Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Καταναλωση /100χλμ με LPG

Αέριος ή υγρός ψεκασμός; Ποιο σύστημα να επιλέξω για μεγάλου κυβισμού κινητήρες; Τα Turbo δουλεύουν με υγραέριο; Σύστημα λίπανσης βαλβίδων

Re: Καταναλωση /100χλμ με LPG

Δημοσίευσηαπό taxtsom » Παρ 04 Απρ, 2014 20:09

Τι να λεμε τωρα? Oxi 3000 aλλα και 21300000000 "δικά σου" να χεις με κατω απο 20 %
ΕΓΩ στα 2 προαναφερθεντα οχηματά μου , μεχρι τωρα, εχω "υπαρκτη" και "στεκουμενη" αυξημενη καταναλωση +30 %.
Για μενα και στεκει και υπαρχει!!!! [/b]
DO you understood?
ΤΗΑΝΚS dear
Α, που' σαι συμβουλη LPGAS στειλε κ ενα mail στις "ποταπες" αυτοβιομηχανιες, Renault, Volvo, κλπ
γραφοντας τους αυτα που γραφεις εδω στο φορουμ περι 15 % αυξησης καταναλωσης δηλ. δηλωσε τους οτι ειναι "ανυπαρκτοι", "ανυποστατοι" κλπ χαρακτηρισμους αφου μιλουν κ αυτοι για πανω απο 25% αυξημ. καταναλωση :mrgreen:
Τελευταία επεξεργασία από taxtsom και Παρ 04 Απρ, 2014 20:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
ΒΜW 316 ti Compact LPG by Alfa Gas
taxtsom

Δημοσιευσεις: 260

Δημοσίευσηαπό LPGas » Παρ 04 Απρ, 2014 20:12

Αυτο ειναι δικό σου θέμα, σου έγραψα την λύση, υπάρχουν άλλοι 2130000000 με χαμηλές καταναλώσεις που ευχονταν να είχαν τοποθετήσει υγραέριο 5 χρονια νωρίτερα.
LPGas - BRC Gas Service
210-4100025
lpgas.gr
υγραεριοκινηση
Άβαταρ μέλους
LPGas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 1281

Δημοσίευσηαπό taxtsom » Παρ 04 Απρ, 2014 20:20

LPGas έγραψε:Αυτο ειναι δικό σου θέμα, σου έγραψα την λύση, υπάρχουν άλλοι 2130000000 με χαμηλές καταναλώσεις που ευχονταν να είχαν τοποθετήσει υγραέριο 5 χρονια νωρίτερα.

Αυτη δεν ειναι προτεινομενη σοβαρη λυση , αυτο ειναι το "αλλωθι" που χρησιμοποιειτε οταν δεν καταφερνετε το 15-20%. --> Κοκορυθμισμενο συστημα, κακοσυντηρημ αμαξι, κλπ 8-)
Φυσικα ειναι δικο μου θεμα, οπως δικο σου θεμα ειναι κ αυτα που δηλωνει περι 15% αυξ καταναλωσης μονο!!! Αναρωτιεμαι αν αυτα τα οχηματα το "ξερουν" αυτο που γραφεις :lol:
Α, που' σαι συμβουλη LPGAS στειλε κ ενα mail στις "ποταπες" αυτοβιομηχανιες, Renault, Volvo, κλπ
γραφοντας τους αυτα που γραφεις εδω στο φορουμ περι 15 % αυξησης καταναλωσης δηλ. δηλωσε τους οτι ειναι "ανυπαρκτοι", "ανυποστατοι" κλπ χαρακτηρισμους αφου μιλουν κ αυτοι για πανω απο 25% αυξημ. καταναλωση :mrgreen:

Προτεινε τους μαλιστα να σας τα φερνουν να τα ρυθμιζετε για να καινε μονο 15% παραπανω απο βενζινη και μετα να τα βγαζουν στην αγορα....
"ΓΑΤΑΚΙΑ" αυτοκινητοβιομηχανιες τιποτε δεν ξερουν........
ΒΜW 316 ti Compact LPG by Alfa Gas
taxtsom

Δημοσιευσεις: 260

Δημοσίευσηαπό valsam » Παρ 04 Απρ, 2014 20:39

taxtsom έγραψε:
LPGas έγραψε:Υπάρχουν και ασαφιες όμως. Δεν μπορει να επιμένει κάποιος ότι εχει 30% αυξημένη κατανάλωση και να το διατυμπανίζει σαν γενικότερη συμπεριφορά του υγραερίου. Το ίδιο και με τους ψεκασμούς βενζίνης. Δεν προστίθενται αλλα αφαιρούνται απο την ποσότητα του υγραερίου. Υπάρχει μια τάση γενίκευσης και ισοπέδωσης του καυσίμου που δημιουργεί ερωτήματα

Γιατι να μην το "διατυμπανιζουμε" LPGAS αν μας συμβαινει?
Εγω πχ εχω 2 αυτοκινητα με + 30% αυξημ καταναλωση: 1 Κομπρεσσορα + 1 Laguna
Αν κ οταν καποιο οχημα μου πεσει κατω απο 20% θα βγω κ θα το διατυμπανισω κι αυτο. Μην εχετε καμμια αμφιβολια για αυτο!!!! Δεν ειμαι εμπαθης

Δεν το καταλαβαινω το σκεπτικο σας :?: :?: Θα μας φιμωσετε? Ολοκληρωτικο καθεστώς διεπει το φορουμ? Φοβαστε καποιοι μηπως εχετε ΔΙΑΦΥΓΟΝΤΑ ΚΕΡΔΗ???? Αυτα ειναι τα δημοκρατικα σας αισθηματα?????? Το φορουμ ειναι διαφημιστικο - προωθητικο μεσο των προϊοντων - υπηρεσιών σας?
Να το :shh: :silent: θέλετε? ΕΓΩ μιλαω για τα δικα μου αυτοκινητα !! Δεν μιλησα για του διπλανου μου!!! Ο καθενας, μιλαει για τα προσωπικα του βιωματα - φανταζομαι κ θελω να πιστευω κ ο Valsam κ ο καθε Valsam.
ΟΠΟΙΟΣ δεν αντεχει την κριτικη και τα "κακα" του υγραεριου θελεις να τον φιμωνουμε για να ειστε ευχαριστημενοι καποιοι εδω μεσα :?: :mrgreen:
Ειπα εγω οτι οσοι ειναι ευχαριστημενοι με το LPG ειναι μυθοπλαστες? Σεβομαι την αποψη τους ... Αλλωστε και γω ειμαι ΜΕΡΙΚΩΣ ευχαριστημενος απο τη χρηση του LPG. Aυτο ομως δεν με "στραβωνει" να μην βλεπω τα οποια αρνητικα του
Αυτα προς το παρον

+1000!
Συμφωνω απολυτος μαζι σου και δεν θα μπορουσα να τα γραψω καλυτερα οσο κι'αν το ηθελα!
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Δημοσίευσηαπό Qgas » Παρ 04 Απρ, 2014 20:55

taxtsom έγραψε:Τι να λεμε τωρα? Oxi 3000 aλλα και 21300000000 "δικά σου" να χεις με κατω απο 20 %
ΕΓΩ στα 2 προαναφερθεντα οχηματά μου , μεχρι τωρα, εχω "υπαρκτη" και "στεκουμενη" αυξημενη καταναλωση +30 %.

Το μέτρησες το αμαξι μετα ; Αδειασες ; Για πες τι καταναλωσε ;
QGAS LPG CENTER ATHENS
http://www.qgas.gr
210 9420594
Αμφιθεας και Ορφέως 45 Παλαιό Φάληρο
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2696

Δημοσίευσηαπό valsam » Παρ 04 Απρ, 2014 20:57

Φιλε nikkokk επεσες στην παγιδα και'συ απο αυτα που διαβαζεις εδω μεσα και εκανες λαθος στην μετρηση σου,η καταναλωση σου δεν ειναι 8,035 l/100Km οπως νομιζεις αλλα αφου εκαψες και το αμελητεο ποσο του 0,5 l/100Km πρεπει να το βαλεις και αυτο στην συνολικη σου καταναλωση και ετσι το 8,035 l/100Km γινετε 8,5 λιτρα /100χλμ, λες οτι με βενζινη ειχες καταναλωση από 6,5 έως 7 l/100Km (ανάλογα με τις συνθήκες),στο ταξιδι που πηγες σε ποιες συνθηκες το κατατασεις αν θα το εκανες με βενζινη ,στο 6,5 η στο 7 η καπου ενδιαμεσα,αν θα το εκανες με 6,5 λιτρα βενζινης τωρα εισαι στο +30% αυξηση καταναλωσης ,αν θα το εκανες με 7 λιτρα βενζινης εισαι στο 22%!
valsam

Δημοσίευσηαπό gkazakias » Παρ 04 Απρ, 2014 22:43

Καταρχας ρωτηστε κανεναν με εργοστασιακο lpg να δουμε αν ισχυει το +30% , γιατι αν κρινω απο τις εργοστασιακες καταναλωσεις βενζινης που δινουν οι αυτοκινητοβιομηχανιες απλα δεν τους πιστευω ουτε για το υγραεριο.

