gakost έγραψε:Σημαντικό είναι να πήρες βιβλίο οδηγιών και εγγύησης του συστήματος και να πήρες παραστατικό που να αναφέρει αναλυτικά τι αγόρασες και μπήκε στο αμάξι σου.
Μάλλον παρεξηγήθηκα (ισως να φταίει και ο τίτλος του thread). Δεν τίθεται θέμα παραπλάνησης αγοράς. Αυτό που δηλωθηκε στα χαρτιά αυτό έχω.
Απλά δεν μπορώ να καταλάβω, τι ακριβώς γίνεται στην αγορά του υγραερίου.
Πως είναι δυνατόν ένα σύστημα με μια σταθερή ονομασία (απουσία versioning) να έχει τόσες διαφορετικές εμφανίσεις;
Αν πάλι είναι διαφορετικές εκδόσεις, φαντάζομαι ότι θα έπρεπε με κάποιο τρόπο να αναφέρεται κάπου η έκδοση.
Ισως να τα βλέπω από την σκοπιά των υπολογιστών (ο τομέας μου), όπου έχουμε ονόματα και εκδόσεις για κάθε τι διαφορετικό. Αν πάλι πρόκειται για το ίδιο πράγμα, αλλά για πώληση σε κατασκευαστές, έχουμε τα OEM, Bulk κ.τ.λ.
Λεπτομέρεια: Έχω το σύστημα εγκατεστημένο εδώ και 7000 χιλιόμετρα (όπως έχω ήδη αναφέρει) για ενάμιση μήνα, με μεγάλο φόρτο κίνησης, είμαι υπερ-ικανοποιημένος, δεν είχα/έχω κανένα πρόβλημα και ο εγκαταστάτης μου φαίνεται (από τις ελάχιστες γνώσεις που έχω) να έχει κάνει πολύ καλή δουλειά.
p.s.
Ισως κάποιος διαχειριστής να αλλάξει την λέξη "Γνησιότητα" στον τίτλο με "Εκδόσεις". Ευχαριστώ