hlias έγραψε:οχι απλα ζημια δεν μου κανεις, αλλα μου δινεις μεγαλο οφελος γιατι εισαι το το παραδειγμα προς αποφυγη για τους αλλους, με πιανεις φανταζομαι ετσι? τωρα για το μεροκαματο μου ποιο ειναι το προβλημα σου εξηγησε μου στο αν ειναι 10-100-1000-10000 στο οτι δεν τα αξιζω, τα κλεβω βαλε και οποιους αλλους λογους θελεις ή στο οτι δεν μπορεις να τα βγαλεις εσυ?
οταν σου λεγαμε πονηριδη για βουλγαριες-σκοποια κτλ εσυ σφυριζες αδιαφορα, τοσο σου εκοβε και τοσο σου κοβει ακομα, κατσε να δεις και την συνεχεια στην λογικη σου, εχει δρομο ακομα.
Δεν παιζεσε φιλε,για το μεροκαματο σου εγω τι προβλημα να εχω,εσυ το εχεις το προβλημα,εγω παλια ειχα πει οτι συμφωνα με την δικη μου λογικη μεχρι 150 ευρω τα δινω για τον εγκαταστατη,εσυ το τι ζητας εσυ ξερεις ποσο την εκτιμας την δουλεια σου και ποσο νομιζεις οτι αξιζει,ζητα οσα θελεις λοιπον,ο πελατης κρινει και πρατει αναλογα!
Τωρα εσυ αν ζητας ακομη οσα ζητουσες την εποχη των παχιων αγαλαδων και σφυριζεις αδιαφορα για το τι παιζει στην αγορα σημερα παλι δικο σου θεμα ειναι !
Και κατσε να δεις εσυ τις συνεπειες της δικης σου πονηρης λογικης,ασε που πιστευω οτι την εχεις δει και την εχεις ακουσει για τα καλα?
Το σιγουρο παντος ειναι οτι ουτε μια μυγα δεν πρεπει να εχεις στο μαγαζι!
Το ξαναλεω ,ζητα οσα θελεις εμενα δεν μου πεφτει λογος αλλα και΄σενα δεν σου πεφτει λογος για το ποσο εκτιμαω εγω σαν πελατης οτι αξιζει η εχω να δοσω!