Αλλά γιατί τόσομεγάλη διαφορά.
Αυτοί δεν έχουν δασμούς στα καύσιμα.

valsam έγραψε:Kαι μετα μου λενε καλα 2 χρονια εκανες να αποφασισεις για να βαλεις υγραεριο?
Βρε για ολους τους καργιολοκαργιολους Ελληναρες δεν εβαζα,συστηματα που για να τα βαλεις πριν 1-2 χρονια και ζητουσαν 1500 ευρω τωρα οι ιδιοι τα βαζουν με 650(νταβαντζιδες στην τσεπη μας οι μαγκες οι Ελληναρες!),το αεριο στα 89,2 εδω παντου Θεσ/νικη + ενα 20% αυξηση στην καταναλωση που εχω + τα λαδια της λαδιερας+ το τουναπ στο ντεποζιτο μου εφτασε το υγραεριο στα 1,12 το λιτρο ,βαζω και τους καργιολιδες τους κλεφτες τους πρατηριουχους που με κλεβουν και αλλα 2,5-3 λιτρα(αλλα 2,7 ευρω τα 280 χ.λ.μ που με παει το γεμισμα ,λες και δεν τους εφτανε που μας κλεβουν με την τιμη καρτελ τους!) σε καθε γεμισμα και φτασαμε να μου βγαινει το υγραεριο στα 1,21 ευρω το λιτρο!
hlias έγραψε:valsam έγραψε:Kαι μετα μου λενε καλα 2 χρονια εκανες να αποφασισεις για να βαλεις υγραεριο?
Βρε για ολους τους καργιολοκαργιολους Ελληναρες δεν εβαζα,συστηματα που για να τα βαλεις πριν 1-2 χρονια και ζητουσαν 1500 ευρω τωρα οι ιδιοι τα βαζουν με 650(νταβαντζιδες στην τσεπη μας οι μαγκες οι Ελληναρες!),το αεριο στα 89,2 εδω παντου Θεσ/νικη + ενα 20% αυξηση στην καταναλωση που εχω + τα λαδια της λαδιερας+ το τουναπ στο ντεποζιτο μου εφτασε το υγραεριο στα 1,12 το λιτρο ,βαζω και τους καργιολιδες τους κλεφτες τους πρατηριουχους που με κλεβουν και αλλα 2,5-3 λιτρα(αλλα 2,7 ευρω τα 280 χ.λ.μ που με παει το γεμισμα ,λες και δεν τους εφτανε που μας κλεβουν με την τιμη καρτελ τους!) σε καθε γεμισμα και φτασαμε να μου βγαινει το υγραεριο στα 1,21 ευρω το λιτρο!
μην παμε στα παλια παλι, πριν 2 χρονια με 1500 αν το ειχες βαλει θα ειχες κανει ηδη αποσβεση απο την διαφορα στην τιμη και δεν θα περιμενες τωρα να κανεις, κερδισμενος ή χαμενος τελικα που δεν το εβαλες πριν 2 χρονια και ας ειχε 1500 ευρω.
1ον και λαδιερα και tunap μαζι να μην το χαρακτηρησω γιατι θα χαλασουμε παλι τις καρδιες μας,
2ον θα εδινα 200-300 ευρω πιο πολλα και θα εβαζα ενα συστημα που υποστηριζει μεικτο ψεκασμο και με μια καταναλωση 2-3% βενζινης εκει που χρειαζετε μονο θα ειχα πολυ μικροτερο κοστος στο λιτρο (οχι οτι το συτημα που εβαλες δεν ειναι καλο) και θα εκαιγα σε ολες τις στροφες και ολα τα φορτια υγραεριο κατα 97% τουλαχιστον (αυτο δεν το υπολογισες οτι σε καποιες συνθηκες θα καις μονο βενζινη)
3ον πολυ καλα εκανες και με την δικια σου αναγωγη εφτασες το λιτρο υγραεριου 1,12, για να εισαι πιο σωστος ομως κανε αυτη την αναγωγη και στην βενζινη (κλεψιμο, κακη ποιοτητα κ.τ.λ.) και βγαλε μου τιμη λιτρου βενζινης.

fokion έγραψε:Ωπα ηρεμησε θα παθεις κανα εγκεφαλικό και δε κανω πλακα, κι αυτο ειναι συμαντικότερο απο το ποσα χανεις/κερδιζεις.....
Προφανώς και δεν εχεις αδικο και στα 2 ( θερμανση - υγραεριο ) σε γενικές γραμμες
Πριν 2 χρονια 1,200 - 1,300 τα συστηματα τα απλά και....... 3μηνη αναμονή..... μη τα ξεχναμε αυτα....
Μη ξεχναμε οτι και "η κουτση μαρια" εβαζε υγραερια ( και οντος δειχνει καπως να εχει "καθαρισει" η αγορά των εγκαταστατων )
Μη ξεχναμε ποσα αυτοκινητα καταστραφηκαν απο εγκαταστασεις ΓΤΠ
Για το θεμα πρατηρια "διαφωνω" ( προσοχη εβαλα εισαφωγικά ) αν φταιει ΜΟΝΟ ο πρατηριουχος ή αν το "πλιατσικο" της τσεπης μας ξεκιναει απο πιο πανω... αυτο και μονο
Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 46 επισκέπτες
|
|
|