Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Τιμη υγραεριου,αισχροκερδια η οχι?

Δημοσίευσηαπό hlias » Πέμ 30 Μάιος, 2013 20:15

valsam έγραψε:
hlias έγραψε:Πιο κολλημενος απο'σενα φιλε δεν γινετε,αστα για αλλου αυτα!
Εστο και ειναι ετσι οπως τις λεει ο Qgas τις τιμες δηλ. με 68 λεπτα μεχρι υα 87,2 που πωλουν ολοι εδω στην αν. Θεσ/νικη παλι ειναι 19,2 ευρω κερδος στο λιτρο,με 20-25 που ειπα κοντα επεσα ενταξει κολλημενε?

τελικα δεν θες να κονομισεις ετσι? ουτε να κανεις αποσβεση σε 3 μηνες, κακομοιρουληηηηηη.

Τελικα τι εισαι εσυ ρε φιλε,πρατηριουχος η εγκαταστατης η και τα δυο?
Ακομη αμφισβητεις το 19,2 ευρω κερδος στο λιτρο(τουλαχιστον εδω στην αν.Θεσ/νικη)?
Δεν τις εγραψα εγω τις τιμες το φιλαρακι σου ο Qgas τις εδωσε!
(οσο για το αλλο το θεμα που φωναζες και χτυπιοσουνα οτι επωνυμο συστημα με σωστη τοποθετηση δεν γινετε στα 550-650 ευρω,για περνα μια βολτα απο Θεσ/νικη να δεις τι γινετε τωρα ,παρακαλανε πλεον και βρισκεις lovato απο 550 εως και brc στα 650,αντε γεια και οσο και να χτυπιεσε να ξερεις τελειωσε το πανηγυρι!)[/quote]

πρατηριουχος δεν ειμαι, ουτε γρινιαρης ειμαι, ενας παλιομηχανικος που κανει και καποιες επιλεγμενες εγκαταστασεις ειμαι.
σταματα την γρινα την εχεις κανει τροπο ζωης, εσενα μπορει να σου αρεσει αλλα τους αλλους τους κουραζει, οταν το καταλαβεις αυτο τοτε θα μπορουμε να μιλησουμε και σοβαρα.
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Δημοσίευσηαπό valsam » Παρ 31 Μάιος, 2013 00:16

hlias έγραψε:
valsam έγραψε:
hlias έγραψε:Πιο κολλημενος απο'σενα φιλε δεν γινετε,αστα για αλλου αυτα!
Εστο και ειναι ετσι οπως τις λεει ο Qgas τις τιμες δηλ. με 68 λεπτα μεχρι υα 87,2 που πωλουν ολοι εδω στην αν. Θεσ/νικη παλι ειναι 19,2 ευρω κερδος στο λιτρο,με 20-25 που ειπα κοντα επεσα ενταξει κολλημενε?

τελικα δεν θες να κονομισεις ετσι? ουτε να κανεις αποσβεση σε 3 μηνες, κακομοιρουληηηηηη.

Τελικα τι εισαι εσυ ρε φιλε,πρατηριουχος η εγκαταστατης η και τα δυο?
Ακομη αμφισβητεις το 19,2 ευρω κερδος στο λιτρο(τουλαχιστον εδω στην αν.Θεσ/νικη)?
Δεν τις εγραψα εγω τις τιμες το φιλαρακι σου ο Qgas τις εδωσε!
(οσο για το αλλο το θεμα που φωναζες και χτυπιοσουνα οτι επωνυμο συστημα με σωστη τοποθετηση δεν γινετε στα 550-650 ευρω,για περνα μια βολτα απο Θεσ/νικη να δεις τι γινετε τωρα ,παρακαλανε πλεον και βρισκεις lovato απο 550 εως και brc στα 650,αντε γεια και οσο και να χτυπιεσε να ξερεις τελειωσε το πανηγυρι!)

