Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Τιμη υγραεριου,αισχροκερδια η οχι?

Δημοσίευσηαπό VaggelisS » Τρί 13 Νοέμ, 2012 00:53

gagas75 έγραψε:Γιατι δεν ανοιγεις και εσυ ενα βενζιναδικο αφου κονομανε τοσα λεφτα οιβενζιναδες.Εαν θελεις μπορω να σου προτινω εγω ενα απο τα 1000 βενζιναδικα που εκλεισαν τα τελευταια χρονια.Αλλα εσυ και μερικοι αλλοι εδω μεσα ειστε πολυ βαθια νυχτωμενοι.

Που είναι αυτα τα 1000 βενζιναδικα που κλεισανε?
Μένω στον Πειραιά και δεν εχω δει κανενα βενζινάδικο να είναι κλειστο... αντιθετως στη γειτονια μου που ξερω πιο καλα τι γινεται σε ακτινα ενος χιλομετρου έχω 5 βενζιναδικα και εν μεσω κρισης οι τρεις απο δαυτους κανανε ανακαινιση... τωρα αν καποιο ειναι τερμα βουνο σε κανα κατσικοχωρι κ εκλεισε τοτε λυπαμε ηταν ο αδύναμος κρικος απο την αρχη...

Επισης αν διαβασεις το θρεντ θα δεις οτι καποιοι παραθετουν στοιχεια για υπερκερδη της ταξης 15-20λεπτα/λιτρο..
για να μην αναφερω τις νοθειες σε 40αρα μπουκαλα να βαζουνε 45 λιτρα αεριο και τις αποδείξεις που για να τις δωσουν πρεπει πάντα να τις ζηταμε..
Εχεις να πεις κατι πάνω σ΄αυτα εκτος απο το οτι ειμαστε νυχτωμενοι γενικα κ αοριστα?????

οι βενζιναδες μονοι τους βγάζουν κακο όνομα δεν ξυπνησαμε στραβα το πρωι και αρχισαμε να βριζουμε...
Nissan Qashqai 1600cc με icom jtg 5ης γενιάς
VaggelisS

Δημοσιευσεις: 13

Δημοσίευσηαπό hlias » Τρί 13 Νοέμ, 2012 01:25

VaggelisS έγραψε:
gagas75 έγραψε:Γιατι δεν ανοιγεις και εσυ ενα βενζιναδικο αφου κονομανε τοσα λεφτα οιβενζιναδες.Εαν θελεις μπορω να σου προτινω εγω ενα απο τα 1000 βενζιναδικα που εκλεισαν τα τελευταια χρονια.Αλλα εσυ και μερικοι αλλοι εδω μεσα ειστε πολυ βαθια νυχτωμενοι.

Που είναι αυτα τα 1000 βενζιναδικα που κλεισανε?
Μένω στον Πειραιά και δεν εχω δει κανενα βενζινάδικο να είναι κλειστο... αντιθετως στη γειτονια μου που ξερω πιο καλα τι γινεται σε ακτινα ενος χιλομετρου έχω 5 βενζιναδικα και εν μεσω κρισης οι τρεις απο δαυτους κανανε ανακαινιση... τωρα αν καποιο ειναι τερμα βουνο σε κανα κατσικοχωρι κ εκλεισε τοτε λυπαμε ηταν ο αδύναμος κρικος απο την αρχη...

Επισης αν διαβασεις το θρεντ θα δεις οτι καποιοι παραθετουν στοιχεια για υπερκερδη της ταξης 15-20λεπτα/λιτρο..
για να μην αναφερω τις νοθειες σε 40αρα μπουκαλα να βαζουνε 45 λιτρα αεριο και τις αποδείξεις που για να τις δωσουν πρεπει πάντα να τις ζηταμε..
Εχεις να πεις κατι πάνω σ΄αυτα εκτος απο το οτι ειμαστε νυχτωμενοι γενικα κ αοριστα?????

οι βενζιναδες μονοι τους βγάζουν κακο όνομα δεν ξυπνησαμε στραβα το πρωι και αρχισαμε να βριζουμε...

