Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Τιμη υγραεριου,αισχροκερδια η οχι?

Δημοσίευσηαπό anastasis1 » Τρί 22 Μάιος, 2012 14:47

0,75 σημερα ΓΙΑΝΔΙΚΙΔΗΣ ΑΚΗΣ PETROIL στη Λαρισα πισω απο τον "STORISMENOS".
αντε να παραδειγματιζονται και οι υπολοιποι, μονο αν συγκρινει κανεις τιμες μπορει να αντιληφθει το μεγεθος της απατεωνιας.
λαμογια πρατηριουχοι της Αθηνας :twisted:
ενας απο εσας πουλαει σημερα με 0,84 σε ολοκληρη αθηνα και θα πρεπει να του χρωσταμε και ευγνωμοσυνη.
αρχιλοποδητες ολοι..
anastasis1

Δημοσιευσεις: 30

Δημοσίευσηαπό fokion » Τρί 22 Μάιος, 2012 14:57

ετσι απο περιεργεια τι μαρκα αεριο εχει ΕΚΟ ή Πετρογκαζ?????
ΚΙΑ SPORTAGE 1 - Σύστημα PLATINCA - 100.000 χλμ.
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσιευσεις: 2253

Re: Τιμη υγραεριου - Σεναρια

Δημοσίευσηαπό christoi » Τρί 22 Μάιος, 2012 15:17

Αναφέρομαι σε αυτούς που πάνε τα παιδιά στο σχολείο με το αμάξι ενώ είναι 10 τετράγωνα πιο πέρα.
Σε αυτούς που θα κάνουν και 10 λεπτά παραπάνω αν πάρουν το αστικό, αλλά μποτιλιαρίζουν το κέντρο.
Το να πηγαίνεις στην δουλειά σου ενώ μπορείς να το αφήσεις κάπου εκτός κέντρου και να συνεχίσεις με το αστικό (και αυτό εφόσον δεν υπάρχει δυνατότητα να μην χρησιμοποιηθεί καθόλου το αυτοκίνητο).
Αυτά είναι περιττά χιλιόμετρα και ΟΧΙ η ημερίσια με την οικογένεια.
Ίσως και να κάνω λάθος, καθώς έχω την δυνατότητα να επιλέγω ανάμεσα στα καύσιμα και τους καφέδες και όχι στους λογαριασμούς.
Opel Astra H 1.4 Romano με περισσότερα από 80.000km και λιγότερα από 100.
Άβαταρ μέλους
christoi

Δημοσιευσεις: 600

Δημοσίευσηαπό vaxalis » Τρί 22 Μάιος, 2012 15:47

anastasis1 έγραψε:0,75 σημερα ΓΙΑΝΔΙΚΙΔΗΣ ΑΚΗΣ PETROIL στη Λαρισα πισω απο τον "STORISMENOS".
αντε να παραδειγματιζονται και οι υπολοιποι, μονο αν συγκρινει κανεις τιμες μπορει να αντιληφθει το μεγεθος της απατεωνιας.
λαμογια πρατηριουχοι της Αθηνας :twisted:
ενας απο εσας πουλαει σημερα με 0,84 σε ολοκληρη αθηνα και θα πρεπει να του χρωσταμε και ευγνωμοσυνη.
αρχιλοποδητες ολοι..

ετσι σωστα τα λες ποιος σε ακουει ομως απο τους πρατηριουχους?ολα στο βωμο του κερδους.... :clap: :evil:
vaxalis

Δημοσιευσεις: 297

Δημοσίευσηαπό fokion » Τρί 22 Μάιος, 2012 16:07

Μπορει εγω να εχω λαθος... τελος παντων.

Το θεμα ειναι οτι η υγραεριοκινηση εξαπλωθηκε κι μπλεχτηκε πολυς κοσμος...
ο οποιος συνηθως δεν εχει καν ιδεα τι συστημα εχει ποσο δε να εμπλακει με φορουμ περι αυτου ωστε να ενημερωνεται...
του ειπε ο κολλητος του εβαλα υγραεριο ( που το το ειπε αλλος δικος του κολλητος ) και ααα τι ωραια που παει και ααααα τι λιγοτερα που πληρωνω και αααααα το εβαλα στον ταδε και τι ωραια που μου το εβαλε ( πως κρινει οταν δεν μπορει να ... πιασει κατσαβιδι δε ξερω αλλα παμε παρακατω) οπου βεβαια ο πιθανων εξισου ασχετος ή μαλλον χειρότερα, ημιμαθης εγκαταστατης του ψεκαζει και λιγη βενζινα ( σως για να γλυστραει :D ) ή του πουλησε συστημα τεχνολογίας πορσε για το βαλει σε αυτοκινητο που κανει λιγοτερα απο το συστημα...

