ποσοστο.αλλα νομιζω μπορει ο μαστορας να στο ρυθμισει οπως θες εσυ!αν κανω λαθος διορθωστε με.
Device: Samsung Galaxy Tab 3 8.0
LPGas έγραψε:Ο ψεκασμός βενζίνης είναι ταυτόχρονος με τον ψεκασμό υγραερίου, και όσο ποσοστό βενζίνης ψεκάζεται, αφαιρείται από τους χρόνους ψεκασμού του υγραερίου ώστε να μην υπάρχει παραπανήσια κατανάλωση
Ψεκασμό βενζίνης η BRC υποστηρίζει σε όλα τα μοντέλα της από 8 Φλεβαρη του 2011, οπότε είναι κοντά στα 2,5 χρόνια και όχι 1 χρόνος όπως αναφέρθηκε. Απλά κανένας εγκαταστάτης που έχω συνάντηση δεν ξέρει τι και πώς να το ρυθμίσει.
Το σύστημα αυτολίπανσης της BRC είναι πιο εξελιγμένο από αυτό της AEB, και κατ’επεκταση της Lovato, OMVL κλπ, και ο λόγος είναι ότι ενεργοποιείται από 2 παραμέτρους που καθορίζουν το φορτίο του κινητήρα, τι στροφές και την υποπίεση ( Το AEB μόνο από στροφές και μια άνω τιμή του χρόνου ψεκασμού).
Το δεύτερο και το πιο σημαντικό είναι ότι ο ψεκασμός βενζίνης στην AEB δεν γίνεται ποσοστιαία, αλλά με συγκεκριμένο χρόνο ψεκασμού βενζίνης, οπότε στα χαμηλά φορτία του πέφτει πολύ η βενζίνη ενώ στα ψηλά δεν επαρκεί.
Στην BRC ο ποσοστιαίος ψεκασμός βενζίνης εξασφαλίζει προστασία στις υψηλές και χαμηλές στροφές, χωρίς να έχει υπερβολική κατανάλωση σε βενζίνη.
taxtsom έγραψε:Συνεχιζω μετα λυπης μου να βλεπω πως στα υπερτροφοδοτουμενα μοτερ τα αεριου ψεκασμου κιτ εχουν προβληματακια....
geormpal έγραψε:taxtsom έγραψε:Συνεχιζω μετα λυπης μου να βλεπω πως στα υπερτροφοδοτουμενα μοτερ τα αεριου ψεκασμου κιτ εχουν προβληματακια....
Αυτό είναι δεδομένο..
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 28 επισκέπτες
|
|
|