Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Εκδόσεις BRC Plug N Drive

Πόσο συμφέρει τελικά; Κόστος εγκατάστασης; Αναμονές για εγκατάσταση; Αυτονομία;

Εκδόσεις BRC Plug N Drive

Δημοσίευσηαπό tkgas » Τρί 19 Ιουν, 2012 18:39

Καλησπέρα.

Πρόσφατα (εδώ και 7000 χλμ -- από αρχές Μαϊου) έχω εγκαταστήσει στο Suzuki Swift (μοντέλο 2008, 1300 κυβικά) το Plug N' Drive της BRC.
Κοιτάζοντας όμως φωτογραφίες είδα ότι το συγκεκριμένο κίτ έρχεται με το λογότυπο της BRC (Plug N Drive) πάνω στον επεξεργαστή (σε εμένα απλά λέει Fly SF) και στο αρχικό φίλτρο (ομοίως σε μένα λέει Fly SF).

Επίσης, τα χρώματα στην μπεκιέρα μου είναι μπλέ, ενώ στις φωτογραφίες είναι κόκκινα ή πορτοκαλί.

Είναι αυτά φυσιολογικά για ένα κιτ BRC Plug N Drive;
Τελευταία επεξεργασία από tkgas και Τετ 20 Ιουν, 2012 17:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
tkgas

Δημοσιευσεις: 33

Re: Εκδόσεις BRC Plug N Drive

Δημοσίευσηαπό villasg » Τρί 19 Ιουν, 2012 20:07

H βασικη διαφορα απο οτι ξερω ειναι οτι ο "plug and drive" εχει μεταλικο εγκεφαλο σε σχεση με το sequent 24 που εχει πλαστικο και μαυρο .
Επισης το "plug and drive" εχει και MAP SENSOR
Τα χρωματα στα μπεκ μπορει να αλλαζουν αναλογα με το μεγεθος τους

PLUG AND DRIVE

Εικόνα

SEQUENT 24

Εικόνα
ΕικόναHyundai i30 1400cc BRC SEQUENT PLUG & DRIVE by LPGas
Άβαταρ μέλους
villasg

Δημοσιευσεις: 249

Δημοσίευσηαπό villasg » Τρί 19 Ιουν, 2012 20:11

UPDATE απο οτι βλεπω στο νετ Fly SF ειναι ο εγκεφαλος του plug and drive , δες και την προηγουμενη και επομενη φωτο

Εικόνα
http://www.autogasshop-erdgasshop.de/Au ... t-P-D.html
ΕικόναHyundai i30 1400cc BRC SEQUENT PLUG & DRIVE by LPGas
Άβαταρ μέλους
villasg

Δημοσιευσεις: 249

Δημοσίευσηαπό tkgas » Τρί 19 Ιουν, 2012 20:30

Και εγώ, κάτι τέτοιες φώτο έχω δει. Ο δικός μου εγκέφαλος (Fly SF και αυτός) δεν εχει το λογότυπο.
Δες λίγο την παρακάτω φώτο:
Συνημμένα
proc.jpg
proc.jpg (95.09 KiB) 11227 προβολές
tkgas

Δημοσίευσηαπό tkgas » Τρί 19 Ιουν, 2012 23:26

Ο Fly SF είναι επεξεργαστής/εγκέφαλος που παράγεται αποκλειστικά από την BRC ή παράγεται γενικά και η BRC τον χρησιμοποιεί;
tkgas

Δημοσίευσηαπό tkgas » Τετ 20 Ιουν, 2012 13:07

Για τα χρώματα των μπεκ, κατάλαβα τι ισχύει διαβάζοντας εδώ: http://www.lpgforum.gr/viewtopic.php?f=10&t=890&p=13414&hilit=%CE%BC%CF%80%CE%BB%CE%B5+brc&sid=20080f67246ff50eac39e43c857815fc&sid=20080f67246ff50eac39e43c857815fc#p13414

Ακόμη, δεν κατάλαβα τι γίνεται με τον επεξεργαστή.
tkgas

Δημοσίευσηαπό LPGas » Τετ 20 Ιουν, 2012 15:57

Fly SF είναι η κατηγορία των sequential εγκέφαλων της M.T.M srl (brand name BRC)
Plug and Drive είναι η εμπορική ονομασία ολόκληρου του συστήματος της BRC.
Πλέον ο εγκέφαλος που συνοδεύει το σύστημα plug and drive είναι μικρότερος σε μέγεθος, πλαστικός στο μπροστινό μέρος, μεταλλικός στο πίσω και είναι και μονοφισος. Συνεχίζει φυσικά να συνδέεται με την OBD του αυτοκινήτου.
LPGas - BRC Gas Service
210-4100025
lpgas.gr
υγραεριοκινηση
Άβαταρ μέλους
LPGas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 1281