πρατηριουχος δεν ειμαι, ουτε γρινιαρης ειμαι, ενας παλιομηχανικος που κανει και καποιες επιλεγμενες εγκαταστασεις ειμαι.
σταματα την γρινα την εχεις κανει τροπο ζωης, εσενα μπορει να σου αρεσει αλλα τους αλλους τους κουραζει, οταν το καταλαβεις αυτο τοτε θα μπορουμε να μιλησουμε και σοβαρα.[/quote]
Oταν σταματησεις να γινεσαι γραφικος τοτε θα σταματησω και'γω την γκρινια,εξ'αλλου δεν σου πεφτει λογος ουτε εχεις κανενα δικαιωμα να μου υποδειξεις τι και πως θα γραφω στο φορουμ,ενταξει?
Και για να ξερεις και κατι,κουραστικος και γκρινιαρης μαλλον εσυ γινεσαι φιλε και οι του συναφιου σου γιαυτο και σε αποκαλω γραφικο γιατι μονο σαν αστειο ακουγονται την σημερον εποχη που ζει ο κοσμακης πλεον κατι δικαιολογιες για τα ΤΕΒΕ τα χαρατσια τα νοικια που πληρωνετε για την τεχνογνωσια που εχετε και οτι πρεπει να αμοιβεται,τους εργατες που πληρωνετε ,τα αναλωσιμα σας,και, και, και, και ,και,ως δικαιολογιες στο να μην τυχων και ριξετε την τιμη εγκαταστασης!
Παρτο χαμπαρι φιλε ο κοσμος πια αφου εχει καει στο χυλο φυσαει και το γιαουρτι και δεν μασαει,απο μπουρδες δοξα τον θεο χορτασαμε!
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Δημοσίευσηαπό hlias » Παρ 31 Μάιος, 2013 00:28

Oταν σταματησεις να γινεσαι γραφικος τοτε θα σταματησω και'γω την γκρινια,εξ'αλλου δεν σου πεφτει λογος ουτε εχεις κανενα δικαιωμα να μου υποδειξεις τι και πως θα γραφω στο φορουμ,ενταξει?
Και για να ξερεις και κατι,κουραστικος και γκρινιαρης μαλλον εσυ γινεσαι φιλε και οι του συναφιου σου γιαυτο και σε αποκαλω γραφικο γιατι μονο σαν αστειο ακουγονται την σημερον εποχη που ζει ο κοσμακης πλεον κατι δικαιολογιες για τα ΤΕΒΕ τα χαρατσια τα νοικια που πληρωνετε για την τεχνογνωσια που εχετε και οτι πρεπει να αμοιβεται,τους εργατες που πληρωνετε ,τα αναλωσιμα σας,και, και, και, και ,και,ως δικαιολογιες στο να μην τυχων και ριξετε την τιμη εγκαταστασης!
Παρτο χαμπαρι φιλε ο κοσμος πια αφου εχει καει στο χυλο φυσαει και το γιαουρτι και δεν μασαει,απο μπουρδες δοξα τον θεο χορτασαμε![/quote]

τελικα εχει και αλλη γρινα το μενου σημερα. για το οτι θα καιγεσε συνεχεια στον χυλο ειμαι σιγουρος, το γιατι σκεψου το και
μπορει να εισαι εξυπνο παιδι και να το βρεις καποτε....................... ;)
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Δημοσίευσηαπό manoliss » Παρ 31 Μάιος, 2013 01:01

εδω στην περιοχη υπαρχει διαφορα τιμης 4-5 λεπτα μεσα στην πρεβεζα εχει 79 λεπτα και εγω απο την πρεβεζα εχει 75 λεπτα αλλα για να πας να γεμισεις στα 75 λεπτα θες 40 χλμτρα παει ελα οποτε τα 40 λιτρα δ/ξ δηλαδη τα 1,5-2 ευρα τα εκαψες
οσο για τις αντιπαραθεσεις γενικα οταν θιγονται συμφεροντα τοτε ο θιγομενος βγαζει δοντια....
- Citroen Xantia 1600cc 8v mod 1999
- Citroen Xsara 1400cc 8V mod 2003
Lovato Fast & Easy
manoliss

Δημοσιευσεις: 715

Δημοσίευσηαπό valsam » Παρ 31 Μάιος, 2013 01:52

XΑΒΛΙΟΔΟΝΤΕΣ βγαζουν οχι απλα δοντια!
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Δημοσίευσηαπό fokion » Παρ 31 Μάιος, 2013 07:09

fokion έγραψε:Παλι τα ιδια......

το ποσο πουλαει το δυιλιστηριο δεν λεει ουτε καν την μιση αληθεια....
δε ξερεις
ποσο χρεωνει ο μεταφορεας
ποσο χρεωνει ο χοντρεμπορος
ποσο χρεωνει η εταιρεία.....

"καποιος" απο ολους δεν περναει την τιμη στον καταναλωτη, αυτο ειναι σιγουρο.
αυτο που δεν ειναι σιγουρο ειναι το "ποιος"
προσεξε λεω σιγουρο οχι τι φανταζεται ο καθενας...

