Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Torque + ODB2 BT : Σύστημα Παρακολούθησης Απόδοσης

Αέριος ή υγρός ψεκασμός; Ποιο σύστημα να επιλέξω για μεγάλου κυβισμού κινητήρες; Τα Turbo δουλεύουν με υγραέριο; Σύστημα λίπανσης βαλβίδων

Re: Torque + ODB2 BT : Σύστημα Παρακολούθησης Απόδοσης

Δημοσίευσηαπό AccelDrag » Σάβ 05 Σεπ, 2015 11:22

Παιδια κανεις;;;
AccelDrag

Δημοσιευσεις: 59

Δημοσίευσηαπό rogerius » Δευτ 07 Σεπ, 2015 08:56

Paradisos έγραψε:Όταν ο εγκαταστατης έχει γνώσεις και όρεξη για δουλειά ...αυτό είναι ένα ωραίο αποτέλεσμα...χαλάλι...!!!

Εικόνα

kati den paei kala...
rogerius

Δημοσιευσεις: 274

Δημοσίευσηαπό astam » Δευτ 07 Σεπ, 2015 09:52

τι εννοείς?
Ford Mondeo '04 1.8
Landirenzo Evo
astam

Δημοσιευσεις: 166

Δημοσίευσηαπό erimitis » Δευτ 07 Σεπ, 2015 15:46

O stf den ginetai na einai miden me tipota filos

Σταλθηκε απο την αιθουσα του Eurogroup
erimitis

Δημοσιευσεις: 440

Δημοσίευσηαπό Paradisos » Δευτ 07 Σεπ, 2015 17:17

rogerius έγραψε:kati den paei kala...

Και όμως το αμάξι μετά από 9 μήνες με πρόβλημα πλέον είναι στην καλύτερη του κατάσταση για να μην πω τέλεια...!!

Όλους αυτούς τους μήν ες από θέμα προγραμματισμου τα lft ήταν μέχρι και +10 αλλά πάντα τα sft ήταν στο 0 αντε μέχρι + 2
Paradisos

Δημοσίευσηαπό viallesi » Δευτ 07 Σεπ, 2015 20:31

Paradisos έγραψε:
rogerius έγραψε:kati den paei kala...

Και όμως το αμάξι μετά από 9 μήνες με πρόβλημα πλέον είναι στην καλύτερη του κατάσταση για να μην πω τέλεια...!!

Όλους αυτούς τους μήν ες από θέμα προγραμματισμου τα lft ήταν μέχρι και +10 αλλά πάντα τα sft ήταν στο 0 αντε μέχρι + 2

Το sft είναι αδύνατο να είναι σταθερό συνέχεια. Θα πρέπει να παίζει αρκετά η τιμή του. Δες το παρακάτω video για να καταλάβεις τι εννοώ. Κάτι πολύ στραβό συμβαίνει αν είναι συνέχεια σταθερό. 0 είναι στιγμιαία, ή όταν είσαι σε open loop (κρύα μηχανή ή τέρμα γκάζι).

https://www.youtube.com/watch?v=DZPyu9WUglY

Επίσης η στιγμιαία τιμή του AFR είναι περίεργη την στιγμή που το sft είναι 0. Κανονικά θα έπρεπε να ήταν κοντά στο 14,4:1 αν θυμάμαι καλά την τιμή. Εκεί κοντά πάντως.
viallesi

Δημοσιευσεις: 452

Δημοσίευσηαπό Paradisos » Δευτ 07 Σεπ, 2015 21:42

Όχι παιδιά δεν είναι συνέχεια στο 0... μεταβάλλεται διαρκώς.. Απλά ήθελα να τονίσω ότι όταν ένας εγκαταστατης έχει όρεξη και μεράκι μπορει να πετύχει έναν πολύ καλό προγράμματισμο. Μετά από καιρό έχω μια ρύθμιση που είναι για εμένα τέλεια, το αμάξι το αισθάνομαι πραγματικά πολύ διαφορετικό από τους προηγούμενους μήνες που το αισθανόμουν πολύ "Μαγκωμενο"!!
Paradisos

Δημοσίευσηαπό Qgas » Τρί 08 Σεπ, 2015 22:26

rogerius έγραψε:
Paradisos έγραψε:Όταν ο εγκαταστατης έχει γνώσεις και όρεξη για δουλειά ...αυτό είναι ένα ωραίο αποτέλεσμα...χαλάλι...!!!

Εικόνα

kati den paei kala...

Φυσικά αλλα οτι θέλει ο καθένας πιστεύει ... Επίσης υπάρχει και το θέμα της ψυχολογίας πχ άλλαξα πρατήριο και το αμάξι πετάει .. ή άλλαξα λάδια και φυσάει ... Χωρίς φυσικά να ειναι ετσι .. Σήμερα ένας μου είπε οτι έβαλε ένα pro gas στη δεξαμενή του στο βενζινάδικο και έκανε 100 χιλ παραπάνω .. Τι να του πω πέρνει και επιβάτες ..
QGAS LPG CENTER ATHENS
http://www.qgas.gr
210 9420594
Αμφιθεας και Ορφέως 45 Παλαιό Φάληρο
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2696

Δημοσίευσηαπό Paradisos » Τρί 08 Σεπ, 2015 23:23

Φυσικά μου είναι αδιάφορο το τι πιστεύουν μερικοί ..είδα όταν πίστευα τις " υποψίες" τους επί 10 μήνες τι τράβηξα και από οικονομική επιβάρυνση αλλά και από σωματική κούραση χωρίς καν να είναι στην τελική οι πραγματικές αιτίες..!!

Όσο για το θέμα ψυχολογίας και λοιπά... τα αφήνω ασχολίαστα λένε... μην κρίνεις για να μην κριθείς... συν ότι έχω πιο σημαντικά πράγματα να κάνω ...πάω τον σκύλο μου για ....βόλτα...!!!
Paradisos

Δημοσίευσηαπό gkazakias » Τετ 09 Σεπ, 2015 01:53

Paradisos έγραψε:Όχι παιδιά δεν είναι συνέχεια στο 0... μεταβάλλεται διαρκώς.. Απλά ήθελα να τονίσω ότι όταν ένας εγκαταστατης έχει όρεξη και μεράκι μπορει να πετύχει έναν πολύ καλό προγράμματισμο. Μετά από καιρό έχω μια ρύθμιση που είναι για εμένα τέλεια, το αμάξι το αισθάνομαι πραγματικά πολύ διαφορετικό από τους προηγούμενους μήνες που το αισθανόμουν πολύ "Μαγκωμενο"!!

Σωστος σε αυτο που λες, δεν αντιλεγουμε. Ομως τα σχολια γινανε πανω στην εικονα που ανεβασες στην οποια δεν μας εξηγησες κατι, και αν λαβουμε υποψιν οτι βλεπεις μονιμα αυτα τα trims σημαινει οτι εχουν νεκρωσει οι αισθητηρες λ σου. Αυτο ηταν ολο....να εξηγητε τι ανεβαζετε, δεν μπορουμε να μυριζουμε τα νυχια μας τι θελει να πει ο ποιητης.
gkazakias

Δημοσιευσεις: 1513

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τεχνικά θέματα

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 24 επισκέπτες