hlias έγραψε:SEATIBIZA05 έγραψε:hlias έγραψε:SEATIBIZA05 έγραψε:harmim έγραψε:
Εγω λεω να σου δωσουμε και 500 ευρω για να μας κανεις την τιμη να βαλεις υγραεριο...
Εσυ καλα θα κανεις να μην ειρωνευεσαι και να κοιταξεις την πραγματικοτητα καταματα.Αντε ολοι μεγαλοπιαστηκαμε και εχουμε τα 500αρικα σαν πασατεμπο...Σε λιγο καιρο που θα βαρας μυγες ελα να μου πεις εμενα για την αξια του 500αρικου.Και οσο αφορα εμενα σε πληροφορω οτι ημουν ετοιμος να βαλω συστημα της Europegas με 1300 ευρω αλλα η ολη κατασταση με απετρεψε...Και για του λογου το αληθες δες τα προηγουμενα ποστ μου για να μην λες οτι τα λεω εκ των υστερων...
Η πραγματικοτητα λεει πως 1300 ευρω για ενα συστημα europegas ειναι παρα πολλα χρηματα και ας με διαψευσει το forum. Εγω το εχω δει και με 800 και 900 ευρω, αρα τωρα καταλαβαινω την οργη σου απενενατι σε εγκαταστατες που αισχρκερδουν απεναντι στον καταναλωτη.
Υ.Γ Το δικο μας συνεργειο ειναι νομιμο και ζουμε μονο απο αυτο, αλλα οπως εσεις εχετε το δικαιωμα να γραφετε και δυσφημητε κρυμενοι πισω απο ενα nickname σε αυτο το forum , εχουμε και εμεις το δικαιωμα να λεμε την δικια μας γνωμη και να προσπαθησουμε να διαφιλαξουμε τις περιουσιες σας μακρια απο παρανομους εγκατατσατες και μαιμου συστηματα που μονο κακο κανουν στα αυτοκινητα σας και στον κλαδο της υγραεριοκινησης. Δεν ειναι θεμα λοιπον ειρωνιας αλλα επαφης με την πραγματικοτητα.
Μακαρι να αγοραζα με 300 και να σου πουλουσα με 500 η 600 δεν ειναι ομως ετσι δυστυχως.
Δηλαδη φιλε μου επιμενεις στο γεγονος οτι σων και καλα πρεπει να βγαλεις ενα κερδος της ταξεως του 100% απο την τιμη αγορας σου.
Ο κλασικος , ο.......νεοελληνας !!!
Δεν εχετε παρει χαμπαρι τι γινεται γυρω σας !!

100% Κερδος θα υπηρχε μονο αν δεν υπηρχε φορολογια ρευματα ενοικια ικα τεβε μισθοι υπαλληλων αναλωσιμα κτλ κτλ κτλ, Μην τα εχετε ετσι στο μυαλο σας ρε παιδια. μιλαμε για 2 ημερες δουλεια καπως θα πρεπει να βγουν και τα εξοδα. Προφανώς και δεν θέλετε να καταλάβετε πως λειτουργει μια νόμιμη επιχείρηση.
Ετσι απλα ενημερωτικα σου λεω για να ξερεις οτι ειμαι λογιστης.
Αρα ξερω παρα πολυ καλα πως λειτουρεγει μια νομιμη επιχειρηση.
Εγω δεν ασχολουμαι μονο με το δικο μου μαγαζι μονο οπως κανεις εσυ αλλα με πολλα και διαφορετικου τυπου μαγαζια και επιχειρησεις.
Ολα λειτουργουν με ενα περιθωριο κερδους 30-40 % (αναλογα με το τυπο της επιχειρησης και την περιοχη στην οποια βρισκεται ).ΟΛΕΣ αυτες οι νομιμες εοπιχειρησεις πληρωνουν ικα,τεβε,ενοικια,μισθους κλπ κλπ.
Δεν εισαι ο μονος ξερεις.
Απλα πολλοι απο αυτους εχουν ριξει ακομα περισσοτερο το περιθωριο κερδους τους αφου καταλαβαινουν τις δυσκολιες στην αγορα και επειδη φυσικα θελουν να συνεχισουν να μπαινουν στα μαγαζια τους και νεοι - οσοι μπορουν να ειναι αυτοι - πελατες.
Αρα μην μου λες εμενα οτι δεν θελω να καταλαβω πως λειτουργει μια νομιμη επιχειρηση .
Μαλλον εσεις δεν θελετε να μεταβαλλεται τα δικα σας στανταρ και κεκτημενα !
Αν διαβαζες καλυτερα αυτα που εγραψα θα προσεχες οτι εγραψα πως "ολα λειτουργουν με ενα περιθωριο κερδους 30-40 %
(αναλογα με το τυπο της επιχειρησης και την περιοχη στην οποια βρισκεται )" .Δεν μιλησα συγκεκριμενα ουτε για παροχη υπηρεσιων ουτε για το εμπορικο καταστημα που πουλαει παπουτσια στο κεντρο της πολης.
Σε λιγο καιρο αν συνεχισεις ετσι ξερεις τι θα λεμε ;
Αν εισαι κι ενας μετριος εγκαταστατης θα γνωριζεις οτι οι καιροι εχουν αλλαξει.Κι αν εγω βρω το ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ κιτ υγραεριου σε εσενα με 1100€ για παραδειγμα και σε ενα αλλο συνεργειο με 900 € θα παω στον αλλον ξερεις !
Τον νομο της προσφορας και της ζητησης τον εχεις ακουστα ;;!!
Αληθεια εισαι εγκαταστατης ;;[/quote]
εισαι πολυ μεγαλος λογισταρας τελικα.
ολα μου τα εξοδα στο μαγαζι ειναι 1000 euro τον μηνα, κατ εσενα με 40% κερδος πρεπει να βγαζω τον μηνα 400 euro, καλα δεν εκανα τις πραξεις ?
μηπως τωρα καταλαβες ποσο βλακας εισαι ή χρειαζεσε και αλλη αποδειξη ?
κυριε λογιστη ?[/quote]
Δηλαδη ΟΛΑ σου τα εξοδα σε ενα μηνα για το μαγαζι σου ειναι ΜΟΝΟ 1000 €.
Συμπεριλαμβανεις ενοικια , ρευμα , νερο , τηλεφωνο , ΙΚΑ , τεβε , τσμεδε , εφορια , χαρατσι , μισθοδοσια υπαλληλων , ΦΜΥ , αγορες α' υλων , αναλωσιμα , προμηθευτες κλπ κλπ...... ???????
Πως τα καταφερνεις ? Εσυ τελικα πρεπει να εισαι ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΛΕΝΤΟ και ΜΑΣΤΟΡΑΣ . Πρεπει να παρεις κατι αναλογο με το νομπελ οικονομιας - κι αν δεν υπαρχει κατι τετοιο εως τωρα , να το ιδρυσουμε μονο και μονο για εσενα.
Πραγματικα η περιπτωση σου ειναι ΜΟΝΑΔΙΚΗ , ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ και πρεπει να εχεις ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ !!!
Κατι ελεγες για το " βλακας "αλλα μηπως τωρα καταλαβαινεις οτι μπερδεψες τα προσωπα και αναφερεσαι για τον εαυτο σου ετσι ???