LPGas έγραψε:Ok, πάρε εσυ το Adam το 1.4 και αν σου κανει average 5.1 με ελληνική βενζίνη έλα να σου βάλω δωρεάν BRC να δούμε τι κατανάλωση θα εχει. Ολα αυτα τα νούμερα ειναι θεωρητικά, βγαίνουν με μοντέλα και κανένας δεν τα πετυχαίνει στην πράξη. Σε πραγματικά νούμερα ένα τέτοιο μοντέλο θα σου κανει μέσο όρο 6,5 στη βενζίνη και περίπου στο 7,5 υγραέριο.
Οπα ρε LPGas καπου μας τα χαλας με την δικαιοσυνη σου,ειπαμε δεν το πιστευει κανεις το 5,1 κατανλωση βενζινης και να συμφωνησω μαζι σου οτι στην πραγματικοτητα θα ειναι 6,5 δηλ. περιπου 30% παραπανω απ΄οσα λενε,γιατι λοιπον να μην ισχυει και η ιδια κλεψια που κανουν εκει στα νουμερα που δινουν για την καταναλωση βενζινης και για την καταναλωση υγραεριου τοτε?
Δηλ. αν ειναι στην πραγματικοτητα 6,5 αντι του 5,1 που δινουν στα χαρτια η καταναλωση βενζινης γιατι να μην ειναι και στην πραγματικοτητα 8,9 αντι των 6,9 για το υγραεριο?
Δεν στεκει με τιποτα αυτο που ισχυριζεσαι δηλ. να "κλεβουν" στα χαρτια για την καταναλωση του ενος καυσιμου(βενζινη) και στο αλλο (υγραεριο)να βαζουν την πραγματικη,ετσι δεν κερδιζουν τιποτα!
Αντε να παρουμε το εδεχομενο οντος στην opel να ειναι χειροτεροι και απο την Ινδικη ΤΑΤΤΑ και να ειναι τοσο ηλιθιοι και να γινετε αυτο,το ιδιο λες να ισχυει και σε ολες τις αλλες αυτοκινητοβιομηχανιες (που εχω δωσει στοιχεια σε παλιοτερα ποστ μου) που βγαζουν εργοστασιακα μοντελα lpg και ολοι εχουν 30% και πανω αυξηση καταναλωσης?
Θα σου πω ειλικρινα εγω τι αναρωτιεμε λοιπον!
Πιο ειναι πιο πιστευτο σεναριο να ειναι τοσο ηλιθιοι και να μην μπορουν να πετυχουν παρακατω απο 30% αυξηση καταναλωσης οι αυτοκινητοβιομηχανιες η να παιζει να εχετε ρυθμισμενα εσεις οι εδω εγκαταστατες τα συστηματα στο να καινε φτωχοτερα μιγματα για να μην εχει ο κοσμος πανω απο αυτο το 15-20% μαξ αυξηση καταναλωσης για να μην σας παραπονιουνται για το ποτε θα κανουν αποσβεση και οτι δεν εξοικονομουν παρα λεφτα για τσιχλες με το υγραεριο με συνεπειες την απωλεια ιποδυναμης και φθορων στο αυτοκινητο?
Σορρυ αλλα εμενα ολο και πιο πολυ πιστευτο μου φαινετε το δευτερο σεναριο,απεδειξε μου οτι δεν ισχυει και θα σου βγαλω το καπελο και δεν θα ξαναβγαλω αχνα για το θεμα!
Δεν εχω κανεναν λογο να μην πιστευω οσους λενε εδω στο φορουμ οτι εχουν 10-12-15% αυξηση καταναλωσης,τους πιστευω λοιπον, αλλα απο την αλλη υπαρχει το παραδοξο οτι οι αυτοκινητοβιομηχανιες δινουν τρελλα νουμερα 30 και 35%, αντε δωσε εξηγηση!