Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Eχει βάλει κάποιος LPG σε C-MAX ? Εγγύηση-Λίπανση Βαλβιδων?

Αέριος ή υγρός ψεκασμός; Ποιο σύστημα να επιλέξω για μεγάλου κυβισμού κινητήρες; Τα Turbo δουλεύουν με υγραέριο; Σύστημα λίπανσης βαλβίδων

Eχει βάλει κάποιος LPG σε C-MAX ? Εγγύηση-Λίπανση Βαλβιδων?

Δημοσίευσηαπό NIKOLARAS » Πέμ 28 Απρ, 2011 17:24

Φίλοι, επειδή δεν αντέχω και δεν μου πάει να πληρώνω κάθε 2 μέρες 20 € σε βενζίνη , αν κάποιος έχει βάλει υγραέριο σε C-MAX ας μου πει τις εντυπώσεις του-συνεργείο τοποθέτησης- εγγύηση . Εχω πάρει προσφορά από 4 τοποθετητές .Οι 3 δίνουν εγγύηση 2 χρόνια στο σύστημα, ενω ένας και στον κινητήρα για 15 χρόνια. Στη FORD μου είπε ενας υπάλληλος ότι αν βάλω υγραέριο , σε 10.000-20.000 χλμ θα πρέπει να αλλάξω βαλβίδες με κόστος 3 φορές την τοποθέτηση του υγραερίου. ΒΟΗΘΕΙΑ φίλοι
NIKOLARAS

Δημοσιευσεις: 4

Re: Eχει βάλει κάποιος LPG σε C-MAX ? Εγγύηση-Λίπανση Βαλβιδ

Δημοσίευσηαπό dti » Πέμ 28 Απρ, 2011 19:26

Ναι έχει βάλει κάποιος γνωστός από το clubford.gr , ο mercy c-max με 1.6 T-VCT, πριν 9 μήνες περίπου και είναι απόλυτα ευχαριστημένος απ' όσο γνωρίζω. Δες σχετικό θέμα εδώ.
Το σύστημα είναι το Vialle LPi με κόστος 2150 ευρώ αν θυμάμαι καλά.
Γενικά οι κινητήρες της Ford λέγεται οτι είναι ευαίσθητοι στο υγραέριο, οπότε προτίμησε δοκιμασμένες λύσεις...
Με το σύστημα της Vialle που είναι υγρού ψεκασμού, δε χρειάζεται οποιαδήποτε επιπλέον λίπανση και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ως τώρα υπάρχει πολύ καλύτερη προστασία του κινητήρα.
S-MAX 2.5T Titanium (2007.75) LPG Powered by Vialle LPi
dti

Δημοσιευσεις: 1012

Δημοσίευσηαπό NIKOLARAS » Πέμ 28 Απρ, 2011 20:59

dti έγραψε:Ναι έχει βάλει κάποιος γνωστός από το clubford.gr , ο mercy c-max με 1.6 T-VCT, πριν 9 μήνες περίπου και είναι απόλυτα ευχαριστημένος απ' όσο γνωρίζω. Δες σχετικό θέμα εδώ.
Το σύστημα είναι το Vialle LPi με κόστος 2150 ευρώ αν θυμάμαι καλά.
Γενικά οι κινητήρες της Ford λέγεται οτι είναι ευαίσθητοι στο υγραέριο, οπότε προτίμησε δοκιμασμένες λύσεις...
Με το σύστημα της Vialle που είναι υγρού ψεκασμού, δε χρειάζεται οποιαδήποτε επιπλέον λίπανση και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ως τώρα υπάρχει πολύ καλύτερη προστασία του κινητήρα.

Eυχαριστώ πολύ φίλε dti. Πολυ ευγενικό που μου απάντησες.Ξερεις σήμερα είναι σπάνιο να βοηθάει κάποιος ένα αγνωστό του τη στιγμή που ο καθένας έχει τις σκοτούρες του και το καλό είναι ότι έτσι βοηθάει ο ένας τον άλλο και η εμπειρία κάποιου μεταφέρεται σε άλλους.Θα μπω στο site που μου προτείνεις.
NIKOLARAS

Δημοσίευσηαπό nikbib » Δευτ 02 Μάιος, 2011 07:40

φιλε nikolara εγω εχω παραγγειλει το νεο c-max και ρωτησα στην ανατοπροσωπεια της ford για αεριο. Μου απαντησαν οτι ειναι θεμα μηνων να κανουν πλέον κι οι ίδιοι εγκατάσταση αερίου και να ισχύει κι η εγγύηση κανονικά εννοείται. (οι τεχνικοί της ford άρχισαν να κάνουν σεμινάρια για αέριο)
Δεν πιστεύω ότι θα κάνουν κάτι παραπάνω απο έναν καλό εγκαταστάτη απλά μ ενδιαφέρει η εγγύηση!!!
nikbib

Δημοσιευσεις: 14

Δημοσίευσηαπό NIKOLARAS » Δευτ 02 Μάιος, 2011 09:36

nikbib έγραψε:φιλε nikolara εγω εχω παραγγειλει το νεο c-max και ρωτησα στην ανατοπροσωπεια της ford για αεριο. Μου απαντησαν οτι ειναι θεμα μηνων να κανουν πλέον κι οι ίδιοι εγκατάσταση αερίου και να ισχύει κι η εγγύηση κανονικά εννοείται. (οι τεχνικοί της ford άρχισαν να κάνουν σεμινάρια για αέριο)
Δεν πιστεύω ότι θα κάνουν κάτι παραπάνω απο έναν καλό εγκαταστάτη απλά μ ενδιαφέρει η εγγύηση!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΦΙΛΕ
NIKOLARAS

Δημοσίευσηαπό NIKOLARAS » Δευτ 02 Μάιος, 2011 10:36

NIKOLARAS έγραψε:
nikbib έγραψε:φιλε nikolara εγω εχω παραγγειλει το νεο c-max και ρωτησα στην ανατοπροσωπεια της ford για αεριο. Μου απαντησαν οτι ειναι θεμα μηνων να κανουν πλέον κι οι ίδιοι εγκατάσταση αερίου και να ισχύει κι η εγγύηση κανονικά εννοείται. (οι τεχνικοί της ford άρχισαν να κάνουν σεμινάρια για αέριο)

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΦΙΛΕ

με ποια αντιπροσωπεια μίλησες π.χ στακορ, βελμαρ, κοντέλλη? Ξερεις για τον Κονσουλα που βάζει με εγγύηση κινητήρα όπως λέει 15 έτη. Μου φαίνεται καλό αν ισχύει
NIKOLARAS

Δημοσίευσηαπό nikbib » Δευτ 02 Μάιος, 2011 11:25

stakor μοναστηριου θεσσαλονικη. Κοιτα ο εγκαταστατης να βαζει ο ιδιος υπογραφη , να έχει την άδεια δηλαδη και να ειναι γνώστης , ακόμη καλύτερα αν έχει και κάποια χρόνια εμπειρίας. Αν είχα καινούριο αμάξι δε θα το εμπιστευόμουν στον οποιοδήποτε.
nikbib

Δημοσιευσεις: 14

Επιστροφή στο Τεχνικά θέματα

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 27 επισκέπτες