και βεβαιως ανακαλυπτει το φορουμ οχι ΠΡΙΝ αλλα ΜΕΤΑ οταν ολα εχουν γινει μανταρα... αλλα τοτε ειναι πλεον αργα για δακρυα Στελλα... γιατι αν ολα πανε κατ' ευχην ( ή ΝΟΜΙΖΕΙ οτι πανε κατ ευχην) αυτον δεν προκειτε ΠΟΤΕ να τον δουμε εδω μεσα
γιατι ακομα ΔΕΝ εχουμε δει τα καλυτερα που ερχονται... βλεπεις οι περισσότεροι εχουμε ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ χλμ για να αρχισουν τα "ντεφια" με τους κινητηρες να ανοιγουν σαν τριανταφυλλο... ποσοι εχουμε περασει τα 50.000 χλμ???? χοντρικά θα χρειαστουν 3 χρονια....

ή η αλλη βερσιον οπου μπαινει ρωταει "εχω αυτο το αυτοκινητο τι συστημα να βαλω" χωρις ΚΑΝ να ψαξει - αναρωτιεμαι γιατι? για να παρει αλλος την ευθυνη της αποφασης??? δεν πρεπει ο ιδιος να διαβασει να ενημερωθει να σχηματισει γνωμη οποτε και να αποφασισει απο μονος του??? ο καθενας εξαλλου εχει τα δικα του μετρα και σταθμα...
κι αν δεν του πεις "αυτο" απλώς δεν ξαναπαταει...
δεν φταινε παντα τα παπαγαλακια.....

Σε αυτον λοιπον, του αρκει που πληρωνει λιγοτερα στο λιτρο - ετσι απλά.
γι αυτο και ΠΟΤΕ δε προκειτε να γινουμε καταναλωτες με πηγμη
γιατι δεν μας ενδιαφερει να γινουμε καταναλωτες απλά μας ενδιαφερει η παρτη μας ( ασχετα αν χανουμε, βλεπεις... δε το ξερουμε οποτε χαρουμενοι ειμαστε...) και τιποτα αλλο....

το εχω πει πολλές φορές και θα το επαναλλαβω
ΟΠΟΤΕ ( γιατι πλεον εχω αρχισει και βαριεμαι κι ολας να τσακωνομαι εχω αλλα πιο σοβαρα θεματα ) ρωταω τον βενζινα δυνατα γιατι στη Λαρισσα πχ εχει 0,75 τους βλεπεις ολους να με κοιτανε με το βλεμα που το λεω "της αγελαδας" ως UFO... ουτε ΕΝΑΣ μα ουτε ΕΝΑΣ δεν με εχει ρωτησει που στο διαολο το ξερω.....

κοιταει την πινακιδα της αμολυβδης, βλεπει 1,65 ας πουμε κοιταει την πινακιδα του γκαζιου βλεπει 0,89 κι ειναι ευχαριστημενος.... που να ξερει οτι η "σωστη" τιμη σημερα ειναι κατω απο 0,8.....
κι οτι αυτα τα 9 λεπτα στο γεμισμα των 40 ευρω ειναι πλακα πλακα 3,6 ευρω ή για να το κανω λιανα 1,226 δραχμες ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΓΕΜΙΣΜΑ ξανα λεω... μονο και μονο αυτη τη διαφορά να μαζευεις εβγαλες τα τελη κυκλοφωρίας οσο και να τα πανε...

