Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Υγραέριο σε Hyundai accent 07(αξιοπιστο?ανθεκτικο?)

Re: υγραεριο σε hyundai accent 07(αξιοπιστο?ανθεκτικο?)

Δημοσίευσηαπό kostas91 » Τρί 14 Νοέμ, 2017 18:54

tasostsal έγραψε:Kostas91 στην Καλλιθεα στον AGN-Autogas ρωτησες πανω στη Θησεως ?

μου ειπε ενας γνωστος να παω εκει και εψαξα και εδω
σε αυτον θα παω!!! μονο καλα σχολια εχω ακουσει για εκει...
σιγουρα brc θα βαλω,αλλα ποια σειρα της brc να βαλω????
kostas91

Δημοσιευσεις: 10

Δημοσίευσηαπό kostas91 » Τρί 14 Νοέμ, 2017 18:57

goloum έγραψε:
kostas91 έγραψε:
goloum έγραψε:
kostas91 έγραψε:
labros έγραψε:Έχω βάλει σε accent του 2002. 109000 με υγραέριο και 324000 σύνολο.

σου εβγαλε ζημιες καθολου????
Εγω εβαλα accent τετοιο που λες φετος εκει στο Μαιο εχω κανει λιγα χλμ. Καλα ειναι τωρα για ζημιες δεν μπορω να σου πω κατι λογο λιγων χλμ. Παντως το αμαξι παει μια χαρα δεν το μετανιωνω

Στάλθηκε από το Lenovo A536 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

ωραιος!ποια εταιρια εβαλες?
Εβαλα brc sec32 ston lpgas. Το εψαξα αρκετα εδω πρωτα και κατελιξα εκει αφου γυρησα 2 με 3ης εγκαταστατες για brc. Αν θες τπτ αλλο ρωτα παντος στη θεση σου θα περναγα να ρωτησω και εκει

βρηκα ενα συνεργειο στανταρακι AGN στην καλλιθεα....
αυτο που εβαλες τι διαφορα εχει με το brc alba?
kostas91

Re: Υγραέριο σε Hyundai accent 07(αξιοπιστο?ανθεκτικο?)

Δημοσίευσηαπό tripas » Τετ 15 Νοέμ, 2017 00:48

Το BRC sec 32 εχει μπεκ τυπου βενζινας και OBDII συνδεση
Citroen C4 sedan 1.6 TU5JP4-NFU 2008 , BRC P&D MY10 + LPG7
Άβαταρ μέλους
tripas

Δημοσιευσεις: 605

Δημοσίευσηαπό tasostsal » Τετ 15 Νοέμ, 2017 09:05

kostas91 έκανα τοποθέτηση BRC Sequent 32 στον AGN-Autogas πριν 2 μήνες και αυτή τη στιγμή έχω κάνει 4000 χλμ απροβληματιστα. Ειναι πολυ νωρις ακομα για να εχω αποψη αλλα μεχρι στιγμης ολα τελεια . Το αυτοκινητο λειτουργει απροβληματιστα χωρις καμια διαφορα σε σχεση με βενζινη . Πιστευω πως για το αυτοκινητο σου το Sequent 32 ειναι οτι πρεπει δε χρειαζεσαι κατι αλλο .
Mazda 3 Sedan 1.6 μοντ. 2008
BRC Sequent 32
tasostsal

Δημοσιευσεις: 53

Δημοσίευσηαπό goloum » Τετ 15 Νοέμ, 2017 11:41

kostas91 έγραψε:
goloum έγραψε:
kostas91 έγραψε:
goloum έγραψε:
kostas91 έγραψε:[quote="labros"]Έχω βάλει σε accent του 2002. 109000 με υγραέριο και 324000 σύνολο.