Δημοσίευσηαπό tkgas » Τετ 20 Ιουν, 2012 16:40

LPGas έγραψε:Fly SF είναι η κατηγορία των sequential εγκέφαλων της M.T.M srl (brand name BRC)
Plug and Drive είναι η εμπορική ονομασία ολόκληρου του συστήματος της BRC.
Πλέον ο εγκέφαλος που συνοδεύει το σύστημα plug and drive είναι μικρότερος σε μέγεθος, πλαστικός στο μπροστινό μέρος, μεταλλικός στο πίσω και είναι και μονοφισος. Συνεχίζει φυσικά να συνδέεται με την OBD του αυτοκινήτου.

Νομίζω ότι κατάλαβα. Λίγα ακόμη:
1) Είναι φυσιολογικό οι εγκέφαλοι να πωλούνται χωρίς την επωνυμία BRC Plug and Drive αλλά μόνο με την επωνυμία Fly SF;
2) Μήπως κάτι τέτοιο συμβαίνει όταν τα εξαρτήματα αγοράζονται ξεχωριστά και όχι ως κιτ;
3) Όταν λες "Πλέον", σε πόσο χρονικό διάστημα αναφέρεσαι;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

p.s.
Είναι μεγάλο μπέρδεμα τελικά, να βρούμε τι ακριβώς έχουμε στο αυτοκίνητό μας. Τόσες φωτογραφίες για το ίδιο kit, με εξαρτήματα που αλλάζουν (λογικό είναι) χωρίς όμως να αντικατοπτρίζεται η χρονική σειρά με κάποιον τρόπο.
tkgas

Δημοσίευσηαπό gakost » Τετ 20 Ιουν, 2012 17:18

Σημαντικό είναι να πήρες βιβλίο οδηγιών και εγγύησης του συστήματος και να πήρες παραστατικό που να αναφέρει αναλυτικά τι αγόρασες και μπήκε στο αμάξι σου.
gakost

Δημοσιευσεις: 1038

Δημοσίευσηαπό tkgas » Τετ 20 Ιουν, 2012 17:34

gakost έγραψε:Σημαντικό είναι να πήρες βιβλίο οδηγιών και εγγύησης του συστήματος και να πήρες παραστατικό που να αναφέρει αναλυτικά τι αγόρασες και μπήκε στο αμάξι σου.

Μάλλον παρεξηγήθηκα (ισως να φταίει και ο τίτλος του thread). Δεν τίθεται θέμα παραπλάνησης αγοράς. Αυτό που δηλωθηκε στα χαρτιά αυτό έχω.

Απλά δεν μπορώ να καταλάβω, τι ακριβώς γίνεται στην αγορά του υγραερίου.
Πως είναι δυνατόν ένα σύστημα με μια σταθερή ονομασία (απουσία versioning) να έχει τόσες διαφορετικές εμφανίσεις;
Αν πάλι είναι διαφορετικές εκδόσεις, φαντάζομαι ότι θα έπρεπε με κάποιο τρόπο να αναφέρεται κάπου η έκδοση.

Ισως να τα βλέπω από την σκοπιά των υπολογιστών (ο τομέας μου), όπου έχουμε ονόματα και εκδόσεις για κάθε τι διαφορετικό. Αν πάλι πρόκειται για το ίδιο πράγμα, αλλά για πώληση σε κατασκευαστές, έχουμε τα OEM, Bulk κ.τ.λ.

Λεπτομέρεια: Έχω το σύστημα εγκατεστημένο εδώ και 7000 χιλιόμετρα (όπως έχω ήδη αναφέρει) για ενάμιση μήνα, με μεγάλο φόρτο κίνησης, είμαι υπερ-ικανοποιημένος, δεν είχα/έχω κανένα πρόβλημα και ο εγκαταστάτης μου φαίνεται (από τις ελάχιστες γνώσεις που έχω) να έχει κάνει πολύ καλή δουλειά.

p.s.
Ισως κάποιος διαχειριστής να αλλάξει την λέξη "Γνησιότητα" στον τίτλο με "Εκδόσεις". Ευχαριστώ
tkgas

Επόμενο

Επιστροφή στο Γενική συζήτηση για το LPG

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google [Bot] και 25 επισκέπτες