Α! επεισης με κοιτανε ως "κακομοιρη - πεινασμενο" που ΔΕΝ γεμιζω αλλα βαζω 10 ευρω.... ( βοηθαει και το οχημα βλεπεις :D )
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσίευσηαπό christoi » Τρί 22 Μάιος, 2012 17:49

Καλύτερα λέγε κάτι του τύπου "Μα πως είναι δυνατό να είναι τόσο ακριβό εδώ; Γυρνούσα από <μέρος> χτες και γέμισα με <τιμή>!!"
Συνήθως, κάτι τέτοιο κάνω και ας μην καταφέρνω και τίποτα.
Για να μάθει ο άλλος για τις τιμές και τις καθ'όλα επικοδομητικές συζητήσεις μας, πρέπει να δει σήμα, αυτοκόλλητο ή κάτι τέτοιο, πάνω στο αμάξι. Να παραξενευθεί, να αναζητήσει, να κάνει κάτι τέλος πάντων!
Opel Astra H 1.4 Romano με περισσότερα από 80.000km και λιγότερα από 100.
Άβαταρ μέλους
christoi

Δημοσιευσεις: 600

Δημοσίευσηαπό stargazer » Τρί 22 Μάιος, 2012 19:05

Ρε παιδιά έλεος, με το να φέρω το παράδειγμα του καραβανά φίλου μου ήθελα να σας δείξω την αντίθεση ενός ανθρώπου που επισκευάσει και συντηρεί στροβιλοκινητήρες ,την πιο δύσκολη μορφή αεροπορικών κινητήρων , για 800/μήνα και ενός εγκαταστάτη που τα βγάζει με 10 ώρες υποδεέστερη δουλειά αυτά τα λεφτά. Μηχανικός ο ένας μηχανικός και ο άλλος... (δεν μιλάω ουτε για όλους τους εγκαταστάτες ούτε για όλους τους καραβανάδες)
Δείτε τις μετατροπές μου για οικονομία:
http://ecomodder.com/forum/em-fuel-log. ... cleid=6595
stargazer

Δημοσιευσεις: 121

Δημοσίευσηαπό xenofontas » Τρί 22 Μάιος, 2012 19:39

να σου κανω και μια αλλη ερωτηση...
οταν ενας υπαλληλος της αεροποριας (πενθημερο 8ωρο) παιρνει 800 ευρω,ποσα λεφτα πρεπει να βγαζει ενα μαγαζι (7ημερο,112ωρο με επενδυση γης και μηχανηματων περιπου 500.000 και ρισκο της αγορας)?? 1ον εάν δείς μαγαζί-εγκαταστάτη να δουλεύει 7ημερο ή 112ωρο όπως λες να μου τρυπήσεις την μύτη και 2ον η επένδυση που λές δεν θα είχε 500.000 ευρώ αλλά η τιμή της θα ήταν σε τούρκικές λίρες και σίγουρα θα την εκμεταλεύονταν κάποιος μεμέτης χωρίς τον υπάλληλο της αεροπορίας όπως λες. :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause: το λέω για τον φίλο panorano.
Τελευταία επεξεργασία από xenofontas και Τρί 22 Μάιος, 2012 19:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
xenofontas

Δημοσιευσεις: 48

Δημοσίευσηαπό stargazer » Τρί 22 Μάιος, 2012 19:45

xenofontas έγραψε:να σου κανω και μια αλλη ερωτηση...
οταν ενας υπαλληλος της αεροποριας (πενθημερο 8ωρο) παιρνει 800 ευρω,ποσα λεφτα πρεπει να βγαζει ενα μαγαζι (7ημερο,112ωρο με επενδυση γης και μηχανηματων περιπου 500.000 και ρισκο της αγορας)?? 1ον εάν δείς μαγαζί-εγκαταστάτη να δουλεύει 7ημερο ή 112ωρο όπως λες να μου τρυπήσεις την μύτη και 2ον η επένδυση που λές δεν θα είχε 500.000 ευρώ αλλά η τιμή της θα ήταν σε τούρκικές λίρες και σίγουρα θα την εκμεταλεύονταν κάποιος μεμέτης χωρίς τον υπάλληλο της αεροπορίας όπως λες. :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause:

Ο ιδιοκτήτης απο 3000 ευρό και πάνω τουλάχιστον αλλά δεν πιστεύω ότι τώρα θα βγάζει πάνω από 1000 δυστυχώς εγώ με επένδυση κοντά στα 350K βγάζω 500ε στις καλές μέρες αλλά τα τρώει το αέριο κ τα ενοίκια για αυτό είμαι φουντομένος... κ μη χειρότερα ευχομαι
Δείτε τις μετατροπές μου για οικονομία:
http://ecomodder.com/forum/em-fuel-log. ... cleid=6595
stargazer

Δημοσιευσεις: 121

Δημοσίευσηαπό fokion » Τρί 22 Μάιος, 2012 20:47

Γερακας και Πανικιδης επεσαν στο 0,87κατι....
Άβαταρ μέλους
fokion

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 70 επισκέπτες