dti έγραψε:Ναι έχει βάλει κάποιος γνωστός από το clubford.gr , ο mercy c-max με 1.6 T-VCT, πριν 9 μήνες περίπου και είναι απόλυτα ευχαριστημένος απ' όσο γνωρίζω. Δες σχετικό θέμα εδώ.
Το σύστημα είναι το Vialle LPi με κόστος 2150 ευρώ αν θυμάμαι καλά.
Γενικά οι κινητήρες της Ford λέγεται οτι είναι ευαίσθητοι στο υγραέριο, οπότε προτίμησε δοκιμασμένες λύσεις...
Με το σύστημα της Vialle που είναι υγρού ψεκασμού, δε χρειάζεται οποιαδήποτε επιπλέον λίπανση και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ως τώρα υπάρχει πολύ καλύτερη προστασία του κινητήρα.
nikbib έγραψε:φιλε nikolara εγω εχω παραγγειλει το νεο c-max και ρωτησα στην ανατοπροσωπεια της ford για αεριο. Μου απαντησαν οτι ειναι θεμα μηνων να κανουν πλέον κι οι ίδιοι εγκατάσταση αερίου και να ισχύει κι η εγγύηση κανονικά εννοείται. (οι τεχνικοί της ford άρχισαν να κάνουν σεμινάρια για αέριο)
Δεν πιστεύω ότι θα κάνουν κάτι παραπάνω απο έναν καλό εγκαταστάτη απλά μ ενδιαφέρει η εγγύηση!!!
NIKOLARAS έγραψε:nikbib έγραψε:φιλε nikolara εγω εχω παραγγειλει το νεο c-max και ρωτησα στην ανατοπροσωπεια της ford για αεριο. Μου απαντησαν οτι ειναι θεμα μηνων να κανουν πλέον κι οι ίδιοι εγκατάσταση αερίου και να ισχύει κι η εγγύηση κανονικά εννοείται. (οι τεχνικοί της ford άρχισαν να κάνουν σεμινάρια για αέριο)
Δεν πιστεύω ότι θα κάνουν κάτι παραπάνω απο έναν καλό εγκαταστάτη απλά μ ενδιαφέρει η εγγύηση!!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΦΙΛΕ
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 24 επισκέπτες
|
|
|