Εγω εβαλα accent τετοιο που λες φετος εκει στο Μαιο εχω κανει λιγα χλμ. Καλα ειναι τωρα για ζημιες δεν μπορω να σου πω κατι λογο λιγων χλμ. Παντως το αμαξι παει μια χαρα δεν το μετανιωνω

Εβαλα brc sec32 ston lpgas. Το εψαξα αρκετα εδω πρωτα και κατελιξα εκει αφου γυρησα 2 με 3ης εγκαταστατες για brc. Αν θες τπτ αλλο ρωτα παντος στη θεση σου θα περναγα να ρωτησω και εκει

αυτο που εβαλες τι διαφορα εχει με το brc alba?[/quote] Κωστη σε δυο εγκαταστατες που ηχα ρωτησει (lpgas και τον αντιπροσοπο brc στο περιστερι) μου προτιναν και οι δυο να βαλω brc sec32.
Tωρα τους ρωτησα αν ειναι να δωσω κατι παραπανω να βαλω το plug and drive brc αλλα μου παν οτι για το αμαξι μας δεν κερδιζουμε κατι αφου το plug n drive ειναι για αλλους κινιτηρες αλλης τεχνολογιας.
Επισης υπαρχει ενα πιο φθινο απ αυτα τα 2 brc που εχει βγαλει η εταιρια για να χτυπισει τα φθηνα συστιματα που δεν εχει beck τυπου βενζινης που αυτο δε στο προτινω...επισις δε θυμαμαι πως το λενε και αν ειναι ακομα και το alba που σου προτιναν.
Τωρα αυτο το συστιμα brc που σου πε brc alba που λες δεν το χω ξανακουσει. Στην ερευνα μου ηχα βρει το plug and drive kai to sec32 οποτε δεν μπορω να σου πω τις διαφορες τυχων η ομοιοτιτες...οποτε αν ξερει καποιος ας σου πει η ρωτα κανα 2 εγκαταστατες να σου πουνε.
Πες μας και μας μετα εδω να ξερουμε

goloum

Δημοσιευσεις: 17

Δημοσίευσηαπό goloum » Τετ 15 Νοέμ, 2017 12:06

kostas91 έγραψε:
goloum έγραψε:
kostas91 έγραψε:
goloum έγραψε:
kostas91 έγραψε:[quote="labros"]Έχω βάλει σε accent του 2002. 109000 με υγραέριο και 324000 σύνολο.

αυτο που εβαλες τι διαφορα εχει με το brc alba?[/quote]Σε μια μικρη ερευνα στο ιντερνετ που εκανα τωρα το alba ειναι το πιο φθινο απ τα αδελφια του sec32,και plug n drive aρα μαλων ειναι αυτο που δεν εχει beck τιπου βενζινης...και ισως και καμια αλλη διαφορα που μου διαφευγει.
Τωρα ψαξ το και διαλεξε ειναι και θεμα οικονομικο παντα

goloum

Δημοσιευσεις: 17

Δημοσίευσηαπό kostas91 » Τετ 15 Νοέμ, 2017 16:12

goloum έγραψε:
kostas91 έγραψε:
goloum έγραψε:
kostas91 έγραψε:
labros έγραψε:Έχω βάλει σε accent του 2002. 109000 με υγραέριο και 324000 σύνολο.

πέρασα από εκεί και μου εδώσε να καταλάβω ότι το plug&drive my10 είναι το καλύτερο γιατί συνδέεται με τον εγκέφαλο του αυτοκινήτου
kostas91

Δημοσίευσηαπό vdgle » Πέμ 16 Νοέμ, 2017 11:11

Μια χαρά θα είσαι.
Είχα το ίδιο αυτοκίνητο με πνεύμονα tamona και πέρασα τα 80000 χλμ ( στο συνολο 130000) χωρίς να μου κάνει ούτε τσικ.
Αν του βάλεις και brc ακόμα καλύτερα.
Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο έχει αυτορυθμιζομενες βαλβίδες που είναι ένα επιπλέον συν.
vdgle

Δημοσιευσεις: 72

Δημοσίευσηαπό kostas91 » Πέμ 16 Νοέμ, 2017 19:06

vdgle έγραψε:Μια χαρά θα είσαι.
Είχα το ίδιο αυτοκίνητο με πνεύμονα tamona και πέρασα τα 80000 χλμ ( στο συνολο 130000) χωρίς να μου κάνει ούτε τσικ.
Αν του βάλεις και brc ακόμα καλύτερα.
Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο έχει αυτορυθμιζομενες βαλβίδες που είναι ένα επιπλέον συν.

να σε καλα φιλε για την πληροφορια!!!ποση καταναλωση ειχες???
kostas91

Δημοσίευσηαπό vdgle » Πέμ 16 Νοέμ, 2017 19:08

10-11% παραπάνω από ότι είχα με την.βενζίνη
vdgle

Δημοσιευσεις: 72

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Hyundai

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες