crv έγραψε:και εγω αυτο το δηλιμα εχω υγρος η αεριος ψεκασμος, ??[CRV2005] για να πω την αληθεια μου φενεται καλητερο συστημα του υγρου ψ, αλλα με ολα αυτα που εχω ακουσει απο τους εγκαταστατες εχω μπερδευτει !!!!! ααα και ξεχασα ειναι ολοι τους αυθεντειες [με ελαχιστες εξαιρεσεις] και μονο το δικο τους συστημα δουλευει αθανατα ελληνικα ΛΑΜΟΓΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!

motorhome έγραψε:crv έγραψε:και εγω αυτο το δηλιμα εχω υγρος η αεριος ψεκασμος, ??[CRV2005] για να πω την αληθεια μου φενεται καλητερο συστημα του υγρου ψ, αλλα με ολα αυτα που εχω ακουσει απο τους εγκαταστατες εχω μπερδευτει !!!!! ααα και ξεχασα ειναι ολοι τους αυθεντειες [με ελαχιστες εξαιρεσεις] και μονο το δικο τους συστημα δουλευει αθανατα ελληνικα ΛΑΜΟΓΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!
τα honda crv εχουν τις πιο μαλακες εδρες ειναι απο τα χειροτερα για μετατροπη σε αεριο, με συστημα παντως σε υγρη μορφη εχει διαπιστωθει οτι σε 20000χλμ η βαλβιδες εξαγωγης ειναι σχεδον 5μμ ενω θα πρεπει να ειναι 0,25μμ (το διακενο τισ βαλβιδας) βεβαια και η χοντα δινει καθε 30000χλμ να γινεται ρυθμιση στης βαλβιδες με βενζινη ετσι οποτε καταλαβαινεις τη θα γινει με αεριο θα κλεινουν συνεχεια εγω σου προτεινω να βαλεις υγρο ψεκασμο βλεπε icom η vialle.Τους αλεξιπτωτιστες αστους να λενε. Συμβουλη! επιλεγεται εγκαταστατες που ειναι χρονια στον χωρο και αυτη με τη σειρα τους ισως σας προτεινουν καποιον που εχουν εκπαιδευση και ειναι κοντα στην περιοχη σας για να εξυπηρετηστε αμεσσα και για να μην τους ψαχνεται σε κανα χρονο
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 21 επισκέπτες
|
|
|