kostas91 έγραψε:goloum έγραψε:kostas91 έγραψε:goloum έγραψε:kostas91 έγραψε:[quote="labros"]Έχω βάλει σε accent του 2002. 109000 με υγραέριο και 324000 σύνολο.
σου εβγαλε ζημιες καθολου????
Εγω εβαλα accent τετοιο που λες φετος εκει στο Μαιο εχω κανει λιγα χλμ. Καλα ειναι τωρα για ζημιες δεν μπορω να σου πω κατι λογο λιγων χλμ. Παντως το αμαξι παει μια χαρα δεν το μετανιωνω
Στάλθηκε από το Lenovo A536 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ωραιος!ποια εταιρια εβαλες?
Εβαλα brc sec32 ston lpgas. Το εψαξα αρκετα εδω πρωτα και κατελιξα εκει αφου γυρησα 2 με 3ης εγκαταστατες για brc. Αν θες τπτ αλλο ρωτα παντος στη θεση σου θα περναγα να ρωτησω και εκει
βρηκα ενα συνεργειο στανταρακι AGN στην καλλιθεα....
αυτο που εβαλες τι διαφορα εχει με το brc alba?[/quote] Κωστη σε δυο εγκαταστατες που ηχα ρωτησει (lpgas και τον αντιπροσοπο brc στο περιστερι) μου προτιναν και οι δυο να βαλω brc sec32.
Tωρα τους ρωτησα αν ειναι να δωσω κατι παραπανω να βαλω το plug and drive brc αλλα μου παν οτι για το αμαξι μας δεν κερδιζουμε κατι αφου το plug n drive ειναι για αλλους κινιτηρες αλλης τεχνολογιας.
Επισης υπαρχει ενα πιο φθινο απ αυτα τα 2 brc που εχει βγαλει η εταιρια για να χτυπισει τα φθηνα συστιματα που δεν εχει beck τυπου βενζινης που αυτο δε στο προτινω...επισις δε θυμαμαι πως το λενε και αν ειναι ακομα και το alba που σου προτιναν.
Τωρα αυτο το συστιμα brc που σου πε brc alba που λες δεν το χω ξανακουσει. Στην ερευνα μου ηχα βρει το plug and drive kai to sec32 οποτε δεν μπορω να σου πω τις διαφορες τυχων η ομοιοτιτες...οποτε αν ξερει καποιος ας σου πει η ρωτα κανα 2 εγκαταστατες να σου πουνε.
Πες μας και μας μετα εδω να ξερουμε