το μεγαλυτερο ποσοστο απο τα bp ειναι πλεον της εταιριας, τυχαιο?
εχουνε κλεισει ή αλλαξει χερια παρα πολλα βενζιναδικα, το οτι δεν τα εχεις δει εσυ δεν σημαινει οτι δεν ειναι αυτη η αληθεια.
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Δημοσίευσηαπό mosaicm » Τρί 13 Νοέμ, 2012 01:29

θεσ/νικη σε αρκετους τσιμπησε 1-1.5 λεπτο ακομα οι αλητες (στους περισσοτερους επεσε ομως 1-1.5 λεπτο)

Και μου λες δε βγαζουν κερδος...
Στοιχεία Διόρθωση στοιχείων πρατηρίου

Κωδικός
5429

Αναφορά για κλειστό

Φωτογραφίες από μέλη
Εισαγωγή Φωτογραφίας
Διεύθυνση 24 ΧΛΜ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ (ΠΑΡΑΔΡΟΜΟΣ)
Επωνυμία ΚΑΙΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.
Υγραέριο 0,938

5595

Αναφορά για κλειστό

Φωτογραφίες από μέλη
Εισαγωγή Φωτογραφίας
Διεύθυνση ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ
Επωνυμία ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΩΝ Κ. ΚΑΪΣΗ
Υγραέριο 0,995
(το ειχε μαλιστα πριν λιγες μερες πανω απο 1€)

Ο ιδιος πουλαει με τετοια διαφορα..και μου λετε για περιθωριο κερδους
mosaicm

Δημοσιευσεις: 124

Δημοσίευσηαπό Aris » Τρί 13 Νοέμ, 2012 03:21

Δε ξερω για την βενζινη τι γινεται,τι ποσοστα κερδους βγαζουν τα βενζιναδικα,πιθανον να κλεισαν οντως πολλα λογω κρισης,Εδω ομως μιλαμε για τα γκαζαδικα γιατι αυτα μας ενδιαφερουν. Και η αληθεια ειναι μια. Οτι αισχροκερδουν ξεδιαντροπα εις βαρος μας με τα καρτελ του αίσχους που εχουν δημιουργησει περνωντας μας για ηλιθιους και εκμεταλευόμενοι τις περιστασεις.Υιοθετωντας μια νοοτροπια ελληναράδικη με την κακή εννοια και προσβάλοντας μας βαναυσα και προκλητικα.Αυτες οι συζητησεις και τα μπουκοταζ επρεπε να εχουν αρχισει πολυ καιρο πριν. ή μηπως δε ξέραμε τι ποσοστα κερδους βγάζουν με το υγραέριο? Φυσικα και το ξεραμε και δε καναμε τιποτα. Καιρος ειναι εστω και αργά να ξυπνησουμε και να επιβαλουμε στο υγραεριο το ιδιο ποσοστο κερδους που υπάρχει στην βενζινη. Ειναι πολυ ευκολο.Στην Ευρωπη αυτο γινεται σε ολα τα προιοντα και ειναι κατι το αυτονοητο.Ολοι να βαζουμε βενζινη.Ας χασουμε ολοι 10-15 ευρω στο γεμισμα.Μη τα κλαιμε τα χρηματα αυτα γιατι θα τα παρουμε πισω εις το πολαπλασιο.Τολμη θελει και να το διαδωσουμε σε ολους.το ταβανι πρεπει να ειναι οχι πανω απο 0,850.Αλλιως βενζινη μεχρι τελους
Aris

Δημοσιευσεις: 7

Δημοσίευσηαπό mik » Τρί 13 Νοέμ, 2012 09:41

οσοι ειναι απο ανατολικη θεσσαλονικη προτεινω να βαζουμε απο τον πιο φτηνο που ειναι στον παραδρομο προς χαλκιδικη
http://www.gasprice.gr/main/showgasstat ... ionid=5429

αξιζει να στηριξουμε την προσπαθεια του για φθηνο καυσιμο
κερδος δεν θα εχουμε γιατι οτι κερδισουμε θα το καταναλωσουμε στο πηγαινε-ελα αλλα τουλαχιστον μπορει να καταφερουμε κατι ωστε να βαλουνε καποιοι μυαλο μεσα στην πολη
και για να εξηγουμαστε τον ανθρωπο δεν τον ξερω
μια φορα πηγα και εβαλα και μιλησα με τον υπευθυνο και του ειπα οτι αμα εχει χαμηλη τιμη θα τον στηριξουμε σαν φορουμ

το πιο ωραιο ειναι οταν τον ειπα οτι ανεβασανε τις τιμες χωρις να εχει ψηφιστει η αυξηση στον φορο
η απαντηση του ηταν οτι μεχρι και τριτη βραδυ(τεταρτη βραδυ ψηφιστηκε το νομοσχεδιο) εδινε το αεριο με την παλια τιμη 83.9
τον πηρανε απο την εταιρια τηλεφωνο και του ειπανε οτι θα του ζητησουν αναδρομικα τον φορο για την τριτη και τρελαθηκε. Κ αναγκαστηκε την τεταρτη να βαλει την αυξηση γιατι την τριτη θα την πληρωνε απο την τσεπη του

