Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Τιμη υγραεριου,αισχροκερδια η οχι?

Δημοσίευσηαπό tasoshunter » Τετ 31 Ιούλ, 2013 14:26

Καλησπερα φιλε μου.
Ολα οσα λες σωστα και συμφωνω μαζι σου το θεμα ειναι οτι δεν υπαρχει η δεν εχουμε βρει τροπο αντιμετωπισης
της καταστασης αυτης!!
Και λυπαμαι που το λεω αλλα δεν νομιζω να βρουμε κατι το δυνατο για να αντιμετωπισουμε τα καρτελ!!!
Fiat Grande Punto - Elpigaz με Jlm 70000 +
tasoshunter

Δημοσιευσεις: 276

Δημοσίευσηαπό valsam » Τετ 31 Ιούλ, 2013 23:52

tasoshunter έγραψε:Καλησπερα φιλε μου.
Ολα οσα λες σωστα και συμφωνω μαζι σου το θεμα ειναι οτι δεν υπαρχει η δεν εχουμε βρει τροπο αντιμετωπισης
της καταστασης αυτης!!
Και λυπαμαι που το λεω αλλα δεν νομιζω να βρουμε κατι το δυνατο για να αντιμετωπισουμε τα καρτελ!!!

Υπαρχει φιλε τροπος αντιμετοπισης και μαλιστα ο μονος τροπος που θα καταλαβουν αυτα τα κοπροσκυλα οτι δεν ειμαστε εμεις οι μ@λακες και αυτοι οι ξυπνιοι ,το δυνατο μας οπλο αντιμετωπισης αυτου του νταβατζιλικιου γιατι περι αλητιας και νταβατζιλικιου προκειτε ειναι να οργανωθουμε εδω μεσα στο autogas και να κανονισουμε να παμε μια επισκεψουλα καμποσοι στα πρατηρια των συνδικαλιστων-προεδρων κ.τ.λ(10-20-30 αυτοκινητα ανα περιοχη-νομο γενικα οπου οπως εδω στην Θεσ/νικη υπαρχει τοσο τεραστια διαφορα τιμης του υγραεριου) και να τους τα ψαλουμε λιγουλακι(οταν λεω ψαλουμε ενοω να τους τα χωσουμε χοντροτατα και οχι και πολυ κοσμια!),αλλιος δεν καταλαβαινουν,εγω μονος μου που τους τα χωνω την ακουνε μια χαρα φανταζεσε να παμε 20 αυτοκινητα και να τους τα χωνουμε,να μην σου πω να φωναξουμε και κανα καναλι(ψοφανε τα καναλια για τετοιες μ@λακιες)!
Αλλη ιδεα ειναι να κανονισουμε απο'δω μεσα π.χ μια συναντηση αλλα αντι για Θεσ/νικη να παμε κονβοι μεχρι τα Σκοπια που ειναι 70 χ.λ.μ να εχουμε φωναξει και κανα star chanel τα χωνουμε στους πρατηριουχους στον φακο και το star την κανει την τριχα τριχια κλασικα.
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Δημοσίευσηαπό taxtsom » Πέμ 01 Αύγ, 2013 13:54

Επιβεβαιωνω και γω για Μανδρα - "Αττικη Οδος Εξοδος1" 0,822 ε/λτ εχθες το μεσημερι! :thumbup:
ΒΜW 316 ti Compact LPG by Alfa Gas
taxtsom

Δημοσιευσεις: 260

Δημοσίευσηαπό glamor » Πέμ 01 Αύγ, 2013 23:39

taxtsom έγραψε:Επιβεβαιωνω και γω για Μανδρα - "Αττικη Οδος Εξοδος1" 0,822 ε/λτ εχθες το μεσημερι! :thumbup:

και εγώ σήμερα πρωι ερχόμενος από καλαματα, ας πρόσεχε (ms) καλυβιώτης.....
yaris 99 1000cc Lovato χωρίς λαδιέρα
μέχρι τώρα πάνω από 105000km +....
Άβαταρ μέλους
glamor