γιατι υπαρχει και η χειραγωγηση απο τις εταιριες πχ.
αλλο ποσο πουλανε στα πρατηρια Αθηνα Θεσαλονικη κ.λ.π. αλλο πχ στο Βολο...
ΚΙΑ SPORTAGE 1 - Σύστημα PLATINCA - 100.000 χλμ.
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσιευσεις: 2253

Δημοσίευσηαπό NikosS » Σάβ 01 Ιουν, 2013 01:51

Βυτιοφορο απο Θεσσαλονικη τροφοδοτει Σερρες, Δραμα και Καβαλα, εως εδω ολα καλα......! Εξοδα για να κανει τις αποστασεις φορτωμενο Θεσ/κη-Σερρες-Θεσ/κη 180Km (20Ltrx2=40x1,3=52 Ευρω), Θεσ/κη-Δραμα-Θεσ/κη 370Km(20litrx4=80x1,3=94Ευρω), Θεσ/κη-Καβαλα-Θεσ/κη 320Km (20litrχ3=60χ1,3=78 Ευρω), ολα καλα εως εδω μονο που το βυτιοφορο γενικα δεν κανει αυτες τις αποστασεις αυτονομα ,αλλα ξεκιναει και ανεφοδιαζει τις αντιστοιχες πολης με την σειρά οποτε και τα εξοδα του σε πετρελαιο πεφτουν τουλαχιστον στο μισο. Η μεγαλη απάτη Σερρες τιμη υγραερίου απο 0,79 έως 0,84 περιπου, Δραμα που ειναι και πιο μακρια απο 0,79 εως 0,84 . Καβαλα το μεγαλο καρτελ στις τιμες υγραεριου απο 0,86 εως 0,90 και ολα τα πρατηρια αναλογα απο πια μερια της πολης ειναι ασχετα με την ιδιοκτησιακη κατασταση έχουν ολα την ιδια τιμη, την ιδια μερα. Αιτιολογικο της μεγαλυτερης τιμης σχετικα με ομμορους Νομους η αποσταση σε Km, απο τα παραπανω ομως ακομα και εαν ενα βυτιοφορο ηθελε 100Ευρω σε πετρελαιο παραπανω η τιμη στο πρατηριο δεν θα επρεπε να ειναι εως 9 λεπτα περισσοτερα. Λοιπον η μεγαλη κομπινα ειναι οτι η τιμη χονδρικης ξεκιναει απο τα 60-67 λεπτα και τα πρατηρια βγαζουν απο 10 εως 25+ λεπτα κερδος στο λιτρο και εας θελουν να λενε τα δικα τους.
Ολοι τους λενε για 6-8 λεπτα κερδος, δουλευομαστε κανονικα.
Honda Civic 1.6cc , Kit-Versus
NikosS

Δημοσιευσεις: 80

Δημοσίευσηαπό nickp » Δευτ 03 Ιουν, 2013 07:52

Εμενα παντως φιλος μου πρατηριουχος μου εχει πει οτι δεν μπορεις να βαλεις οτι τιμη θες.Υπαρχει γραμμη απο καπου που σου λεει ποσο να βαζεις και δε μπορεις να κανεις τα δικα σου μπαιραμια και να βαλεις οτι κερδος θες.Ουσιαστικα σε εκβιαζουν.
Auris 2008 42000 km vialle lpi
nickp

Δημοσιευσεις: 151

Δημοσίευσηαπό chrisd » Δευτ 03 Ιουν, 2013 16:19

nickp έγραψε:Εμενα παντως φιλος μου πρατηριουχος μου εχει πει οτι δεν μπορεις να βαλεις οτι τιμη θες.Υπαρχει γραμμη απο καπου που σου λεει ποσο να βαζεις και δε μπορεις να κανεις τα δικα σου μπαιραμια και να βαλεις οτι κερδος θες.Ουσιαστικα σε εκβιαζουν.

Αυτο το εχω ακουσει και εγω αλλα ισχυει μονο στα βενζιναδικα που την εγκατασταση υγραεριου την εχει κανει εξ'ολοκληρου καποια εταιρια υγραεριου με δικα της εξοδα.αυτη σου λεει ποσο θα πουλας.
Corolla G6 1.8 153ps
Με σχεδον 150.000χλμ.Θελω να καψω βαλβιδες αλλα το ICOM δεν με αφηνει.......
chrisd

Δημοσιευσεις: 392

Δημοσίευσηαπό fokion » Δευτ 03 Ιουν, 2013 16:28

οπου ετσι κι αλλιως ειναι η ιδια που σε προμηθευει και αεριο κι ας μην ειναι δικη της η επενδυση...
Λετε σε αυτους που δεν ειναι δικη της η επενδυση να πουλαει φτυνωτερα απο τους δικους της??????????????
????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
ΚΙΑ SPORTAGE 1 - Σύστημα PLATINCA - 100.000 χλμ.
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσιευσεις: 2253

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 102 επισκέπτες