ελλας το μεγαλειο σου αυτα δεν γινονται ουτε στην ουγκαντα με τους φυλαρχους
Ford Maverick 2.3 with vialle lpfi system
mik

Δημοσιευσεις: 79

Δημοσίευσηαπό dancerman » Τρί 13 Νοέμ, 2012 09:59

mosaicm έγραψε:θεσ/νικη σε αρκετους τσιμπησε 1-1.5 λεπτο ακομα οι αλητες (στους περισσοτερους επεσε ομως 1-1.5 λεπτο)

Και μου λες δε βγαζουν κερδος...
Στοιχεία Διόρθωση στοιχείων πρατηρίου

Κωδικός
5429

Αναφορά για κλειστό

Φωτογραφίες από μέλη
Εισαγωγή Φωτογραφίας
Διεύθυνση 24 ΧΛΜ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ (ΠΑΡΑΔΡΟΜΟΣ)
Επωνυμία ΚΑΙΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.
Υγραέριο 0,938

5595

Αναφορά για κλειστό

Φωτογραφίες από μέλη
Εισαγωγή Φωτογραφίας
Διεύθυνση ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ
Επωνυμία ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΩΝ Κ. ΚΑΪΣΗ
Υγραέριο 0,995
(το ειχε μαλιστα πριν λιγες μερες πανω απο 1€)

Ο ιδιος πουλαει με τετοια διαφορα..και μου λετε για περιθωριο κερδους

μπορουμ ε να ξεκινησουμε ενα ωραιο μπουκοταζ στο πρατηριο του κυριου αυτου που ειναι τοσο προκλητικος , κανενα καυσιμο απο αυτον και οποτε πηγαινετε εκει 3 ευρω ετσι μονο και μονο για να απασχολειτε τους υπαλληλους τους και να κοβονται συνεχως αποδειξεις.
dancerman

Δημοσιευσεις: 80

Δημοσίευσηαπό tasoshunter » Τρί 13 Νοέμ, 2012 10:34

mik έγραψε:οσοι ειναι απο ανατολικη θεσσαλονικη προτεινω να βαζουμε απο τον πιο φτηνο που ειναι στον παραδρομο προς χαλκιδικη

κερδος δεν θα εχουμε γιατι οτι κερδισουμε θα το καταναλωσουμε στο πηγαινε-ελα αλλα τουλαχιστον μπορει να καταφερουμε κατι ωστε να βαλουνε καποιοι μυαλο μεσα στην πολη
μια φορα πηγα και εβαλα και μιλησα με τον υπευθυνο και του ειπα οτι αμα εχει χαμηλη τιμη θα τον στηριξουμε σαν φορουμ

το πιο ωραιο ειναι οταν τον ειπα οτι ανεβασανε τις τιμες χωρις να εχει ψηφιστει η αυξηση στον φορο
η απαντηση του ηταν οτι μεχρι και τριτη βραδυ(τεταρτη βραδυ ψηφιστηκε το νομοσχεδιο) εδινε το αεριο με την παλια τιμη 83.9
τον πηρανε απο την εταιρια τηλεφωνο και του ειπανε οτι θα του ζητησουν αναδρομικα τον φορο για την τριτη και τρελαθηκε. Κ αναγκαστηκε την τεταρτη να βαλει την αυξηση γιατι την τριτη θα την πληρωνε απο την τσεπη του

φιλε μου συγνωμη δεν παρακολουθεις γενικα τι γινεται.
ο ιδιος που εχει αυτο το πρατηριο εχει και δυτικα πρατηριο μπορεις να το δεις στο προφιλ του. ανοιξε και δες ποσο πουλαει δυτικα ποσο ανατολικα.
αλλα ξερεις κατι? ανατολικα και προς χαλκιδικη ο δρομος τωρα το χειμωνα δεν εχει κινηση οποτε μειωνουμε την τιμη να παρουμε κανενα πελατη.
δυτικα που ειναι φουλ κοσμος αστο δεν βαριεσαι και με 1 ευρω το αεριο ερχονται........
Fiat Grande Punto - Elpigaz με Jlm 70000 +
tasoshunter

