Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Εγκατάσταση υγραερίου σε Scoda Octavia 1.4 tsi στη Θεσσαλονί

Re: Εγκατάσταση υγραερίου σε Scoda Octavia 1.4 tsi στη Θεσσα

Δημοσίευσηαπό NIKOSP » Τετ 12 Ιουν, 2019 15:35

Το ΚΤΕΟ της εγκατάστασης είναι για μια φορά. Θα ξαναπεράσεις ΚΤΕΟ εγκατάστασης όταν (αν) αλλάξεις σύστημα ή όταν αλλάξεις την δεξαμενή σε 10 χρόνια από την ημερομηνία παραγωγής της. Θα συνεχίσεις κανονικά να περνάς το περιοδικό ΚΤΕΟ στην ημερομηνία που το περνούσες και με το κόστος που έδινες μέχρι τώρα.
Εξακολουθώ να αναρωτιέμαι ποιος σου είπε τέτοιες ανακρίβειες.

georget έγραψε:Το κτεο μετά την εγκατάσταση του υγραερίου είναι + 80€ .Μετά ανά δύο χρόνια δεν ξέρω πόσο διαφοροποιείται η τιμή του κτέο εάν έχεις και υγραέριο τοποθετημένο.Π.Χ σκέτο το όχημα με το βενζινοκινητήρα είναι 45 με 50 €.Επίσης κάθε χρ'ονο ή ανά 15.000 ΧΛΜ ,όποιο δηλαδή έρθει πρώτο οι εγκαταστάτες υγραερίου λένε 40€ για το service του συστήματος υγραερίου αλλάζοντας κάποια φίλτρα και έλεγχος.Άρα μέσα στο χρόνο προκύπτει σίγουρα κανά 60 με 70 ευρώ. Για εγκατάσταση συστήματος φυσικού αερίου τι γνώμες έχετε;
Fiat Bravo 1.2SX Lovato easy Fast, με ψεκασμούς βενζίνης στο φορτίο.
30.000+ χλμ 113.000+ συνολικά
NIKOSP
 
Δημοσιευσεις: 78
Εγγραφή: Κυρ 19 Ιουν, 2016 14:20

Re: Εγκατάσταση υγραερίου σε Scoda Octavia 1.4 tsi στη Θεσσα

Δημοσίευσηαπό georget » Τρί 25 Ιουν, 2019 13:39

Αυτος που έχει ψευδώνυμο erimitis με προσβαλε και μου ειπε <<Αδελφέ πιες καμια μπυριτσα και μην ασχολείσαι με το θέμα και συνέχισε να βαζεις βενζινούλα>>.
Για αυτο και εγώ το κλείνω το θέμα και δεν ξανασχολούμαι.Μπηκα εδώ να ρωτησω καποια πραγματα για να μου πει περισσοτερο καποιος, που εχει προσωπική εμπειρεία , 5 πράγματα και να παρουσιαστουν κριτικες συνεργειων εγκαταστασης παρά τους εγκαταστατες και τους πωλητες συστημάτων γιατί εγκαταστάτες ρωτησα και από κοντα και σιγουρα ο καθενας προωθεί το συστημα και τη δουλεια του και δε σου λεει κανεις τις παρενεργειες των συστηματων και το αν κανει καλη ή οχι δουλεια στην εγκατάσταση.
Ευχαριστω πολυ σε οσους απαντησαν στην ανάρτηση .
georget
 
Δημοσιευσεις: 9
Εγγραφή: Τετ 29 Μάιος, 2019 12:51

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Skoda

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 16 επισκέπτες