο ούτε αντλία έχω αλλάξει!
Εγώ προτείνω...να πάει στο Μπίρμπο να του πει να τον πάει βόλτα με κάνα φτιαγμένο tfsi και να αποφασίσει μόνος του.
Μετά...να πάει και σε άλλον να τον πάνε βόλτα με ίδιο μοτερ... να συζητήσει τα τι και πως... και τότε θα καταλήξει εύκολα μόνος του!!
Πάντως...πολύ εύκολα βλέπω βαριές κατηγορίες για icom, έτσι είναι εδώ στην Ελλάδα, ότι πουλάει οι υπόλοιποι το κατηγορούνε,
κοινως όσα δε φτάνει η αλεπου...
antonis8via

Δημοσίευσηαπό vaxalis » Τετ 22 Φεβ, 2012 12:22

antonis8via έγραψε:
vaxalis έγραψε:εαν ειναι δυνατον με τετοια κριση και με τετοια τιμη πλεον το lpg να ζηταει 2500 ευρω...ελεος.... :wtf: @-)

Καμμία σχέση το οποιδήποτε πνευμονάκι με τα μπεκ-ηλεκτροβαλβιδάκια που στοιχίζει σαν αξία το πολύ 500-600 ευρώ (και βγάζουν 700-1000 ευρώ αέρα κέρδος) με το Icom που σαν υλικά κοστίζει υπερδιπλάσιο κόστος!

Και ειδικά για tfsi έχει άλλη φιλοσοφία διότι περνάει το ΥΓΡΟ ΥΓΡΑΕΡΙΟ μέσα απο τα εργοστασιακά Μπεκ απο όσο ξέρω!!!

Μη συγκρίνεις με τα δικά σου δεδομένα.

δεν συγκρινα με τα δικα μου δεδομενα φιλε και παλι τι μου λες τωρα?οτι ειναι καλη τιμη?πρεπει να καταλαβουν οτι πρεπει να ρηξουνε το κερδος τους,που και παλι ειναι ειδη μεγαλο...θα ητανε προτιμοτερο πριν κρινεις να ηξερες και ποσα αλογα ειναι ο αλλος...στο 0,8 ειμαι 260 αλογα αποτε δεν τον λες ενα πνευμονα zavoli που καλυπτει μεχρι 320 αλογα πνευμονακι....τεσπα ο καθενας ας πληρωσει οτι θελει και 4000 ευρω για ενα κιτ υγραεριου,το θεμα ειναι οτι σε λιγο αυτοι που τα πουλανε να δω τι θα κανουνε οταν πριν ενα χρονο με τωρα εχουνε τις ιδιες τιμες,οχι ολοι αλλα ενα μεγαλο ποσοστο τοποθετει ακομα κιτ παρα πολυ ακριβα...δεν γινετε να βαζεις το κιτ στην ιδια τιμη οταν το Lpg ειχε 67 λεπτα με τωρα που εχει 93....εαν εσυ το δεχεσαι καλα κανεις!!!εγω δεν το δεχομαι...
vaxalis

Δημοσιευσεις: 297

Δημοσίευσηαπό antonis8via » Τετ 22 Φεβ, 2012 15:13

δε διαφωνώ μαζί σου,
απλά απο αυτά που έχω διαπιστώσει το περιθώριο κέρδους στους πνεύμονες και στα συστήματα αέριου ψεκασμού είναι τρελλό σε σχέση με του υγρού.

anyway, ας βάλει ότι θέλει το παληκάρι, αλλα μη λέμε και πράγματα που δεν ισχύουν,
η τουλάχιστον που δεν έχουμε δική μας άποψη.
Αυτά άκουγα και εγώ μέχρι που έβαλα icom και ησύχασα μια και καλή (μέχρι στιγμής τουλάχιστον)
ενώ με τα "δοκιμασμένα" 4ης γεννιάς πάλι καλά να δοξάζω το Θεό που δε λιώσαμε κάνα πιστονάκι απο τα στεγνώματα-κοψίματα άσε που τα σούρτα-φέρτα μου φάγανε και κάνα 150άρι σε βενζίνες-υγραέρια-δοκιμές και συγκοινωνίες απο και προς τον υγραεριατζή. και να μην αναφέρω τι έπινε απο βενζίνα για την λεγόμενη "λίπανση" :lol: :oops:
Τελευταία επεξεργασία από antonis8via και Τετ 22 Φεβ, 2012 15:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
antonis8via

Δημοσίευσηαπό vaxalis » Τετ 22 Φεβ, 2012 15:22

antonis8via έγραψε:δε διαφωνώ μαζί σου,
απλά απο αυτά που έχω διαπιστώσει το περιθώριο κέρδους στους πνεύμονες και στα συστήματα αέριου ψεκασμού είναι τρελλό σε σχέση με του υγρού.

Το μεγάλο πρόβλημά μου είναι η παραπληροφόρηση ότι "προς Θεού, μη βάλετε icom χαλάει, κάνει, ράνει, καίει εγκέφαλους" ενώ για όλα τα άλλα συστήματα...δεν έχω ακούσει το παραμικρό!
Εχω 2 περιπτώσεις ανθρώπων καταταλαιπωρημένων με zavoli, εδώ όμως...δεν ακούω κιχ εκτός των κατηγοριών για υγρό ψεκασμό και κυρίως Icom.

σε αυτο θα συμφωνησω μαζι σου!!!εγω διαφημιση δεν εχω κανει σε κανεναν,εχω autogas iatlia συστημα με zavoli πνευμονα,δεν ειναι zavoli ολο το κιτ απλα ητανε ο μαναδικος πνευμονας απο οτι μου ειπε ο εγκαταστατης που ειχε χρησιμοποιησει σε seat leon 1.8t 300 αλογα και επεξε σωστα,για αυτον και τον εβαλα.
vaxalis

Δημοσίευσηαπό tsopirs » Τετ 22 Φεβ, 2012 15:49

Δηλαδη στα 4ης βγαζουν λιγοτερα περισσότερα απο της 5ης...εγω δεν πιστευω πως το παραπάνω σύστημα κοζτιζει πανω απο 1100τελικη με ΦΠΑ..στο κατω κατω εχει και λιγοτερα εξαρτήματα..

Sent from my W6HD ICS using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
tsopirs

Δημοσιευσεις: 513

Δημοσίευσηαπό vaxalis » Τετ 22 Φεβ, 2012 16:06

tsopirs έγραψε:Δηλαδη στα 4ης βγαζουν λιγοτερα περισσότερα απο της 5ης...εγω δεν πιστευω πως το παραπάνω σύστημα κοζτιζει πανω απο 1100τελικη με ΦΠΑ..στο κατω κατω εχει και λιγοτερα εξαρτήματα..

Sent from my W6HD ICS using Tapatalk

και απο οτι λενε δεν θελει και προγραμματισμος κιολας....
vaxalis

Δημοσίευσηαπό antonis8via » Τετ 22 Φεβ, 2012 16:59

:silent: :silent: :silent:
antonis8via

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τεχνικά θέματα

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google Adsense [Bot] και 26 επισκέπτες