ημερομηνιες δεν κρατουσα γι αυτο λεω περιπου ενα χρονο!
παντως για πολυ μεγαλο διαστημα σε σχεση με ολους τους αλλους,εβαζα μονο φαρμακη τοτε κ ηταν οταν πρωτοεβαλα υγραεριο,γι αυτο κ θυμαμαι την σταθερη τιμη!
fanis52 έγραψε:paidia prepei na mazeytoyme oloi edo sta giannena na pame na toys kanoyme mia kataggelia gia na doyme posa fidia pianei o sakos....gia na doyme ti trelo kerdos biazoyn aythn thn epoxh poy emeis doyleyeoyme gia 15 eyro merokamato k aytoi ta bgazoyn apo ena foylarisma...k meta na doyme pos tha kykloforoi o kyrios farmakhs m e thn ferari k to poyro sto stoma...........
fanis52 έγραψε:fanis52 έγραψε:paidia prepei na mazeytoyme oloi edo sta giannena na pame na toys kanoyme mia kataggelia gia na doyme posa fidia pianei o sakos....gia na doyme ti trelo kerdos biazoyn aythn thn epoxh poy emeis doyleyeoyme gia 15 eyro merokamato k aytoi ta bgazoyn apo ena foylarisma...k meta na doyme pos tha kykloforoi o kyrios farmakhs m e thn ferari k to poyro sto stoma...........
den ftanei mono ayto oi alloi prathrioyxoi kanoyn tis papies k den katebazoyn ...
harry έγραψε:καλημέρα,
πριν απο μερικες ημερες ειχα παει στο BP στην Πετρου Ράλλη και λεω του τυπου εκει (του υπαλληλου) 88 λεπτα το ειχατε το 11/2012 ... αντε ριξτε και αλλο την τιμη και μου λεει και να χασει το μεγαλο κερδος το αφεντικο? και του λεω καλα ποσο κερδος ποια και μου ειπε 30-35 λεπτα το λιτρο ... καλα τοσο πολυ ρωτησα ? ναι αμε για αυτο και ολοι βαζουν υγραέριο ... μα του λεω βενζινη εχεις 5 λεπτα κερδος ... ποια 5 λεπτα ??? 15 - 20 εχω ...
οποτε ειναι πολυ το κερδος και για αυτο ολοι ειναι χαρουμενοι με τις τιμες στα ταβανια ..
παντος ακομα και ετσι εγω και κανω πολλα χιλιομετρα παλυ ειμαι 100 ευρω τον μηνα ποιο χαμηλα απο βενζινη ...
ομος το εχουμε πει .. αφου κρατος δεν υπαρχει μην περιμενουμε την καλη νεραιδα να μας βοηθησει
Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 86 επισκέπτες
|
|
|