valsam έγραψε:hlias έγραψε:Πιο κολλημενος απο'σενα φιλε δεν γινετε,αστα για αλλου αυτα!
Εστο και ειναι ετσι οπως τις λεει ο Qgas τις τιμες δηλ. με 68 λεπτα μεχρι υα 87,2 που πωλουν ολοι εδω στην αν. Θεσ/νικη παλι ειναι 19,2 ευρω κερδος στο λιτρο,με 20-25 που ειπα κοντα επεσα ενταξει κολλημενε?
τελικα δεν θες να κονομισεις ετσι? ουτε να κανεις αποσβεση σε 3 μηνες, κακομοιρουληηηηηη.
Τελικα τι εισαι εσυ ρε φιλε,πρατηριουχος η εγκαταστατης η και τα δυο?
Ακομη αμφισβητεις το 19,2 ευρω κερδος στο λιτρο(τουλαχιστον εδω στην αν.Θεσ/νικη)?
Δεν τις εγραψα εγω τις τιμες το φιλαρακι σου ο Qgas τις εδωσε!
(οσο για το αλλο το θεμα που φωναζες και χτυπιοσουνα οτι επωνυμο συστημα με σωστη τοποθετηση δεν γινετε στα 550-650 ευρω,για περνα μια βολτα απο Θεσ/νικη να δεις τι γινετε τωρα ,παρακαλανε πλεον και βρισκεις lovato απο 550 εως και brc στα 650,αντε γεια και οσο και να χτυπιεσε να ξερεις τελειωσε το πανηγυρι!)[/quote]
πρατηριουχος δεν ειμαι, ουτε γρινιαρης ειμαι, ενας παλιομηχανικος που κανει και καποιες επιλεγμενες εγκαταστασεις ειμαι.
σταματα την γρινα την εχεις κανει τροπο ζωης, εσενα μπορει να σου αρεσει αλλα τους αλλους τους κουραζει, οταν το καταλαβεις αυτο τοτε θα μπορουμε να μιλησουμε και σοβαρα.