Δευτερον, πηγαιντε και ρυθμιστε το αμαξι οποιος εχει πανω απο 20%, αλλαξτε μπεκ, πνευμονα η οτι αλλο χρειαζεται, και αν δεν ξερει ο εγκαταστατης τι, αλλαξτε και αυτον.
gkazakias

Δημοσιευσεις: 1513

Δημοσίευσηαπό valsam » Σάβ 05 Απρ, 2014 00:50

gkazakias έγραψε:Καταρχας ρωτηστε κανεναν με εργοστασιακο lpg να δουμε αν ισχυει το +30% , γιατι αν κρινω απο τις εργοστασιακες καταναλωσεις βενζινης που δινουν οι αυτοκινητοβιομηχανιες απλα δεν τους πιστευω ουτε για το υγραεριο.

Δευτερον, πηγαιντε και ρυθμιστε το αμαξι οποιος εχει πανω απο 20%, αλλαξτε μπεκ, πνευμονα η οτι αλλο χρειαζεται, και αν δεν ξερει ο εγκαταστατης τι, αλλαξτε και αυτον.

Τι παραλογο πραμα ειναι αυτο που μας ειπες τωρα ρε φιλε?
Απο την μια μας λες δηλ. να ρωτησουμε κανεναν που εχει αυτοκινητο με εργοστασιακα εγκατεστημενο συστημα lpg αν ισχυει το +30% γιατι οπως λες και πολυ καλα κανεις δεν πιστευεις τις εργοστασιακες καταναλωσεις βενζινης που δινουν οι αυτοκινητοβιομηχανιες (και κανεις μας δεν τις πιστευει!),δηλ. κρινοντας απο κατι 4 και 5 λιτρα καταναλωσης βενζινης που δινουν(επανω σε ραουλα οπως ειπε και ο Ηλιας!) που στην καλυτερη περιπτωση στην πραγματικοτητα ειναι 6 και 7 τα λιτρα , τοτε συμφωνα λοιπον με την λογικη των αυτοκινητοβιομηχανιων να δινουν μικροτερα νουμερα καταναλωσης σε σχεση με τα πραγματικα δηλ. σε νορμαλ συνθηκες και το +30% που δινουν για το υγραεριο στην πραγματικοτητα θα πρεπει να ειναι 35-45% ,η μηπως θελεις να μας πεις οτι στην περιπτωση που δινουν καταναλωσεις εργοστασιακες για βενζινη κοβουν τα νουμερα και για το υγραεριο τα ανεβαζουν?
Ποιος ο λογος να κανουν κατι τετοιο,δεν θελουν να πουλησουν αυτα τα υγραεριοκινητα αυτοκινητα,τι τα εβγαλαν τοτε?
Εντελος παραλογο και κουφο αν το πας εκει φιλε gkazakias!
valsam

Δημοσίευσηαπό valsam » Σάβ 05 Απρ, 2014 01:25

Φιλε LPGas καλα σου λεει ο φιλος taxtsom,στειλε και ενα email και στην opel και καν'τους ρομπες ξεκουμποτες, εκει που λες στην opel εβγαλαν ολοκαινουργιο μοντελο bi-fuel δηλ. lpg και βενζινη το Opel Adam 1.4 LPG ecoFlex και τα ντουγανια οι ασχετοι Γερμαναραδες δεν μπορεσαν να πετυχουν κατω απο 35,3% αυξηση καταναλωσης,στειλτους λοιπον ενα email και πες τους οτι δεν ξερουν την τυφλα τους και πιστευω οτι θα σε χρυσωσουν να πας και να τους δειξεις το πως γινονται τα πραγματα!

The new Opel Adam 1.4 LPG ecoFlex has been optimized to not only run on gasoline but also Liquified Petroleum Gas which is cleaner and about fifty-percent cheaper than gasoline. When the vehicle is in LPG mode, the 86 horsepower Adam is capable of averaging 6.9L/100km (34.1 mpg) which is not all that bad. And when in gasoline mode, the vehicle returns a combined fuel economy of 5.1L/100km (46.1 mpg).
valsam

Καταναλωση /100χλμ με LPG

Δημοσίευσηαπό LPGas » Σάβ 05 Απρ, 2014 01:50

Ok, πάρε εσυ το Adam το 1.4 και αν σου κανει average 5.1 με ελληνική βενζίνη έλα να σου βάλω δωρεάν BRC να δούμε τι κατανάλωση θα εχει. Ολα αυτα τα νούμερα ειναι θεωρητικά, βγαίνουν με μοντέλα και κανένας δεν τα πετυχαίνει στην πράξη. Σε πραγματικά νούμερα ένα τέτοιο μοντέλο θα σου κανει μέσο όρο 6,5 στη βενζίνη και περίπου στο 7,5 υγραέριο.
LPGas - BRC Gas Service
210-4100025
lpgas.gr
υγραεριοκινηση
Άβαταρ μέλους
LPGas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 1281

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τεχνικά θέματα

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google Adsense [Bot] και 20 επισκέπτες