Δημοσιευσεις: 276

Δημοσίευσηαπό mik » Τρί 13 Νοέμ, 2012 13:42

tasoshunter έγραψε:
mik έγραψε:οσοι ειναι απο ανατολικη θεσσαλονικη προτεινω να βαζουμε απο τον πιο φτηνο που ειναι στον παραδρομο προς χαλκιδικη

φιλε μου συγνωμη δεν παρακολουθεις γενικα τι γινεται.
ο ιδιος που εχει αυτο το πρατηριο εχει και δυτικα πρατηριο μπορεις να το δεις στο προφιλ του. ανοιξε και δες ποσο πουλαει δυτικα ποσο ανατολικα.
αλλα ξερεις κατι? ανατολικα και προς χαλκιδικη ο δρομος τωρα το χειμωνα δεν εχει κινηση οποτε μειωνουμε την τιμη να παρουμε κανενα πελατη.
δυτικα που ειναι φουλ κοσμος αστο δεν βαριεσαι και με 1 ευρω το αεριο ερχονται........

τωρα το ειδα και καλα εκανες και ενημερωσες
την επομενη φορα που θα παω θα του το πω να δω αντιδραση
δεν ειχα μιλησει με το αφεντικο αλλα με τον υπευθυνο

το πρατηριο ευοσμου λεει οτι ειναι απο fgas το μειγμα δηλαδη του φαρμακη σωστα?
στο αλλο δεν αναφερει τιποτα(οταν ρωτησα ο υπευθυνος μου ειπε γαι ελπε)
αμα εχει αποδεδειγμενα παντως μειγμα απο φαρμακη θα βαζω απο εκει μιας και εχω ακουσει καλα λογια στο φορουμ για την ποιοτητα του καυσιμου

α και κατι που ειδα τωρα
αμα δεις ιδιοκτητες του πρατηριου το ενα λεει καισης κων/νος και το αλλο κοινωνια κληρονομων κ. καιση
ενδεχεται και να ειναι και διαφορετικα ατομα ιδιοκτητες συγγενεις μεταξυ τους(με διαφορετικη πολιτικη η κατι αλλο)
οταν θα ξαναβαλω θα ρωτησω
Ford Maverick 2.3 with vialle lpfi system
mik

Δημοσιευσεις: 79

Δημοσίευσηαπό christoi » Τρί 13 Νοέμ, 2012 14:21

Το μείγμα είναι ΕΚΟ (σύμφωνα με τον υπάλληλο, άντε βγάλε άκρη). Πάντως, σίγουρα δεν είναι fgas (ή το νοθεύουν τόσο πολύ που πέφτει η ποιότητα του fgas -αν υπάρχει και είναι καλή)
Opel Astra H 1.4 Romano με περισσότερα από 80.000km και λιγότερα από 100.
Άβαταρ μέλους
christoi

Δημοσιευσεις: 600

Δημοσίευσηαπό tasoshunter » Τρί 13 Νοέμ, 2012 15:20

mik έγραψε:τωρα το ειδα και καλα εκανες και ενημερωσες
την επομενη φορα που θα παω θα του το πω να δω αντιδραση
δεν ειχα μιλησει με το αφεντικο αλλα με τον υπευθυνο

το πρατηριο ευοσμου λεει οτι ειναι απο fgas το μειγμα δηλαδη του φαρμακη σωστα?
στο αλλο δεν αναφερει τιποτα(οταν ρωτησα ο υπευθυνος μου ειπε γαι ελπε)
αμα εχει αποδεδειγμενα παντως μειγμα απο φαρμακη θα βαζω απο εκει μιας και εχω ακουσει καλα λογια στο φορουμ για την ποιοτητα του καυσιμου

α και κατι που ειδα τωρα
αμα δεις ιδιοκτητες του πρατηριου το ενα λεει καισης κων/νος και το αλλο κοινωνια κληρονομων κ. καιση
ενδεχεται και να ειναι και διαφορετικα ατομα ιδιοκτητες συγγενεις μεταξυ τους(με διαφορετικη πολιτικη η κατι αλλο)
οταν θα ξαναβαλω θα ρωτησω

Φιλε μου ανοιξε το συνδεσμο να δεις αν ειναι του ιδιου!!!! Οκ πολυ καλα κανει και πουλαει εκει φθηνα στο αλλο ομως γιατι ακριβα?

http://gasprice.gr/main/spotter_profile ... otter=7491
Fiat Grande Punto - Elpigaz με Jlm 70000 +
tasoshunter

Δημοσιευσεις: 276

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 63 επισκέπτες