Δημοσιευσεις: 187

Δημοσίευσηαπό valsam » Σάβ 03 Αύγ, 2013 10:25

Ετσι ετσι παιδια τετοια ανταποκριση στην προταση μου να κανουμε κατι δυναμικο για να την ακουσουν οι πρατηριουχοι!!!!!
Βρε καλα μας κανουν και παλι καλα που δεν δουλευουν με 50 λεπτα κερδος στο λιτρο!
Τεσσερης μερες περασαν σχεδον και ουτε ενας δεν ανταποκριθηκε θετικα στην προταση μου, εδω βαριεστε να πατησετε το πληκτρολογιο σιγα μην αφιερωνατε καμια ωρα απο τον χρονο σας μπας και καναμε κατι!
valsam

Δημοσίευσηαπό xenofontas » Σάβ 03 Αύγ, 2013 21:37

valsam έγραψε:Ετσι ετσι παιδια τετοια ανταποκριση στην προταση μου να κανουμε κατι δυναμικο για να την ακουσουν οι πρατηριουχοι!!!!!
Βρε καλα μας κανουν και παλι καλα που δεν δουλευουν με 50 λεπτα κερδος στο λιτρο!
Τεσσερης μερες περασαν σχεδον και ουτε ενας δεν ανταποκριθηκε θετικα στην προταση μου, εδω βαριεστε να πατησετε το πληκτρολογιο σιγα μην αφιερωνατε καμια ωρα απο τον χρονο σας μπας και καναμε κατι!

είμαι μέσα
xenofontas

Δημοσιευσεις: 48

Δημοσίευσηαπό xenofontas » Σάβ 03 Αύγ, 2013 21:37

valsam έγραψε:Ετσι ετσι παιδια τετοια ανταποκριση στην προταση μου να κανουμε κατι δυναμικο για να την ακουσουν οι πρατηριουχοι!!!!!

είμαι μέσα
xenofontas

Δημοσιευσεις: 48

Δημοσίευσηαπό valsam » Κυρ 04 Αύγ, 2013 09:41

Μπραβο ρε Ξενοφωντα,ενας ακομη ειναι καλυτερα απο το σκετο ενας (εγω δηλ.),αντε μακαρι να μαζευτουμε μερικοι και τοτε κανονιζουμε τελος Αυγουστου αρχες του αλλου μηνα να τους κανουμε μια επισκεψουλα(ειδικα 2 πρατηριουχους θελω να επισκεφτω που πιστευω οτι παιζουν μεγαλο ρολο στην διαμορφωση της τιμης),ειχα και φιλο δημοσιογραφο αναγνωρισιμο,αλλα πια δεν εχω (ερτ 3)που αν του ελεγα το θεμα σιγουρα θα ερχοταν,αν εχει κανεις γνωστο ας του ριξει το θεμα!
Αν ειμαστε πολλοι μπορουμε να παιξουμε και το παιχνιδι της προσφορας εγω σου λεω,δηλ. να κανουμε προταση(σε αυτον που βαζω υγραεριο πιστευω οτι ειναι ψιλοσηζητησιμος) του τυπου στα 300-400 λιτρα να μας κανει 20-30 ευρω εκπτωση(για 10 ευρω δεν το συζηταω ειναι αστειο το νουμερο σε σχεση με την αισχροκερδια που κανουν!)!
valsam

Δημοσίευσηαπό kirdim » Δευτ 05 Αύγ, 2013 18:40

Και εγώ φίλε από Εύοσμο μέσα. Πήγα σε έναν του καρτέλ και μου είπε θρασύτατα ότι και στο επάγγελμά σου δεν έχει καρτέλ; Όταν του είπα για Βόλο μου είπε να γεμίζω από εκεί. Φυσικά είχα 1,5 χρόνο να βάλω από το καρτέλ και βάζω μόνο από Λητή.
kirdim

Δημοσιευσεις: 5

Δημοσίευσηαπό valsam » Δευτ 05 Αύγ, 2013 21:59

Τρεις και ανεβαινουμε αντε να γινουμε καμια 10καρια και τοτε να δω τα μουτρα τους οταν θα τους τα χωνουμε και κανα καναλι να το τραβαει γιατι εχουν αποθρασυνθε τελειος,αν δεν ημουν λιγο μεγαλουτσικος δεν το γλυτωνα το ξυλο με τα τοσσα που τους εχω πει αλλα αλλο ενας μονος και αλλο 10-20-30 μαζι !
Μονο ετσι την βλεπω την δουλεια να γινετε για να σπασει το καρτελ!
valsam

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google [Bot] και 36 επισκέπτες